Смс станут бесплатными на всех телефонах (смартфонах).

• Автор теми Bee
  • Дата створення
Місто
Тернопіль
Телефон
Sams Galaxy S22 Ultra
Протестував особисто. Зареєстрований номер втрачає таки можливість отримувати звичайні смс, смс отримує програма, якщо онлайн то смс приходить секунд за 10 в програму, а коли прога була офлайн то повідомлення можна отримати лише після логування...

Місто
Киев
Телефон
HTC Desire 400, Nokia C2 (4 SIM)
Ursus, або ми про різні речі говоримо...або в нас різні проги стоять (я, наприклад, ставив прогу, викладену в цій темі)...або...
В мене і мого сина на телефонах (в мене - Nokia N95 - MTC, в сина - j2000 - МТС), сьогодні від нього отримував смс. В сина прога була при цьому, звичайно, активною, в мене - в оффлайні.
В мене смс чудово отримуються і при неактивному статусі проги.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Sams Galaxy S22 Ultra
Lemke, Хм... Прога Jaxtrsms, тел 5800 xm, у доньки такий же тел. Відправив їй смс, отримала, за посиланням загрузила прогу, наділала смс на мій номер, тиша. Отримав лише коли запустив прогу, причому повідомлення прийшло як частина бесіди в самій програмі. Надіслав повідомлення доньці, та ж історія, як звичайну смс вона повідомлення не отримала, а лише коли активувала програму. Цікаво щоб ще хтось перевірив і вказав моделі тел, хоч я чесно кажучи схильний думати, що ситуація в усіх мала би бути однакова.

Місто
Киев
Телефон
Ursus, не знаю чому у вас не отримуються звичайні смс. Теж схильний думати, що повинно бути однаково. Може справа у ваших нокіях. Проги стоять в мене, старшого сина і дружини (Самсунг С5212). Завтра вже заради цікавості поставлю на телефон Nokia 6300.

Місто
Киев
Телефон
на Nokia 6300 и SE K750 (телефони молодшого сина) прога не встановилася: чомусь не пішла реєстрація. Інших телефонів с java в мене немає (все зайве віддаємо бабусям). Зранку знову попросив сина скинути мені смс. Я її успішно отрімав. Зробив скріншот, викладу пізніше.

Місто
Тернопіль
Телефон
Sams Galaxy S22 Ultra
Lemke, Та скріншот не обов'язково, я довіряю цілком, цікаво щоб інші форумчани відгукнулися.

Місто
Чернівці
З телефону Nokia 5530 смс-ки приходять на Nokia6220c, на якому вже встановлена (але не запущена) програмка і зареєстрований номер.

Місто
Тернопіль
Телефон
Sams Galaxy S22 Ultra
На андролібі знайшов отаке:
SMS тексти на будь-який мобільний номер в світі:
-Програма автоматично інтегрована з адресною книгою
-Працює з Wi-Fi і підключенням до мережі
-Якщо отримувач не має JaxtrSMS, повідомлення з'являються як нормальні

-Якщо отримувач має JaxtrSMS, то повідомлення відображаються у вигляді
частини діалогу в програмі.
Джерело

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
На андроиде эту программу нельзя выключить, выгрузить можно только принудительно завершив процесс. Я не заметил какой-либо существенной нагрузки на батарею, поэтому забил.

Місто
Чернівці
Сьогодні помітив, якщо в тексті є хоч один знак кирилицею, повідомлення не приходять взагалі (6220с->1202). Латинськими знаками - без проблем.

Місто
Киев
Телефон
На андролібі знайшов отаке:
SMS тексти на будь-який мобільний номер в світі:
-Програма автоматично інтегрована з адресною книгою
-Працює з Wi-Fi і підключенням до мережі
-Якщо отримувач не має JaxtrSMS, повідомлення з'являються як нормальні

-Якщо отримувач має JaxtrSMS, то повідомлення відображаються у вигляді
частини діалогу в програмі.
Джерело

На практиці: і нормальне смс, і частина діалогу в програмі одночасно.

Добавлено через 7 минут
Сьогодні помітив, якщо в тексті є хоч один знак кирилицею, повідомлення не приходять взагалі (6220с->1202). Латинськими знаками - без проблем.

В мене, якщо в смс кирилиця, замість літер знаки питання.

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Поставил на SE Vivaz (Symbian 9.4), при попытке регистрации сначала запрашивает принять сертификат сайта, я его принимаю а потом говорит мол https не поддерживается. Никто не сталкивался с таким? Ну или может в симбе надо как-то особенно https сертификаты ставить?

Місто
Тернопіль
Телефон
Sams Galaxy S22 Ultra
webivan,
1. Спробуйте інші сайти з https, https://secure.privatbank.ua/quickpay/ перевірите чи взагалі немає проблем з https.
2. Коли програма просить з"єднання то з списку виберіть "Allow for this session".

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ursus,
В браузере все ОК работает, проблемы именно с прогой, выбирал и "Allow for this session" и постоянно разрешить. Один фиг ругается(

Місто
Київська обл.
Попробуй переустановить программу через встроенный в телефоне браузер - вроде бы есть смысл. Кстати при повторной установке платную смс для регистрации номера уже не отправляет.

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Обновилась версия для Андроида. Теперь работает отчет о доставке. Кириллица по прежнему не поддерживается.

day

Місто
Киев
bsgo.ru, по-моему уже... По Украине лимит сообщений у меня исчерпался..

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Hua P60 Pro/GT 5/4i
можно слать бесплатно смски через Textfree, есть приложение под Андроид, есть возможность выбрать американский номер.

Зверху