Помітив, що на МТК ширший набір діапазонів ніж на Снепдраконі. Певно Снеп хоче більше грошей задля ліцензування всіх бандів.
Программа unlock tool (платная) или любой сервис по ремонту телефонов.Ну или все вспоминатьВсем привет. Есть рабочий redmi 3s которым давно не пользовался. Привязанная к аккаунту xiaomi симка потерялась, пароль к телефону тоже не помню. Как разблокировать телефон и восстановить доступ к своему аккаунту?
Как вариант, все важное сохранить и скинуть в заводские настройки. Если будет зависать после этого, тогда продать. Но если хочется поиграться и есть опыт, тогда перепрошить и тоже посмотреть что получится.Redmi note 9 pro після трьох років почав зависати. Брат звернувся за допомогою. Я такі телефони не юзав. Підскажіть в чому може бути проблеми. Оперативки хватає, внутрішньої памяті теж. Андроїд 10
Андроїд 10
Судя по тому, что вижу, можно до 12-го обновиться.Redmi note 9 pro
Redmi note 9 pro після трьох років почав зависати.
Коли жінка періодично (десь раз на місяць-два) починає скаржитися на свого майже 5-річного Redmi 8, я відразу змушую ії замість грати пазло-гейми нарешті сісти та повичищати насамперед месенджери і, зрештою, просто перезавантажити гаджета – завжди спрацьовує.перед тем как скидывать в заводские настройки, можно попробовать почистить систему встроенными и стронними клинерами, или руками, если есть опыт.
Може купить жинці більше пам'яті?починає скаржитися на свого майже 5-річного Redmi
Десь після трьох років починаються процеси старіння в будь-якому телефоні. Особливо коли був систематичний перегрів, важкі іграшки і деградування флеш пам'яті. З цим нічого не зробиш.Redmi note 9 pro після трьох років
Утяжеление приложений (гугл-сервисов в первую очередь) + деградация флеш-памяти = общая заторможенность устр-ва..Підскажіть в чому може бути проблеми. Оперативки хватає, внутрішньої памяті теж. Андроїд 10
Може колись, як добряче припече, так і зробиться, але поки що не на часі, вважаю. Тут ще й від режиму юзання апарату чимало залежить.Може купить жинці більше пам'яті?
Я не знаю, що там у кого, але у дружини Redmi Note 5 Pro, він мені вже набрид до чортиків, а вона новий смарт не хоче, каже "нашо?!? Цей працює, все як і при купівлі". Хоча іграми вона його не грузе, а ось усілякі ютуби/тіктоки/інстаграми постійно.Десь після трьох років починаються процеси старіння в будь-якому телефоні.
у дружини Redmi Note 5 Pro
У моей супруги Redmi Note 5 Pro, 4/64, ему скоро 6 лет будет. Холодный старт вайбера секунд 5. Общая заторможенность всех современных приложений (Youtube, Telegram, Facebook, Chrome, GoogleKeep, GMail, GoogleMaps), запуск, переключение между ними заметна невооруженным глазом.працює, все як і при купівлі
Учитывай, что когда ты держишь флагман, Айхвон и прочее ты увидишь разницу, если мы говорим об условной жене которая в руках держит 6 лет редми ей будет норм, ибо сравнить не с чем. По этому такой разброс в отзывах.заторможенность