inskam, работает 8-14 андроиде, проверено. Только надо после установки проверить и дать все разрешенияДоброго дня хлопці. Неможу знайти програму для ендоскопа на андроїд 12.
inskam, работает 8-14 андроиде, проверено. Только надо после установки проверить и дать все разрешенияДоброго дня хлопці. Неможу знайти програму для ендоскопа на андроїд 12.
В мене не працює. Дав усі дозволи. На ендоскопі підсвічування спалахує і всеinskam, работает 8-14 андроиде, проверено. Только надо после установки проверить и дать все разрешенияДоброго дня хлопці. Неможу знайти програму для ендоскопа на андроїд 12.
У самому додатку знайшов лише вибір мови. Більше немає жодних налаштувань. Встановив на 2 Смарта і на обох не працює редмин но4 про и на пого 3 проПриложение рабочее 100%, у меня 2 эндоскопа - один копеечный за несколько долларов, второй значительно посерьезнее - оба работают с этим приложением на разных телефонах. В данный момент установлено на телефонах с 8,11 и 14 андроидом
Post automatically merged:
Разрешения надо дать не только те, которые приложение запросило в процессе установки, но и по том зайти Настройки телефона - Приложения- Inskam. Там полазить по всем пунктам и разрешить ему все, что возможно
Де взяти .apk ревансед? На 4пда вже не дає скачати, хоча рік-два тому скачував.
Прочитай еще раз внимательно выделенное. НЕ В НАСТРОЙКАХ САМОГО ПРИЛОЖЕНИЯ(там действительно ничего кроме языка нет)У самому додатку знайшов лише вибір мови. Більше немає жодних налаштувань. Встановив на 2 Смарта і на обох не працює редмин но4 про и на пого 3 проПриложение рабочее 100%, у меня 2 эндоскопа - один копеечный за несколько долларов, второй значительно посерьезнее - оба работают с этим приложением на разных телефонах. В данный момент установлено на телефонах с 8,11 и 14 андроидом
Post automatically merged:
Разрешения надо дать не только те, которые приложение запросило в процессе установки, но и по том зайти Настройки телефона - Приложения- Inskam. Там полазить по всем пунктам и разрешить ему все, что возможно
Якщо не скачує тоді використовуйте VPN.Де взяти .apk ревансед? На 4пда вже не дає скачати, хоча рік-два тому скачував.
4pda не дає качати без реєстрації. Все там нормально качається.Де взяти .apk ревансед? На 4пда вже не дає скачати, хоча рік-два тому скачував.
Да всё там скачивается (я через хром свободно скачиваю).Якщо не скачує
Я б не узагальнював, залежить від провайдера.Все там нормально качається
У меня тоже ДИ + моб. инет от КС... через хром качается без VPN и без проблем.У мене на ДІ та в моб. мережі КС звідтам качається лише через ВПН
А WAN IP у вас якого діапазону?ДИ + моб. инет от КС... через хром качается без VPN
А в мене ні (((
Де взяти .apk ревансед? На 4пда вже не дає скачати, хоча рік-два тому скачував.
Воно вже може по іншому називатися.Де взяти .apk ревансед? На 4пда вже не дає скачати, хоча рік-два тому скачував.YouTube ReVanced - Download YouTube ReVanced APK
Download YouTube Vanced, TikTok Vanced, and Vanced Manager APKs for an ad-free, enhanced streaming experience. Get the latest versions now!vanced.to