Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
уже не видно заметных изменений
Насправді, це стосується всіх виробників смартфонів. Важко вже вигадати щось кардинально нове, щоби вразити користувача.
В принципі так, але у Xiaomi деградація мала місце навіть всередині своєї лінійки.
Був кольоровий індикатор (Redmi 4 Pro і начебто ще в 3 серії), а Redmi 5 Plus вже має однотонний білий індикатор - зате має фронтальний спалах-підсвітку для селфі.
Redmi Note 8T взагалі без індикатора і без фронтальної підсвітки.
Ідею Mi Mix 2S (майже безрамочний екран і фронталка на "підборідді") чомусь не стали розвивати - зате взяли у iPhone виріз-"чолку"...
Ну і незрозумілий неймінг. Redmi Note 9, Redmi Note 9T, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9s... Що це за чортівня?

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Мій іфон почав трохи підбарахлювати
Телефону вже 7 років від дати релізу, треба і
мати :LOL: Хоча, чогось впевнений, що барахлить він не тому що старий, може треба вже замінити нарешті батарею, або сенсор екрану вже підбитий.
От, моя совість й вирішила, що прийшла пора перестати користуватись морально застарілим і напівсправним телефоном. Також совість не дозволяє брати старі моделі б/к іфонів за неадекватні гроші. Бо старі моделі (8, 10), як на мене, також вже морально застаріли. Б/к телефонів/рефів більше не хочу, бо це лотерея. Про новий іфон - взагалі мовчу. За (приблизно) теперішню ціну 8+ іфона в невідомо якому стані, я приглянув собі новеньку Моторолу G32.

Щодо мого іфона, то батарею я там замінив і вона тримає добре (стан - 94%), сенсор справний, не битий. Там мікрофон під час розмови час від часу відвалюється. Оскільки, я купляв його б/к, то таким він мені дістався від попереднього власника. Раніше ця вада майже не проявлялась, а зараз почала вилазити все частіше. В майстернях розводять руками, зробити нічого не можуть, кажуть міняти матплату. А воно, як на мене, не вартує таких грошей, як за це просять. Служить тепер мій іфон в якості планшета. Новини читаю, ютуб переглядаю. Якось так.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Місто
Харьков
Что сейчас есть адекватное на рынке смартфонов с чистым дисплеем (без капелек, челок, дырок и прочей мути) и с нфс, в диапазоне 200 - 300 Долларов ?

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Что сейчас есть адекватное на рынке смартфонов с чистым дисплеем (без капелек, челок, дырок и прочей мути) и с нфс, в диапазоне 200 - 300 Долларов ?
з останнього що знаю, то Mi9tpro але вже давно не оновлюються навіть

Місто
Харьков
з останнього що знаю, то Mi9tpro але вже давно не оновлюються навіть
Да есть такой, он же Xiaomi Redmi K20 Pro 6/128GB шикарные аппараты, плохо что новенького с магазина взять нет возможности
Post automatically merged:

Для жадібних бариг там окрема ціна від таких самих жадібних бариг:D
Я ж тебе человеческим языком написал шуруй лесом, советы от неадеквата мне не нужны

AngryDen

Перфекціоніст
Місто
Дніпро - Запоріжжя
Телефон
Xiaomi
Місто
Харьков
Вчора представили серію Redmi Note 13. Так от найдешевший з них Redmi Note 13 5G коштує всього лиш 150$.
Кому НФС не принципиально то да вариант не плохой, а есть очень много людей которые не представляют современный смартфон без НФС, в телефон заряжаются все карты и можно платить где угодно, лично для меня смартфон без НФС что чемодан без ручки.

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
Противник не выбрать вариант с nfc? Всякие note 13 pro и pro+?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
а дитячі хвороби прошивок лише прогресували, я лишив цю секту
Просто треба бути менш прискіпливим. Глюкануло - перезавантажив і таке інше. Тому дійсно, краще топ за свої гроші. А що Айфон? Якщо б він мав єдиний недолік (дорогий). А там же взагалі одні недоліки з моєї точки зору... якщо б тільки дорогий то я б (можливо) подумав спробувати заайфоніти.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Просто треба бути менш прискіпливим. Глюкануло - перезавантажив і таке інше.
Колись настає такий час, що ти можеш собі дозволити витратити зайві гроші, аби залізяка не глюкала і ти отримував задоволення від її використання. А не економити і підлаштовуватися під залізяку.

Зверху