Місто
Львів
взагалі, які відомі бренди просто зникали?
Так відразу, з пам'яті, що стосується мобільних телефонів: LG (дуже шкода), HTC, Lenovo, Nokia, Philips, Alcatel, Meizu, Gigabyte, LeeEco. Дехто з них ще подає признаки життя, але то вже не гравці на ринку. А якщо згадати кнопки, то ще десяток супербрендів буде.

Місто
Львів
А мене от чомусь дивує, з якого взагалі лисого взялося вважати OnePlus за бренд світового рівня? :)
Ну так, характеристики їхніх смартів завжди були топові.
Але чи це колись може переконати популяцію блондинок на планеті?
Ні, звичайно. Ну то б компанія і мала б адекватно оцінювати кількість своїх клієнтів, яка й складається по всьому світові виключно з розумних та економних людей, що здатні чітко оцінити що саме вони можуть отримати за витрачені гроші! :)

Місто
Львів
За фактом альтернативи не існує
Я не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартів :)

Місто
Франкфурт
За фактом альтернативи не існує
Я не їхній фанат і не в темі. Можу повірити що зараз серед снапів найвищих генерацій нічого дешевшого за них не знайти, але чомусь впевнений, якщо зникнуть - то за максимально короткий термін з'являться якісь OnePlus 2, зі ще привабливішими для гіків теххаректиристиками своїх смартів :)
OnePlus це не для гіків, це відмінний інструмент за свої гроші, тільки необхідне та нічого зайвого

Місто
Франкфурт
Виникла така проблема, телефон one plus 15r для індії, прошивка глобал, після перезавантаження або вимкнення, відключається додаток Gemini, може хтось стикався і щось порадить?

Місто
Франкфурт
Виникла така проблема, телефон one plus 15r для індії, прошивка глобал, після перезавантаження або вимкнення, відключається додаток Gemini, може хтось стикався і щось порадить?
UPD Мені вдалося вирішити цю проблему, допомогло вимкнення програми google partner setup

Зверху