Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Телефон POCO F5, HyperOS 2.0 (Android 15)

Обратил внимание, что во втором пространстве нельзя включить биометрию для программ. Например, Privat24 предлагает включить использование биометрии, но тумблер не включается (аналогично и во WhatsApp).
У кого-то есть такая проблема?

Также заметил, что Xiaomi позволяет использовать функцию несколько пользователей (раньше такое не видел). Есть ли какое-то отличие от функции второго пространства? Как по мне, то функции одинаковые.

Місто
Київ
вітаю, підкажіть хто юзав програмку XiaomiToolV2 чи можна нею прошивати розблоковані телефони по типу redmi Note 5, 4, 3...
Post automatically merged:

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
во втором пространстве нельзя включить биометрию для программ. Например, Privat24 предлагает включить использование биометрии, но тумблер не включается (аналогично и во WhatsApp).
У кого-то есть такая проблема?
Poco F6 користуюся вбудованою опцією "Клоновані програми". Відбиток пальця працює. Ще й більш зручно ніж 2 простір бо на 2 простір довге перемикання з 1 простору.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Captain, я знаю про опцією "Клоновані програми". Але цікавить саме в другому просторі.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
вітаю, підкажіть хто юзав програмку XiaomiToolV2 чи можна нею прошивати розблоковані телефони по типу redmi Note 5, 4, 3...
Post automatically merged:

розблоковані шийте через фастбут міфлешем.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
повнорозмірні зображення, що вставлені в повідомлення, слід прибирати під спойлер
Xiaomi став іноді робити дефрагментацію сховища. Хоча вважається, що для твердотільних дисків вона непотрібна. Здається, внутрішнє сховище (пам'ять) смартфона на кшталт SSD.

Вкладення

• 1000009018.jpg
    1000009018.jpg
    112.9 КБ · Перегляди: 163
Причина: прибрано повнорозмірне зображення в повідомленні
Останнє редагування модератором:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
На новому салямі ( Note 13) задовбала реклама в пушах від сяомних додатків. Причому забороною сповіщень від цих додатків вона не блокується. Як перемогти цей спам?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
Кочевник, на 4пда є теми з закріпленими повідомленнями про те, як бороти спам на сяомі.
Інструкції як по вимикати рекламу у окремих додатках та варіки типу обрати у пристрої іншу країну (Велику Британію), бо тоді буде мінімум спаму.

Місто
Львів
На новому салямі ( Note 13) задовбала реклама в пушах від сяомних додатків.
Плата за низьку ціну китайців. Колись настане той день, коли не вдасться відключити через "отримувати рекомендації" та обмеженням трафіку для додатків.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Кочевник, на 4пда є теми з закріпленими повідомленнями про те, як бороти спам на сяомі.
Інструкції як по вимикати рекламу у окремих додатках та варіки типу обрати у пристрої іншу країну (Велику Британію), бо тоді буде мінімум спаму.
Але ж їх спаскудили, і туди ходити,- антипатріотично.

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Кочевник, також нот13, у перший день видалив весь сяомі мотлох що дало, де лізла реклама одразу переходив у додаток та вимикав "рекомендації". З другого дня реклами вже не бачив. Треба б ще adb пройтись мотлох видалити, але часу нема (та й на минулому поко стільки видалив що тільки телеграм foss нормально робив :D )

Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
хлаомі вже не назвеш «топ за свої гроші»
Свій 8/512 взяв за 6700 на розетці. Доволі такі топ)
Такі вже не топ. Бо Мотор g15, з такими ж параметрами, 6499 коштує. Там же на Розетці. І ніякого виносу мізків рекламою.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Или реклама только на самых бюджетных китайцах бывает ?
Купував Xiaomi 11T Pro майже чотири роки тому. Найбюджетнішим не назвати. Реклама була.
Рекламу можна просто вимкнути, видалити. Вона мені не заважала. Реклама - не проблема.
Не сподобався короткий термін підтримки операційної систем оновленнями.
Скільки років буде оновлення ОС на цій моделі телефону?

Місто
Маріуполь -> Рівне <=> EU
Телефон
Motorola Edge 40
Скільки років буде оновлення ОС на цій моделі телефону?
Не меньше ніж на салями. А от на скільки більше, не знаю.
Купував Xiaomi 11T Pro майже чотири роки тому.
Також маю з вересня 2021 року 11т, тільки без pro. Так от на моделях саме Xiaomi, рекламу можна вимкнути раз і на завжди. А на Redmi та Redmi Note це проблема, бо реклама вилазе там де її вимкнено.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Не меньше ніж на салями. А от на скільки більше, не знаю.
Скільки років буде оновлення ОС на g15?
Конкретне питання. Про терміни оновлень Xiaomi я знаю. Порівнювати не треба.

Зверху