Спільна акція АЛЛО і "Фішка". Дешеві стартові пакети.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Каким образом вы на брелки брали пакеты? Мне в 2-х Алло отказали, пробовали просканировать, но говорят, что нет возможности взять пакет на брелок, только на основную карту

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Горецкий, вибирав пакет, його сканували, потім давав брелок і вуаля! Все добре відскановувалося. Але це було під час першої хвилі акції.

Місто
Каменец-Подольский
Телефон
Nokia 3310i
Вчора брав в Алло по брелку 2 стартові. Все пройшло якнайгладше. Навіть номера КС з кодом 067 дали на вибір:)

gav

Місто
Одесса
Телефон
none
Аналогично, по брелкам все работает, благо в каждой новой Фишке -- три брелка :)

alex_b

Особый статус
Місто
Черкассы
Телефон
MiMax 3/32 "096 Онлайн3ж/063 Удобный"
не знаю как у кого но я взял по основной карте 2 пакета, через пару дней пробовал по брелку в двух алло - болтяра.

Місто
Вінниця
Телефон
Samsung Galaxy A52
Вийшов в обід в Магіцентр СкуПарк, згадав що було бажання не було натхнення придбати Лайф. За 6 коп. з'явилось натхнення ;) Отже купив ТревелСіМ та Лайф. Купляв на основну Фішку.

Місто
Чернигов
не знаю как у кого но я взял по основной карте 2 пакета, через пару дней пробовал по брелку в двух алло - болтяра.

У меня по брелку даже проверять не стали. Сказали: "Давайте основную карту".

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
allaliu, за умови програми фішка - брелокі мають таку саму дію як і основна картка. Треба було продавця слати куди подалі, читати умови. . .

• Like
Реакції: gav

gav

Місто
Одесса
Телефон
none
Стесняюсь спросить, а что такое "2я фаза"? Чем от первой отличается?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
10 серпня закінчилася акція. Як виявилося, це була перша фаза. Друга почалася десь через тиждень.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
В воскресенье я еще получил старпак. Правда, один выдали, второй как бы уже брелоком брал.

gav

Місто
Одесса
Телефон
none
Да я и во вторник получал, но сказали в двух точках что 30.09 последний день акции.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
АКЦІЮ ПРОДОВЖЕНО! Для Вас SIM-карта в подарунок!

З 1 до 31 жовтня 2014 року отримайте свій подарунок – SIM-карту від МТС, life:) чи Kyivstar у магазинах АЛЛО або МОБІЛОЧКА при пред’явленні картки FISHKA.

Плануєте подорож за кордон?
З карткою FISHKA у магазинах АЛЛО та МОБІЛОЧКА Ви можете придбати роумінгову SIM-карту (попередня вартість до 119 грн) за зниженою ціною – 20 грн!
За акційною ціною Ви можете придбати не більше, ніж дві SIM-карти. Тільки зареєстровані клієнти можуть придбати SIM-карту за акційною ціною!

На території АР Крим, Донецької та Луганської областей акція не діє.

MyFishka

Зверху