Смартфони Samsung

Місто
Луцьк
Телефон
Samsung Galaxy A55
Хотів поцікавитися. У кого One UI 8 - якщо відкрити рідну дзвонилку (програма "Телефон") > Натиснути три крапки вгорі >Вибрати "Налаштування" > Відомості "Про Телефон" - то яка у вас версія цього застосунку?
У мене 15.9.66.7 (лишилася, як у One UI 7 на Android 15). Але всі інші сервіси, пов'язані з викликами, мають версію 17.1.00.** (тобто новіші, які адаптовані під Android 16). Це видно на скріншоті.

І ще, чи хтось спостерігає таку річ: після дзвінка, якщо глянути в "Нещодавні" ("Recents"), то майже завжди вікна виклику дублюються. Тобто одне вікно самого виклику конкретному контакту, і ще одне окреме вікно самої "дзвонилки". Теж видно на іншому скріншоті. Добре пам'ятаю, що на One UI 7 (Android 15) завжди все згорталося в одне вікно "дзвонилки".

Чи в когось таке саме, чи то тільки в мене так?

Вкладення

• Call settings.jpg
    Call settings.jpg
    85.4 КБ · Перегляди: 19
  • Recents.jpg
    Recents.jpg
    92.2 КБ · Перегляди: 19
Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У мене 15.9.66.7 (лишилася, як у One UI 7 на Android 15). Але всі інші сервіси, пов'язані з викликами, мають версію 17.1.00.** (тобто новіші, які адаптовані під Android 16). Це видно на скріншоті.
У мене все так само, як на вашому скріншоті. Ті самі версії.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, та ніби якраз вейрізон, асистент(якщо самсунгівський) пише версія актуальна. У мене підозра, що в ябко(чи деінде) криво прошили цей самсунг, встановивши лиш часткове оновлення. Принаймні пишуть, що таке буває, якщо регіон і прошивка стоять різні. А шити його не ризикую повним файлом, щоб не вилізло блокування під оператора. Якось так

Зверху