да, прямо из коробки 8.5
Підозрюю, останній рядок коду все ж дописували не о 9:00 4 травня (за Сеульським часом).Новина про вихід 8.5 від 4 травня
да, прямо из коробки 8.5
Підозрюю, останній рядок коду все ж дописували не о 9:00 4 травня (за Сеульським часом).Новина про вихід 8.5 від 4 травня
У мене такАндрiй Коваленко, Ви не могли б глянути, яка на One UI 8.5 версія вбудованої програми "Телефон"? Щоб це глянути, треба відкрити дзвонилку > натиснути три крапки > Налаштування > Відомості про "Телефон".
Ось на скріншоті видно, як у мене зараз на One UI 8 - там трохи різнобій версій (15.9.** vs 17.1.**). Власне, цікавить, чи Samsung підігнав усі сервіси викликів під одне покоління.
Інтернет юзается з тією сим яка зі шкалоюЩе на One UI 8,5 "завезли" об'єднаний індикатор мережі (як на айфонах), тепер не видно з якої сімки юзається інтернет, зате компактно)

Цілком правильноАндрiй Коваленко,
а як тоді зрозуміти яка зі шкалою (це ж та, що зверху)?
тобто на шкалі зверху може бути не сім 1 ?
Переглянути вкладення 74483
тема сіЦілком правильно
тоді як зрозуміти яка "зі шкалою"?Інтернет юзается з тією сим яка зі шкалою
Подивіться в налаштуваннях на якій сімці у вас включена передача даних, та й зі шкалоютема сіЦілком правильносєкмок не розкрита...
тоді як зрозуміти яка "зі шкалою"?Інтернет юзается з тією сим яка зі шкалою
Ще на One UI 8,5 "завезли" об'єднаний індикатор мережі (як на айфонах), тепер не видно з якої сімки юзається інтернет, зате компактно)
Абсолютно точно, я просто забувАндрiй Коваленко,
в налаштуваннях? серйозно?
тоді розкрию один "секрет" - в налаштування лізти не обов'язково, достатньо опустити шторку з правого боку і індикатори стануть "як раніше", а біля сімки "з інтернетом" з'явиться відповідна мітка
варто ознайомитись з першим повідомленням (з чого почався діалог) :
Ще на One UI 8,5 "завезли" об'єднаний індикатор мережі (як на айфонах), тепер не видно з якої сімки юзається інтернет, зате компактно)