happy_stone, в тебе стояла тема з укр. мовою? Не злетіла після оновлення?
Не використовував - але пишуть, що злітає.happy_stone, в тебе стояла тема з укр. мовою? Не злетіла після оновлення?
S22+ обновление пришло еще в субботу или пятницу.Дивно, що мені на S22Ultra ще немаєНа s21 прилетів OneUI 6.1. Хтось вже оновлювався, можна?
Телефон український офіціал? Бо читав, що воно по країнах поступово приходитьS22+ обновление пришло еще в субботу или пятницу.
З каналу TECHNOZON (новина від 10/05/24):Дивно, що мені на S22Ultra ще немає
Samsung почала поширення прошивки One UI 6.1 для смартфонів лінійки Galaxy S22, але потім раптово скасувала це оновлення. Користувачі, які не встигли завантажити оновлення, звернули увагу на його зникнення з доступних завантажень. Тепер Samsung підтвердила тимчасове скасування прошивки без пояснення причин.
Деякі користувачі, які встигли встановити One UI 6.1, зіткнулися з серйозними проблемами, такими як неможливість завантаження смартфона або блокування пристрою. Мабуть, проблеми, викликані цим оновленням, не можуть бути швидко виправлені, тому Samsung прийняла рішення тимчасово скасувати його поширення.
Наразі немає інформації про те, коли будуть виправлені помилки і коли буде відновлено поширення оновлення One UI 6.1 для Galaxy S22.
Брал у нас но не у диллера SM-S906BТелефон український офіціал? Бо читав, що воно по країнах поступово приходитьS22+ обновление пришло еще в субботу или пятницу.
Вже наче поновили оновленняЗ каналу TECHNOZON (новина від 10/05/24):
Регіон SEK?Брал у нас но не у диллера SM-S906B
OMN Италия, теперь буду знать, что мой не для Украины был.Вже наче поновили оновленняЗ каналу TECHNOZON (новина від 10/05/24):
Post automatically merged:
Регіон SEK?Брал у нас но не у диллера SM-S906B
Прикольный развод. На 1 год - больше стоимости б/у дисплея. На 2 года - равно стоимости телефона(целого телефона, а не только дисплея) в состоянии "как новый"Смартфон Samsung Galaxy S21
Вартість послуг:
- Захист екрану
1 рік - 1 звернення
4 726 грн- Захист екрану
2 рік - 2 звернення
7 733 грн
Угу, так и вижу как из подвала мастер чет там шлет в самсунг. А апл же одобряет например замену батареи со сбросом циклов заряда?Самсунгу чето все хуже
у сына на самсунге была такая проблема. Там был подвязан старый номер водафон, который давно умер, и надо было получить смс, но естественно не могли. Он как то поменял номер на другой свой, и после это было ожидание в 14 дней для того чтобы новый номер заработал. Потом получил смсНе приходит смс для входа в самсунг аккаунт Кто-нибудь сталкивался с этим и, если да, то как решили?
В моем случае это новый аккаунт, только вот создал его. А двухфакторку пройти не могу. Написал водафону, они сказали с их стороны нет ограничений, обращайся к самсунг.у сына на самсунге была такая проблема. Там был подвязан старый номер водафон, который давно умер, и надо было получить смс, но естественно не могли. Он как то поменял номер на другой свой, и после это было ожидание в 14 дней для того чтобы новый номер заработал. Потом получил смсНе приходит смс для входа в самсунг аккаунт Кто-нибудь сталкивался с этим и, если да, то как решили?
выбери "позвонить мне" вместо смсА двухфакторку пройти не могу.
ни с телефона ни на сайте нет такого пунктавыбери "позвонить мне" вместо смсА двухфакторку пройти не могу.