Андрюх@dp.ua
Пенсіонер
Поздно увидел, уже 135 грн
У меня и сейчас при переходе по ссылке бесплатно предлагает.
Поздно увидел, уже 135 грн
Наверное потому, что ты вовремя скачалУ меня и сейчас при переходе по ссылке бесплатно предлагает.
Наверное потому, что ты вовремя скачал
Бывает
На эту программу очень часто скидки. Пользуюсь.
Установить модуль ОСР в настройках.я так и не понял как та ней текст вытягивать.
Установить модуль ОСР в настройках.
У Києві презентували дві безкоштовних мобільних програми "Моя поліція" і FamilyInSafe, розроблені за участю Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції, для посилення безпеки дітей.
Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", презентація відбулася в четвер на Софійській площі в центрі столиці в рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей.
За словами розробників, додаток FamilyInSafe надасть можливість дізнаватисяпро місцезнаходження дітей, отримувати повідомлення, коли вони входять або залишають позначені місця. Крім того, в програмі є функція "сигнал SOS" - дитина може відправити СМС-повідомлення в разі небезпеки, батьки при цьому побачать його місцезнаходження.
Додаток "Моя поліція" спрямований на поліпшення взаємодії громадян і правоохоронців, він надає можливість викликати патруль, повідомити про правопорушення, оцінити роботу поліції, знайти найближче відділення тощо.
Обидва додатки доступні на платформах IOS і Android, обидва є безкоштовними.
А ткните плиз носом, где безопасно apk-шки качать? Сильно надо для старого девайса на андроиде 2.2.2. Или как подружить его с плеймаркетом?
а он также лагает на топовом железе? Или уже получше?Все уже поплевали на новый интерфейс Скайпа? Это жесть, товарищи!
Поэтому лучше обновляться самому, после чтения отзывов.Все уже поплевали на новый интерфейс Скайпа? Это жесть, товарищи!