Смартфони Samsung

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
в мене взагалі зник перемикач VoWiFi у шторці швидких налаштувань
На моєму телефоні не зникав. Він є.
Все эти проблемы только у Киевстар, VoWiFi на Водафон работает хорошо.
Так. На Лайфселл, Водафон з VoWiFi немає проблем.

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
вимкнути і знову увімкнути SIM у диспетчері SIM-карт
Саме це допомогло. Хоча здавалося б яке воно має до цього відношення. Як показує досвід Самсунг і Київстар взагалі ідеальна пара. Що те глючне, що те.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Як показує досвід Самсунг і Київстар взагалі ідеальна пара. Що те глючне, що те.
Київстар визначає телефон як Samsung А55. Це вірно. А в Мій Київстар написано, що цей телефон не підтримує eSIM.
На цьому ж смартфоні з сімкартами Лайфселл та Водафон таких проблем немає. Там пропонують поміняти сімкарту на eSIM.

Вкладення

• 1000001063.jpg
    1000001063.jpg
    78.7 КБ · Перегляди: 16
  • 1000001062.jpg
    1000001062.jpg
    103.2 КБ · Перегляди: 15
Місто
Луцьк
SvPet, І що, дійсно не вийде на A55 перейти на eSIM від Київстар? Чи це тільки так некоректно в Мій Київстар написано?

Останнє редагування:
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
SmartS, не знаю, чи можна перейти на eSIM. Користувач написав, що Samsung з Київстаром - ідеальна пара для глюків. Тому я показав глюк.

Місто
Луцьк
Bester, У дружини на такій саме моделі (A55), але з SIM Водафон - і VoLTE і VoWiFi працюють як слід після цього оновлення. Схоже трабли дійсно тільки з КС.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Сьогодні весь день походив на роботі де налаштування точок доступу в режимі (fast roaming) та проблем з VoWifi Київстару не помітив. Останнє оновлення вчора встановив.
Вдома також тільки но перевірив роботу сервісу та все працює нормально.
Проблема проявилася коли по обіду був в ТЦ на їх вайфаї, та при поверненні на роботу все працювало нормально.
Я зі вчора не відключав дану функцію на телефоні.
Проблема з поганим вайфаєм не тільки на Samsung :)

Місто
Луцьк
Теж сьогодні вкотре поекспериментував з VoWiFi Київстар на домашньому вайфай (а раптом..!).
Короче, як і раніше, спочатку все супер. А десь через годину треба було зробити дзвінок - і одразу збій. Спробував USSD - теж не проходить, десь хвилину крутиться, і в результаті замість балансу чи чого там, пише типу "MMI виконано" чи шось таке, точно не пам'ятаю.

При цьому в пункті "Стан SIM-карти" в налаштуваннях телефона нічого аномального не видно. Як і має бути, в "Тип мережі моб. голос. зв'язку" пише LTE (або Edge, у мене так часто вдома), а в "Тип мережі мобільних даних" пише IWLAN. Так ніби все має працювати, але додзвонитися неможливо.
Що цікаво, коли зрозумів що не працює VoWiFi і вимкнув його, то значок VoLTE на секунду з'явився, але одразу зник. З'явився VoLTE десь через хвилину. Буває довше - і так кожного разу в цих ситуаціях. Таке враження, що злітає реєстрація в київстарівському IMS.

Словом, VoWiFi у моєму випадку можна включати тільки коли я маю комусь подзвонити. Тоді гарантовано дзвінок відбудеться, буде добре чути і т.д. Але в режимі стенд-бай протягом усього дня - не варіант, бо точно в якийсь момент підступно собі вимкнеться і я навіть знати про це не буду. Чи варто сподіватися на якісь позитивні зміни з боку КС / Samsung - не знаю.

Місто
Dnipro
Телефон
Samsung Galaxy A55 5G
Зранку все працює нормально, нічого не вимикав та не перевантажував. SmartS, змінюйте провайдера інтернету, або роутер.

Місто
Луцьк
Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
змінюйте провайдера інтернету, або роутер
У мене й на роботі воно нормально не працює, то з таким підходом може ще й там провайдера й роутер змінити. Або взагалі роботу змінити, бо VoWiFi від Київстару там не працює.

Місто
Харьков
Да оператора надо менять, а не роутеры и поставщиков интернета.
VoWiFi не работет нормально только у Киевстара. У всех остальных все норм. И телефоны, роутеры, интернеты тут ни причем

Місто
Луцьк
Спробував написати з цього приводу в чат підтримки КС через Мій Київстар. Спілкувався спочатку з Зоряною-ботом (до речі, схоже вже нема опції одразу вибрати живий чат). А коли Зоряна взагалі не вкурила що таке VoWiFi (думала, що питаю про eSIM), то попросив переключити на людину. Переключили. Єдине, що сказала оператор, це що 1) ping має бути не більше 20ms і 2) download & upload мають бути мінімум 1Mbps.
Ну в мене гігабіт КС з пінгом 14ms максимум, і поки це їм писав, не дочекалися відповіді і нагло завершили чат. Та й таке ...
Post automatically merged:

Bester, Подумав, що раз у декого VoWiFi від КС гарно працює на такій саме моделі як у мене (ось наприклад у Intelcore), то може все-таки в мене на телефоні щось криво встановилося при оновленні до One UI 7 чи шо. Вчора ввечері зробив wipe cache partition через Recovery mode (як у цьому відео).
Одразу після тієї маніпуляції був ребут, і після ребута не було значка VoLTE, хоча в налаштуваннях активне. То я спробував вимкнути повзунок VoLTE, перезавантажити телефона ще раз, і включити повзунок. Після цього VoLTE з'явився, і до сих пір є. Також включив VoWiFi на ніч, і зранку перевірив - працювало. Як буде далі - хз, але вдруг ...
Дехто в інтернетах радить робити це wipe cache partition після кожного оновлення ПЗ на Samsung. Але я робив вперше.

Останнє редагування:
Місто
Харьков
SmartS, у жены A52 покупался за год или 2 до войны.
Ни разу после обновления ничего не вайпалось, прекарасно все работает. Сам включился VoLTE и проблем нет.
А вот VoWiFi попробовала и выключила.
Ну не бывает так, что все в телефоне работает, а только VoWiFi глючит и поэтому надо вайпать.
Опять же писал выше, глючит только у Киевстар. Причем тут телефон?

И что-то я тут не слышал, чтоб у кого то с VoWiFi было отлично.
Обычно пишут - ой у меня все классно, а через 2-3 дня - говорят, что появились не дозвоны

Місто
Луцьк
nickprosto, Так, вайпати чи ще якось влізати в роботу телефону я теж не люблю. Але вже настільки дістала робота VoWiFi на КС, що вирішив спробувати. Крім того, після позавчорашнього оновлення за липень навіть VoLTE стало працювало як попало.
До речі, ця процедура душе швидка і ніяких даних чи програм не видаляє. Може, навіть швидше трохи працює телефон. Це не фекторі ресет. Звісно, нікому не нав'язую, та й не знаю, чи воно щось справді дало. Просто ділюся досвідом ;)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Я купив Samsung А55 спеціально для того, щоб був VoWiFi від Київстар. Писав уже, що в квартирі - слабкий сигнал мережі. Чекав кілька місяців, доки з'явиться можливість дзвонити через VoWiFi. Дочекався. Щоб зателефонувати, треба ввімкнути та вимкнути режим без зв'язку.
З Лайфселл та Водафон VoWiFi – без проблем на цьому ж телефоні. Причому не треба було чекати на появу цієї послуги місяцями.
Поки що тариф Київстар буде на паузі близько шести місяців, щоб не платити. А далі подивлюсь.
VoLTE від Лайфселл на цьому ж телефоні працює чудово в квартирі, тому навіть VoWiFi не потрібний.
До Samsung А55 у мене претензій немає.

Місто
Луцьк
До Samsung А55 у мене претензій немає.
Якщо абстрагуватися від VoWiFi (бо схоже це таки не проблема телефона, а проблема Київстара), я можу пригадати хіба що один нюанс.
Починаючи з минулого січня, телефон періодично сам перезавантажувався (десь раз на 2-3 тижні). Одразу скажу, що опція автоматичного перезавантаження вимкнена і ніколи мною не вмикалася.
Після таких рендомних ребутів застосунок Samsung Members генерував повідомлення, що "Телефон було неправильно перезавантажено або він не відповідає", і пропонувало надсилати звіти про цю помилку. Підтримка Samsung відповідала, що проблему зафіксовано і буде виправлено в майбутніх оновленнях ПЗ.

Після оновлення до One UI 7 цих ребутів не було, і сподіваюся не буде. А щодо всього іншого - мене A55 теж цілком влаштовує.

Зверху