Теж сьогодні вкотре поекспериментував з VoWiFi Київстар на домашньому вайфай (а раптом..!).
Короче, як і раніше, спочатку все супер. А десь через годину треба було зробити дзвінок - і одразу збій. Спробував USSD - теж не проходить, десь хвилину крутиться, і в результаті замість балансу чи чого там, пише типу "MMI виконано" чи шось таке, точно не пам'ятаю.
При цьому в пункті "Стан SIM-карти" в налаштуваннях телефона нічого аномального не видно. Як і має бути, в "Тип мережі моб. голос. зв'язку" пише LTE (або Edge, у мене так часто вдома), а в "Тип мережі мобільних даних" пише IWLAN. Так ніби все має працювати, але додзвонитися неможливо.
Що цікаво, коли зрозумів що не працює VoWiFi і вимкнув його, то значок VoLTE на секунду з'явився, але одразу зник. З'явився VoLTE десь через хвилину. Буває довше - і так кожного разу в цих ситуаціях. Таке враження, що злітає реєстрація в київстарівському IMS.
Словом, VoWiFi у моєму випадку можна включати тільки коли я маю комусь подзвонити. Тоді гарантовано дзвінок відбудеться, буде добре чути і т.д. Але в режимі стенд-бай протягом усього дня - не варіант, бо точно в якийсь момент підступно собі вимкнеться і я навіть знати про це не буду. Чи варто сподіватися на якісь позитивні зміни з боку КС / Samsung - не знаю.