Місто
Луцьк
Як варіант, подивіться чи вимкнута чистка кешу пам'яті (Настройки-Батарея-Шестикутник (справа зверху)-Очищувати кеш: ніколи).
Щоправда це з MIUI 14, де воно було в 11 вже не пам'ятаю.
Також в це меню можна потрапити через додаток Безпека-Шестикутник-Оптимізація батареї-Очищувати кеш: ніколи.

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
Кстати, периодически вылетает запрос на работу геопозицирования для разных программ. Для гугл-карт с завидным постоянством. Как эти запросы подавить или заставить запомнить выбор навсегда?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я так понимаю, что в настройках выключено что-то типа "включать режим энергосбережения при достижении ХХ% аккумулятора", не знаю, есть ли что-то подобное в твоем муе...
Не переміг я Сяомі. Ця дивна оболочка з незрозумілою періодичністю банально схлопує Cellmapper навіть в автомобільному режимі.
Така ж шняга відмічалася і з Waze.

Поклав болт на селлмеппера і на салями.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Мені, свого часу, тільки перепрошивка телефону допомогла
То вже занадто. Телефон залишиться як нафігатор в авто, щоби не вбивати батарею основного телефона.
Виходом став перехід на іншого виробника.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
Мені, свого часу, тільки перепрошивка телефону допомогла
То вже занадто. Телефон залишиться як нафігатор в авто, щоби не вбивати батарею основного телефона.
Виходом став перехід на іншого виробника.
Тоже вернулся на самсу - после недолгих нервотрепок подобного характера... хоть и переплата за бренд - но так же избавление от подобных неприятных моментов. ИМХО :boss:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
У Xiaomi гарне залізо за добру ціну, і кому не подобається MIUI то можна замінити на щось інше, вже кастомну прошивку. Pixel Experience - там нічого не схлопується само занадто сильно. Samsung вам вийде дорожче. На популярні моделі Xiaomi різних прошивок вистачає.

Місто
Полтава
Телефон
Samsung SM-G900FD
В дин@мике,
ну, тут не поспоришь... :kruzhki:
я в свое время наигрался уже с прошивками и прочими свистоперделками, на данный момент предпочитаю девайсы "упакованные" всем необходимым с коробки... :cool:

Місто
Хмельницкий
Телефон
Samsung Galaxy S24
Користуюсь ось уже сьомим телефоном Xiaomi підряд. Нічого не пилив, не шив. Все працює як треба. А от із Самсунгом зовсім інша історія. Було у свій час два і більше сподіваюсь не буде.

Зверху