Помиляєшся, М-серія це редміки. F-серія це аналог лінійки Мі.А поко F-серії – це фактично як редміки
Помиляєшся, М-серія це редміки. F-серія це аналог лінійки Мі.А поко F-серії – це фактично як редміки
Я б сказав, М-серія Поко - це аналог бюджетніших редміків, а Ф-серія - так на рівні редмі ноут про, тільки в деякі моделі кладуть 8хх снапи. А щоб вмістити дорогий проц в апарат цієї цінової категорії, доводиться на всьому решта дуже сильно економити: це і не дуже хороша камера, і дешевий пластиковий глянцевий корпус з люфтами, характерний для моделей за 100-150 баксів, типова для бюджетників проблема з датчиком приближення, і ще потенційно немало косяків, повʼязаних із суперекономією. Актуально для тих, хто хоче недорогого і потужного смартфона, наприклад, щоб грати ігри. А у всьому решта, крім процесора, - це як типовий редмі.Помиляєшся, М-серія це редміки. F-серія це аналог лінійки Мі.
Знову ні.Ф-серія - так на рівні редмі ноут про
Перш ніж таке писати, може погуглиш, що це за телефони?poco f3 = xiaomi redmi note 9t
Ще раз, вважаю порівняння F-серії Поко із флагманами і субфлагманами Xiaomi взагалі недоречним, бо Поко – типові середньобюджетнтки, в яких флагманським є тільки процесор, а все решта по-максисальному дешманське: треба ж на чомусь відбити вартість 8хх-снапа, щоб продати апарат з ним як бюджетник, а відбивають на всьому. Свідомо доплачую 10+ тис грн, щоб мати змогу зробити більш-менш нормальне фото ввечері, чи іноді зняти відео з оптичною стабілізацією, щоб не було косяків на кшталт неспрацювання датчика приближення чи недопиляний софт, що є наслідком тотальної економії. Вже не кажучи про те, що Поко Ф3 для мене – безформенна велика лопата в гидкому пластику. Зекономити профіт кількох робочих днів, щоб потім кілька років терпіти це все, – ну таке, ідея не дуже.Знову ні.
Redmi Note = X-серія від Росо.
Redmi Note Pro = X Pro-серія від Росо.
Це ти так вважаєш, а Xiaomi вважає по іншому. Коли вийшов Росо F1, він був позіционован як доступний флагман. Саме такою і залишається F-серія. А доступність йому забезпечує, так звана, "тотальна економія".Ще раз, вважаю порівняння F-серії Поко із флагманами і субфлагманами Xiaomi взагалі недоречним,
Пластик тільки на бічних рамках. С заду скло, такеж як спереду. Здається п'ята горила.Поко Ф3 для мене – безформенна велика лопата в гидкому пластику.
Якщо б у Сяомі справді вважали, що Поко Ф3 не дай бог може стати повноцінною альтернативою апаратів флагманської лінійки, то він би не вийшов, бо тоді вони б завалили продажі своєї 12 серії: бажаючих переплатити за те, що не є об'єктивно кращим, знайшлося би вкрай мало. "Позиціонують" не означає "вважають": наприклад, камери у редміках теж позиціонують як флагманські, ще й малюють цифру 108 Мп, але як тільки стемніє, фотки всі в шумах, як на типовій бюджетній камері. "Плзиціонування" – це всього лиш маркетинг, а не якась об'єктивна характеристика: такий собі піар-хід, меседж до цільової авдиторії в певному сегменті.Це ти так вважаєш, а Xiaomi вважає по іншому. Коли вийшов Росо F1, він був позіционован як доступний флагман.
Саме так в Сяомі і планували, як альтернатива справжнім флагманам.Якщо б у Сяомі справді вважали, що Поко Ф3 не дай бог може стати повноцінною альтернативою апаратів флагманської лінійки, то він би не вийшов, бо тоді вони б завалили продажі своєї 12 серії:
Oh, mein Gott! Все, я вас почув."Позиціонують" не означає "вважають":
Скло теоретично можна клеїти, але процес складніший, бо на гнуті екрани скло клеїться на УФ клей. Це сильно геморойніше ніж звичайне скло. Я на свій s20 просто взяв гарний чохол який захищає і без скла, але він з'їдає заокруглення і відчувається як звичайний телефон у чохлі* чи не буде незручністю мінімально загнутий по боках екран? Чи можливно на такий екран приклеїти захисне скло, і якщо так, то чи не буде заважати чохлу? Чи не буде "фантомних натискань", якщо тримати смартфон (бо по боках - фактично екран)?
Працює прийнятно, але усе ж я б описав спрацьовування у 90%, проти 99%, коли мав окремий сенсор у кнопці.* підекранний сканер відбитків пальців: чи буде нормально реагувати з-під захисного скла?
А от тут буде срака повна. Готуйся мінімум раз на місяць купляти новий перехідник. Вони не довго не живуть. Альтернатива - або безпровідні навушники, або блютус перехідник на провідні, але його ще знайди нормальний аби підтримував не тільки sbc.* відсутність роз'єму 3.5мм: чи не критично незручно підʼєднувати провідні навушники через перехідник на Type C? Бо люблю свої Koss'и, звик до звуку, і не готовий переходити на безпровідні.
FE це вже лопата. На тому ж сайті S21 за 25830 (хай навіть він "сірий" американець на снепі) - але краще вже його взяти, ніж 12Х.Звісно, цікаві конкуренти за цю ціну теж є: недавно друг дав стільки ж за Samsung S21 FE, подібний за характеристиками.
Колись МІшки були салямовськими флагманами...Серія Мі як я розумію середній клас чи субфлагман?
Вони і є флагманами. У сяомі просто логіка зараз:Колись МІшки були салямовськими флагманами...Серія Мі як я розумію середній клас чи субфлагман?
Нащо зараз взагалі на флагманах бут розблоковувати?Для гпей на розблокованому буті накатуються патчі і все працює як треба
На мою думку це середняк. Субфлагмани мають йти з 8xx снепом попереднього покоління, або аналогом. 780 не дотягує до цього визначення, він приблизно співставний з 855 снепом, тобто позаминулим поколінням. Ну і я не порівнював якість камери, наявність безпровідної зарядки та інших фіч які визначають флагмана. Усе що не флагман, то вже дуже суб'єктивні оцінки.webivan, ну ок...мі 11 лайт 5ж який набирає 568000 в антуту із процом снап 780g це субфлагман чи ні?
В Сяомі теж вже Ультри з'явилися: Mi 11 Ultra був, і в 12 серії буде.Модель з приставкою Pro - максимальний флагман, аналог самсунгівського S Ultra
рута отримати, але це не всім требаНащо зараз взагалі на флагманах бут розблоковувати?
Я раніше міг собі дозволити виключно щось дуже бюджетне (ще досі в мене редмі 5 плюс), бо на щось краще не заробляв, але досвід користування Сяомі сподобався, якщо не враховувати дрібні косяки, повʼязані з дешевизною, і то не критично. А так, хороша надійна і приємна в користуванні техніка, за 5 років користування девайсами цього бренду я звик.може і є, я як з'явились гроші на флагмани перестав за китайщиною слідкувати, бо різниця к ціні з Samsung'ом незначна, якщо є, а відчуваються самсунги по-іншому, оновлення приходять щомісяця і купа інших дрібних нюансів на користь Samsung.
При цьому усі потенційні переваги як то наявність 3.5мм, чи слоту для карток пам'яті у них так само відсутні.
Тому сенс брати китайських виробників бачу в нижньо-середньому сегменті, місцями за ті ж гроші можна отримати цікавіше залізо.
Вважаю для себе Snapdragon 870 найкращим варіантом. Тим більше ігри на телефоні взагалі не ганяю, а для побутових завдань його вистачає з величезним запасом. А умовний Gen 1 - ну таке, переваг не буде, тільки більше заряду буде жерти.місцями за ті ж гроші можна отримати цікавіше залізо.