Сравнение цен на связь у нас и в ЕС

rtl

Заблокирован
Місто
Лиманское (одесская обл. )
Телефон
prestigio 5453 , benq-siemens e-71 , siemens mt50 , сяоми 4х
А кем друг работат в Португалии что получет 2000 евро? И это до налогов или после? Средняя зарплата там, вообще-то, немного другая.
Далекобійник.
А из Украины ему работать за эти же деньги дальнобойщиком не ?
Він туди чмихнув років 10 тому має громадянство і сказав сюди ні ногою.
Понял.

Місто
Бровари
Що ти знаєш що ти пробував не мели дурниць, в кума в португалії тариф 16 євро є ще 30 при зарплаті в 2000, ну і кому ти будеш розказувати байки про тарифи??
Я тебе разве о Португалии конкретно рассказывал? Переведи свои 30 евро в гривны и сравни с нашими расценками. Помню на соседней ветке ты глотку рвал за 5 копеек, припевая, что бедный богатого не поймет. А тут ты резко в воздухе переобулся и 30 евро это уже для тебя мелочь.
Я порівнював ціни відносно зарплат 16 євро при 2000 євро і 100 гривень при 1600пенсії є різниця переводити євро на гриивні то безтолку.
Так ви такі речі порівнюєте, середню зп Португалії з МІНІМАЛЬНОЮ НЕІСНУЮЧОЮ ПЕНСІЄЮ...
Далеко не всі у Португалії отримують 2 тисячі, є чимало людей, які отримують менше тисячі. Так і тарифи тоді порівняйте наші 35 грн з їхніми 16 євро.... Таке
Пс. А, ну так хороший дальнобійник у нас теж заробляє певно 16000, а не 1600.

Останнє редагування:

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
Що ти знаєш що ти пробував не мели дурниць, в кума в португалії тариф 16 євро є ще 30 при зарплаті в 2000, ну і кому ти будеш розказувати байки про тарифи??
Я тебе разве о Португалии конкретно рассказывал? Переведи свои 30 евро в гривны и сравни с нашими расценками. Помню на соседней ветке ты глотку рвал за 5 копеек, припевая, что бедный богатого не поймет. А тут ты резко в воздухе переобулся и 30 евро это уже для тебя мелочь.
Я порівнював ціни відносно зарплат 16 євро при 2000 євро і 100 гривень при 1600пенсії є різниця переводити євро на гриивні то безтолку.
Так ви такі речі порівнюється, середню зп Португалії з МІНІМАЛЬНОЮ НЕІСНУЮЧОЮ ПЕНСІЄЮ...
Далеко не всі у Португалії отримують 2 тисячі, є чимало людей, які отримують менше тисячі. Так і тарифи тоді порівняйте наші 35 грн з їхніми 16 євро.... Таке
Наші 35 зараз всім доступні?? можна включити ?? Тарифи доступні бачив?? Від 125

Місто
Бровари
Так ви такі речі порівнюється, середню зп Португалії з МІНІМАЛЬНОЮ НЕІСНУЮЧОЮ ПЕНСІЄЮ...
Наші 35 зараз всім доступні?? можна включити ?? Тарифи доступні бачив?? Від 125
Наші 35 так само всім доступні, як і зп 2000 євро у Португалії. Я про не справедливість порівняння.
Post automatically merged:

@zmey_ok ну чим контракт Лайф за 125 грн гірший? Ті самі 20 зл. Інтернету більше, хвилин менше. Я, наприклад, навіть не всі хвилини використовую. Цього місяця навіть трафік пропаде 😥
Post automatically merged:

@Citizen чому ніхто? Я все це описав у першому пості - у нас дорожче. Тому й великі компанії звідси пішли, плюс не витримали наших і російських бандитів.

• Like
Реакції: Dawn

len_non

Заблокирован
Місто
Деражня
Телефон
Google Pixel 4xl
ну чим контракт Лайф за 125 грн гірший? Ті самі 20 зл. Інтернету більше, хвилин менше
От знову ти міряєш переводами валют з однієї на другу задовбали.

Останнє редагування:
Місто
Бровари
Місто
Vinnitsa
@len_non не от 125, а от 75грн. А для тебя ещё и от 60грн на контракте.
В Європі прайси на зв'язок не дорожчі чим в Україні, а якість набагато краща як голосу, так і інтернету. І все чесно з абонентами.
Ты хоть в той Европе был? Подозреваю, что нет. В Польше на контракте хрен дозвонишься к оператору(оператор Plus): по часу общаешься с автоответчиком, а когда оператор всё-таки берет, то ответ четко стандартными фразами, как с методички. Шаг влево и оператор в ступоре. В Польше по качеству связь не лучше чем в Украине и даже условных безлимитов нету совсем: четкий объем гигабайт, а дальше жёсткий шейп. По ценам на предоплате 30 злотых(около 200грн) за базовый тариф. В Германии цены на тарифы- жесть, точно не с нашими зарплатами.
Так что не надо заливать нам в уши про европейское качество, дешевизну и лояльность к абоненту. Знаем. Пробовали.
В Польщі таке саме дно зв'язок як і в нас, з кучею дюр в покритті. Я говорив зовсім не за ціни, а за те що кс шахрай, та обдирач людей, вигрібаючи всі гроші до копійки з рахунків. А ти вирвав фразу з контексту і почав маслати пости. За якість кс давно всі наслишані. Суть не в цінах і тарифах, а в якості і покритті.

• Like
Реакції: idea
Місто
Hranice
У меня тариф в Польше VirginMobile, который работает на базе Play за 25 злотых (160 грн) полный безлим по звонках на ВСЕ номера в Польше, безлим смс и 15 Гб интернета (+10 Гб если пополнять каждый месяц без разрывов). До этого был T-Mobile так же за 25 злотых, и опять безлим на ВСЕХ, но было меньше Гб, кажись 12.
Так что ДА, наши операторы ЗАЖРАЛИСЬ и это факт!Переглянути вкладення 30002Переглянути вкладення 30003
Справедливости ради надо сказать, что 150 грн с абонента это пока что их хотелки, большинство всё-таки платит меньше. Их всеми правдами и неправдами пытаются согнать на тарифы подороже, но тем, кто не поддается, предлагают тарифы из-под полы.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Думаю, сравнивать надо минимум с минималкой 10...15К грн.

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
@Себастьян Перейро, а в "конвертах" они тоже посчитали? Не хочу цифры в % "пальцем в небо" называть, но еще довольно весомая часть..;)

• Like

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
Они очень многих не посчитали. Считают предприятия с числом сотрудников больше 50. Вся "мелочь", которая на минималку у ФОПов работает, там не учтена.

Я работаю с разными людьми, все судят по своему окружению. Среди моего круга общения очень много народа, который сидит на 6-8 тысяч, есть некоторое количество, у которых 10-15-25 и больше. Эти люди практически не пересекаются. Первые думают, что всем плохо, а вторые - что все, в принципе, нормально.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Стоимость доступа к мобильному интернету в Украине является самой низкой среди развивающихся стран Европы. Один гигабайт мобильного трафика стоит в среднем всего 46 центов (12,5 грн). Об этом говорится в исследовании Cable.co.uk.
В общемировом разрезе Украина находится на пятом месте по степени дешевизны мобильного интернета – перед ней в рейтинге расположились Индия (где самый дешёвый мобильный трафик – всего 0,09 доллара за гигабайт), Израиль (0,11 доллара), Кыргызстан (0,21 доллара) и Италия (0,43 доллара).
Далее за Украиной в региональном рейтинге стоимости мобильного интернета расположились Польша и Беларусь, за которыми следуют Грузия и Румыния.

В то же время Чехия, где провайдеры берут за передачу 1 Гб данных в среднем 7.95 доллара, является страной с самым дорогим мобильным интернетом в регионе. В общемировом разрезе Чехия оказалась на 187 месте – среди стран с наиболее дорогим мобильным интернетом в мире.
Впрочем, Чехии далеко до острова Святой Елены (британское владение в Атлантическом океане), где зафиксирована самая высокая стоимость мобильного интернета. Передача 1 Гб данных на острове обходится в среднем в 52.50 доллара – в 583 раза выше стоимости передачи аналогичного объёма информации в Индии.

Місто
Бровари
@debugger, Італію і Ізраїль вже перегнали, хто наступний?
Але це порівняння цінників, а не фактично спожитих послуг. Бо на ціну гігабайта впливають розриви сесій та особливості тарифікації даних...

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Удивляет разница в 10 раз Польши и Чехии. За что их так?

• Love
Місто
Бровари
@debugger, теж не розумію, щось дивне про Чехію. Може, як завжди, у цих рейтингах, не додивились... Бо наші заробітчани не жаліються...

Місто
Харків
Телефон
iPhone
Таке враження, що вони взагалі нічого не будують. Вже котрий раз, при появі карти з новим покриттям, хочеть взяти мікроскоп, щоб знайти де з'явилося нове покриття....
А для кого їм будувати? Ви бачили їх кількість абонентів??? Якийсь дивний народ. По вашій логіці тоді потрібно ТРЦ будувати в селах. Забудьте про цього оператора №3.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А для кого їм будувати? Ви бачили їх кількість абонентів??? Якийсь дивний народ. По вашій логіці тоді потрібно ТРЦ будувати в селах. Забудьте про цього оператора №3.
Десь далеко засумували 143 країни з населенням менше 8 млн, експерти-аналітики з Харкова довели що будувати мережу в їх країнах невигідно.

Зверху