Программа unlock tool (платная) или любой сервис по ремонту телефонов.Ну или все вспоминатьВсем привет. Есть рабочий redmi 3s которым давно не пользовался. Привязанная к аккаунту xiaomi симка потерялась, пароль к телефону тоже не помню. Как разблокировать телефон и восстановить доступ к своему аккаунту?
Как вариант, все важное сохранить и скинуть в заводские настройки. Если будет зависать после этого, тогда продать. Но если хочется поиграться и есть опыт, тогда перепрошить и тоже посмотреть что получится.Redmi note 9 pro після трьох років почав зависати. Брат звернувся за допомогою. Я такі телефони не юзав. Підскажіть в чому може бути проблеми. Оперативки хватає, внутрішньої памяті теж. Андроїд 10
Андроїд 10
Судя по тому, что вижу, можно до 12-го обновиться.Redmi note 9 pro
Redmi note 9 pro після трьох років почав зависати.
Коли жінка періодично (десь раз на місяць-два) починає скаржитися на свого майже 5-річного Redmi 8, я відразу змушую ії замість грати пазло-гейми нарешті сісти та повичищати насамперед месенджери і, зрештою, просто перезавантажити гаджета – завжди спрацьовує.перед тем как скидывать в заводские настройки, можно попробовать почистить систему встроенными и стронними клинерами, или руками, если есть опыт.
Може купить жинці більше пам'яті?починає скаржитися на свого майже 5-річного Redmi
Десь після трьох років починаються процеси старіння в будь-якому телефоні. Особливо коли був систематичний перегрів, важкі іграшки і деградування флеш пам'яті. З цим нічого не зробиш.Redmi note 9 pro після трьох років
Утяжеление приложений (гугл-сервисов в первую очередь) + деградация флеш-памяти = общая заторможенность устр-ва..Підскажіть в чому може бути проблеми. Оперативки хватає, внутрішньої памяті теж. Андроїд 10
Може колись, як добряче припече, так і зробиться, але поки що не на часі, вважаю. Тут ще й від режиму юзання апарату чимало залежить.Може купить жинці більше пам'яті?
Я не знаю, що там у кого, але у дружини Redmi Note 5 Pro, він мені вже набрид до чортиків, а вона новий смарт не хоче, каже "нашо?!? Цей працює, все як і при купівлі". Хоча іграми вона його не грузе, а ось усілякі ютуби/тіктоки/інстаграми постійно.Десь після трьох років починаються процеси старіння в будь-якому телефоні.
у дружини Redmi Note 5 Pro
У моей супруги Redmi Note 5 Pro, 4/64, ему скоро 6 лет будет. Холодный старт вайбера секунд 5. Общая заторможенность всех современных приложений (Youtube, Telegram, Facebook, Chrome, GoogleKeep, GMail, GoogleMaps), запуск, переключение между ними заметна невооруженным глазом.працює, все як і при купівлі
Учитывай, что когда ты держишь флагман, Айхвон и прочее ты увидишь разницу, если мы говорим об условной жене которая в руках держит 6 лет редми ей будет норм, ибо сравнить не с чем. По этому такой разброс в отзывах.заторможенность