Срок действия номера Beeline

Статус
Закрита.

adk

Місто
Киев
Телефон
SG SII(Life:)+S GH-D780 DUOS(МТС+КС)
Re: Термін дії номера в Білайн знову пониженно!

Стоит позвонить на 0674 и аналогично продлевается.
Это же надо с "полки" взять, в телефон вставить и позвонить! О! Забыл! Это же надо не забыть сделать:) Вот основная проблема, вот почему волнуются.

Refery

h7b6
Місто
UK
Телефон
101010111

но факт остается фактом, дата смещается на три месяца вперед.

Входящим из Интера у меня тоже смещалась дата, но в результате 2 симки выбросил :)

rootfor

рут для форума
Місто
Киев

у меня пакет АБ - ни один ни второй способ не работают :( Начинает читать мне по кругу....

Блин, у меня тоже заблокировался номер, который должен был пополниться до 18 августа 2010 года. Что сейчас делать? Звонком на 0674 время действия продлилась, но через 0611 на оператора выйти не пускает. :dik:

Если входящие приходят, а исходящие заблокированы -- это значит еще есть вероятность сохранить номер?

All free

Заблокирован
Місто
044 и 0459
Телефон
китайский

Если входящие приходят, а исходящие заблокированы -- это значит еще есть вероятность сохранить номер?
Это значит, что надо его пополнить любым способом. Например, перевести с другого номера одну гривну и исходящие разблокируются и продлится срок на 3 месяца.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T

А перевести деньги с номера, в котором заблокированы исходящие, получится?

AL1

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung A50

Roman_UA, нет, блокируются любые платные действия с номера до момента пополнения. Но и бесплатными минутами (если такие есть) тоже вряд ли удастся воспользоваться.

mgv

Місто
Днепр, иногда
Телефон
Wilyfox

У меня был прикол: в течение нескольких месяцев этого года срок действия номера показывался в МБ как 31-12-10. Когда стандартный трехмесячный срок перешел эту дату, то срок действия стал показываться нормально :)

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

hamlotake,
Пользовался редко, не спешил продлевать. Ну и кто тебе лечащий врач после этого, прости за вопрос?

Справа в тім що я не зобов'язаний знати що в білайну некоректно показує термін дії номеру (у всіх нормальних операторів якщо написано, напр. 09,10,10 - то це озгначає що до цієї дати включно він точно працюватиме ще і я матиму час якби що), я не зобов'язаний користуватися пакетом якщо мене не влаштовують тарифи чи зміни в оплаті за деякі послуги, проте в силу певних обставин номер потрібний через те що в час активного його використання за ним були закріплетні потрібні мені сервіси де є прив'язка до номеру телефону... Словом білайн я хвалив колись за розумні тарифи... потім він це спаскудив (починаючи з 30 секундної тарифікації, закінчуючи щоденною платою за антивизначник) але це було останньою краплею... Звісно вони вправі керувати своїм сервісом так як їм завгодно, тарифною політикою в тім числі... але якщо вони мають намір бути третіми в гонці за абонентами то не вірною дорогою йдуть...

Моя порада для тих в кого при двінку на безкоштовний номер продовжило термін дії - не вірте цьому, це все дезінформація... Якби знав де впадеш то б постелив собі... чом я цю тему не прочитав пару тижнів тому...?

Ех... надіюся Київзірку не спіткає таке ж спаскудження, бо в такім разі я матиму велику антипатію до усіх мобільних операторів України...

піс...

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever

(у всіх нормальних операторів якщо написано, напр. 09,10,10 - то це озгначає що до цієї дати включно він точно працюватиме
в мтс если написано что номер действует до 09.10.10 - он и будет действовать до девятого, а с девятого уже отправится в грейс. Без всяких "включительно"

Місто
Киев

Справа в тім що я не зобов'язаний знати що в білайну некоректно показує термін дії номеру (у всіх нормальних операторів якщо написано, напр. 09,10,10 - то це озгначає що до цієї дати включно він точно працюватиме ще і я матиму час якби що), я не зобов'язаний користуватися пакетом якщо мене не влаштовують тарифи чи зміни в оплаті за деякі послуги, проте в силу певних обставин номер потрібний через те що в час активного його використання за ним були закріплетні потрібні мені сервіси де є прив'язка до номеру телефону... Словом білайн я хвалив колись за розумні тарифи... потім він це спаскудив (починаючи з 30 секундної тарифікації, закінчуючи щоденною платою за антивизначник) але це було останньою краплею... Звісно вони вправі керувати своїм сервісом так як їм завгодно, тарифною політикою в тім числі... але якщо вони мають намір бути третіми в гонці за абонентами то не вірною дорогою йдуть...
Понимаешь ли, твой случай достаточно индивидуален: тебе важны услуги, которые ты зарегистрировал на цифры своего номера, но пользоваться самим номером ты не хочешь. Значит так были важны те услуги... Сам себе создал проблему на ровном месте :) У меня тоже с номером КС были связана контактная информация и ничего, перевел эту информацию на номер который использую ежедневно.

P.S. За абонентами сейчас не гоняются, сейчас важна прибыль - вот за ней и гоняются.

hamlotake

Хай тремтять!
Місто
L'viv
Телефон
Nokia N9

hamlotake,
Пользовался редко, не спешил продлевать. Ну и кто тебе лечащий врач после этого, прости за вопрос?

Понимаешь ли, твой случай достаточно индивидуален: тебе важны услуги, которые ты зарегистрировал на цифры своего номера, но пользоваться самим номером ты не хочешь. Значит так были важны те услуги... Сам себе создал проблему на ровном месте :) У меня тоже с номером КС были связана контактная информация и ничего, перевел эту информацию на номер который использую ежедневно.

P.S. За абонентами сейчас не гоняются, сейчас важна прибыль - вот за ней и гоняются.

Та не створював я собі жодних проблем, ходив з двома телефонами і оскільки бі був основним на нього підключав те що підключав і все тут... я не ясновидець і не можу знати хто, коли, як і де мені підсуне свиню... Вся складність ситуації в тім, що є сервіси котрі мають жорстку прив'язку до номеру і так просто його не змінити, я звичайно зараз активно займаюся цим питанням, але намагаючись тримати життєпридатний стан номеру відштовхувався від терміну дії котрий показувало при запиті *102#, звірив дату дня ікс... коли вирішив продовжити термін дії телефону платною операцією я й подумати не міг що інформація дії була не вірно прописаною через глюк чи недолік системи... і це не моя проблема, ну хоча б з цим ви мали б бути зі мною згідним... я розумію, ну не прибутковий абонент, що вже вдієш, але для бі точно таким вже й не стану...

Зараз для мене лиш важливо щоб подібного не сталося з київстаром.. от і все... (я тут не лише мову веду про глюки типу дати терміну дії, але й значне та істотне погіршення тарифної політики.... особливо лякають примусові переведення на інші тарифні плани, але це вже інша тема для обговорення...)

Tosssca

NetАдмін
Місто
Харків
Срок действия номера теперь как у КС, продлевается на год с момента последнего платного исходящего звонка или пополнения счета.

Останнє редагування:
Місто
Киев
Это точно. http://red-forum.com/showthread.php?t=8070&page=84

Скоро и услугу сохранения номера врубят! :))))

Странно,а зачем Вам тогда номер,если вы ни одного звонка или смс за год с него не делаете/отсылаете?
Я не боюсь,пусть включают,номером пользуюсь постоянно.

Статус
Закрита.
Зверху