Re: Статистика подключений абонентов мобильными операторами
Черниговец, ви один такий. Тоді чому є регіони, як наприклад мій, де абсолютна більшість людей користуються лише одним оператором і не переходять на іншого навіть якщо він запропонує дуже вигідні тарифи. А я поясню чому так відбувається. Мій друг десь рік назад вирішив клюнути на дешеві тарифи Київстар, і поміняти номер. Десь три місяці він просидів, і потім повернувся назад на Vodafone, і ось чому.
90% жителів мого регіоні користуються Vodafone, дуже рідко можна знайти якусь людину яка б користувалася Київстаром.
Так як в нього всі друзі на Vodafone, родичі на Vodafone йому тупо не вистачало тих хвилин яких давав Київстар у тому дешевому тарифі для дзвінків на інші мережі, а замовляти додатковий пакет хвилин не було сенсу, бо тоді користування Київстаром виходить дорожче ніж як би він залишився на Vodafone.
І тому є регіони в яких завжди буде популярним Vodafone, і будуть регіони в яких завжди буде популярним Київстар, навіть якщо конкуренти запропонують нижчі ціни.
Потрібно дійсно велика різниця у тарифах щоб примусило людей масово змінювати номер. 10 - 15грн. погоди не зроблять.
У моєму регіоні на Київстарі дуже дешеві тарифи, гляньте самі
http://www.kyivstar.ua/cv-211/mm/
Добавлено через 15 минут
stigr, в середині мережі дуже багато дзвінків,дзвінків на інші мережі дуже мало, 30хв. рідко використовую.
Стосовно трафіку, раніше я міг використати по 3гб. інтернету як мінімум і це на 2G! У 2013 році я перейшов на контракт МТС Планшет, і бувало ще мені не вистачало у місяць трафіку.
Та після приходу 3G я майже мобільним інтернетом не користуюся, тому що дорого.
Дуже смішно дивитися в рекламі про 3G змагання у швидкості, як там Lifecell 40мбіт обіцяє, а сенс який? Якщо для перегляду HD відео, завантаження ігор для сучасних телефонів потрібно десятки гігабайт трафіку.
Мені потрібно щоб оператор давав по 20 - 30гб. для нормального користування 3G.
Тож зараз 1гб. інтернету я використовую максимум у місяць, як би дали більше то використовував би більше. А так WiFi рулить.