Місто
Франкфурт
Матвєй, хоча б ємність батареї та співвідношення ціна/характеристики
Post automatically merged:

посилює ситуацію
Ти жартуєш чи серйозно? Кількість OnePlus в США менше 0.5%, в ЄС взагалі в статистику не потрапляють.
При всій повазі до твоїх уподобань.
Post automatically merged:

В економічно розвинених країнах рулять Айфони всіх моделей і Самсунги С та С Ультра. Ну трохи А5Х. В ЄС на 3 місці Xiaomi, в Північній Америці Піксель та Моторола на 3 місцях.
Ось це все попса для мас, за всієї поваги

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
S25U | OP6T
От лише батарея лише 3700 мАг, цікаво, через 8 років хоча-б до 18-ї години зранку тримає?
у мене це як запасний телефон, який зазвичай лежить вдома, заряджаю раз на 3-5 днів
"здоров'я" згідно accubattery - 69%

Місто
Полтава
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
OnePlus в Україні офіційно представлений? А то дивлюсь пропозиції на ринку якись кавардак з Oneplus 15

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Ні. Я мусив поміняти телефон, бо в Британії за відсутності 2 і 3ж мій американський ванплас просто не реєструвався в мережі. Ще міняв батарею, і виявилося, що оригінальних не існує. Поміняв на найдорожчу копію, яка була з коробки значно гірша за оригінальну. Тому ванплас для мене, нажаль, закінчився, при всіх його перевагах

студент

Moderator
Команда форуму
Місто
Вінницька, Бухарест, Київ
Телефон
i13ProMax, G86P, bbQ20
А я тільки начитався, і хотів 15ку придбати))))
От тільки хотілося би глобальну/європейську версію, а в неймінгу на сайтах можна зламати мозок.

Це тільки в офлайн магазинах дивитись на версію, щоб визначити, та не натрапити китайську версію?!

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Це тільки в офлайн магазинах дивитись на версію, щоб визначити, та не натрапити китайську версію?!
Замовляти, казати продавцю, на місці дивитись яка саме версія. Друга підсадив на ванплас, він вже два 15их таким чином не купив, бо були китайські перешиті

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
S25FE
Так, але це були найдешевші продавці, МТА і ще хтось, не памʼятаю

Місто
Франкфурт
Я вирішив використовувати мій OnePlus 15r до тих пір, поки це буде можливо і сподіватися, що все піде не за найгіршим сценарієм, хоча надії мало.Рано чи пізно доведеться міняти телефон та що з цим робити не знаю

Зверху