r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Перевірив сьогодні свій Redmi Note 5 на ударостійкість. Телефон тест не пройшов.
Випав з рук на висоті кишені і довбанувся дисплеєм об тротуар. Оскільки захисного скла не було — весь екран покрився павутиною. Тепер перевірятиму наскільки чесний китайський продавець, який за 33 бакси продав мені "оригінальний" дисплей.

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
r5t, а в чому претензія до оригінальності дисплею, чи мова йде вже про замовлений запасний? Як на мене, не ображайся, в даному випадку більше претензій до рукожопності користувача, який випустив смарт, ну і фарт - правило падаючого бутерброду спрацювало.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Я ж написав, що дисплей за 33 бакси купив. Мова йде про замовлений в Китаї на заміну. По відгуках якість продукту хороша (в інших продавців відгуки здебільшого негативні). Щодо рукожопості не сперечаюся. В поєднанні з гравітацією — це страшна сила

• Like
Реакції: Tsa

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
r5t, не пойму что вы хотите от продавца, если вы два раза сами разбили дисплеи.

и при чем тут оригинал или нет, и за сколько вы его купили.

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Оскільки захисного скла не було — весь екран покрився павутиною.
Не факт, что и стекло защитит. Пару лет назад Samsung со стеклом на плитку упал, защитное стекло и стекло экрана в паутинку. Правда, повезло, матрица целая осталась.

• Like

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Гаразд. Спробуємо ще раз, бо може я не зовсім чітко висловився. Я розтовк вчора рідний дисплей телефону, коли той випав мені з рук. Тепер перевірятиму (форма майбутнього часу) наскільки правдою буде те, що написав китайський продавець на Аліекспрес, в якого я замовив (але ще не отримав) новий дисплей і який стверджує, що дисплей оригінальний. Так зрозуміліше?

• Like

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Гаразд. Спробуємо ще раз, бо може я не зовсім чітко висловився. Я розтовк вчора рідний дисплей телефону, коли той випав мені з рук. Тепер перевірятиму (форма майбутнього часу) наскільки правдою буде те, що написав китайський продавець на Аліекспрес, в якого я замовив (але ще не отримав) новий дисплей і який стверджує, що дисплей оригінальний. Так зрозуміліше?

Так гораздо понятнее.
А как проверять будешь на оригинальность?

• Like
Місто
Sumy
Что то мне подсказывает что оригинальных модулей на Xiaomi - нет в продаже.
Максимум что можно купить это модуль с оригинальным дисплеем и не оригинальным тасчкрином.
p.s. так и не нашел оригинального модуля на Redmi 4 Prime(.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Цікаве питання. По-ходу розберуся. Головне щоб якість була на висоті

Місто
Sumy
Цікаве питання. По-ходу розберуся. Головне щоб якість була на висоті

Качество у такого модуля как я писал выше по умолчанию не может быть высоким, это и отсутствие олеофобного покрытия, и распознавание не 10, а 2 касаний, отсутствия 2,5D "изгибов", хрупкость, прозрачность самого "лицензионного" тачскрина при котором о нормальной яркости и чтении на улице можно забыть и так далее...

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Качество у такого модуля как я писал выше по умолчанию не может быть высоким, это и отсутствие олеофобного покрытия, и распознавание не 10, а 2 касаний, отсутствия 2,5D "изгибов", хрупкость, прозрачность самого "лицензионного" тачскрина при котором о нормальной яркости и чтении на улице можно забыть и так далее...

ну не настолько все плохо может быть :D

Місто
Sumy
ну не настолько все плохо может быть :D

Таки да, вот на столе лежат Redmi 4 Pro с битым модулем, и Mi4 с пятнами на дисплее, телефоны актуальны по характеристикам - но оригинальных модулей нет. Зарекся с Xiaomi больше не связываться, у тех же LG и Samsung оригинальные модули доступны к заказу хоть и за много денег, но у человека хоть выбор есть.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
В будь-якому випадку телефон піде на подарунок. Собі вже інший замовив

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
antonio, у меня знакомый, уже 4 раза на mi4c бьет дисплеи, и ни защитные стекла, ни чехлы не спасают. У него критерий - абы показывало.

rotax

iManiac
Місто
Харьков
Телефон
 iPhone 15 Pro
Ну может отзывы "хорошие". А за 600 отзывов нет.

r5t

Лайфобот
Місто
Львів
Телефон
Xiaomi MI9 SE
Ну власне читав я відгуки про ті дисплеї за 500. Дякую, але ні. Краще переплатити, але отртмати шанс на кращу якість

Зверху