В чому тоді така "широка" популярність цього бренду (послідовника BBK) "у вузьких колах"? Тут зекономили, там зекономили (на слоті), а девайс недешевий. Ще й "голий" Андроїд, так? Хто реально користується, поясніть цей "вау-ефект"?
А в чому економія для споживача? Формально захист є, а навіть ті смартфони, які мають цей захист офіційно, не покриваються гарантією в разі якщо "втопляться". В чому тоді різниця?
Щодо "популярності" OnePlus. Основна причина - oxygen os. Це не просто "голий андроїд", а все-таки в адекватному розмірі допилений андроїд без зайвих "свістопєрдєлок", які є в інших оболочках і які по суті більшості не потрібні, але здорово так сповільнюють систему. Плюс в процесі користування OnePlus постійно допилює свою ОС. І як наслідок (я не перебільшую) моя 3-ка після 2,5 років користування працювала ідеально без будь-яких лагів навіть краще, аніж з коробки. Якби не деградація аккума, то я б і не думав міняти її.
Той же самий OnePlus з Гідрогеном на борту (китайська версія oxygen os) - взагалі не цікавий.
Далі - актуальне залізо за адекватні гроші. Ставили 6 гіг ОЗУ ще в 2016-му. Може того 3/3Т і зараз круто працюють.
Швидка зарядка
Нема слота для карт пам'яті? Я особисто прожив з 64 гігами спокійно і ні разу не пожалів, що його нема. Тим більше якщо зчитування даних картки пам'яті якось сповільнює роботу системи, то нафіг вона тим більше не потрібна.