Стосунки між чоловіком і жінкою

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
Це не сексолог, а сексологиня.
Я проти фемінативів , фахівчинь , я бачу в людині професіонала = спеціаліста , а якої статі цей спеціаліст мені всерівно , я не бачу сенсу казати урологиня = уролочка , отолорингиня,електрик = електричиня = електричка = електриця , сантехнік = сантехнікиня = сантехнічка = сантехниця, локмайстер = локмайстриня = локмайстерка, водолаз= водолазиня = водолазка , дайвер = дайвериня , пілот = пілотка, ! Якраз феміністки мали б бути проти фемінативів , якщо вони за рівність , бо виходить якщо є електрик він і електричка вона , то вони чимось відрізняються .

є ж піцейола ?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Нет? :unsure: Кунилингус и минет плохо влияет на зубы?😳
Вже не знайду зараз новину, була в наших місцевих каналах.
Прийшов мужик додому, а його жінка зі своєю подругою куні роблять друг другу, чоловік залютував і побив обох жінок, по обличчю. може і зубам дісталось.
Таким чином робимо висновок що куні погано для зубів 🧐

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я проти фемінативів , фахівчинь , я бачу в людині професіонала = спеціаліста , а якої статі цей спеціаліст мені всерівно
Якщо усерівно, то яка різниця фахіець, чи фахівчиня? Те як людині зручніше себе називати не впливає на її професійні якості.

logist_eg

Заблокирован
Місто
Західна Україна
минет плохо влияет на зубы?
Щербаті зуби, на мінєт, точно погано впливають...😂
Насправді мало жінок вміють мінєт, незалежно від зубів :(
Post automatically merged:

Тут, звісно, експерти тільки батьки, які пройшли це, але підозрюю, що якщо безкоштовно - то буде "сколько заплатили - на столько и споем", на що держава виділяє кошти і як мотивує зарплатами - так і приймуть пологи.
дважды имею этот опыт, и оба раза платил. Оба раза всё было идеально и шикарно. Отдельный номер, с доп диваном для папаши. Врачи в попу целуют, никто не задалбывает дыбильными фоточками.
Если в частной клинике то да, в гос клинике плати не плати — пофиг

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Звучить дійсно крінжово але я розумію про що мова. Я колись в Лісабон летів в літаку поруч із дівчиною мулаткою, вона абсолютно цивільна, не бомжиха чи панк, але таки так, запах від неі відчувався. Дотерпів тільки з викрученою на максимум дуйкою, що над кріслом. Ну от так, все таки ми люди а не роботи.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Я колись в Лісабон летів в літаку поруч із дівчиною мулаткою, вона абсолютно цивільна, не бомжиха чи панк, але таки так, запах від неі відчувався.
Аналогічно їхав з Київа до Дніпра потягом, а в сусідньому купе їхали хлопці-араби, так весь вагон просяк їх запахом, тяжко було лише перші дві години, потмі всі принюхались ;)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я нещодавно з двома українками їхав в ліфті, від обох смерділо так що капець. Але це не расова ознака, а тому що одна надухалась як в останній раз, а друга, здається, просто не миється. Піке, коли Шакіру тягав, мабуть ніс закривав. З португальками до речі те саме? Чи сморід зʼявляється коли перетинаєш океан?
Жесть, які глибокі печери можна знайти на рівному місці

trempel

Заблокирован
Місто
Киев
Я всегда говорил,что расизм-это плохо,но негры должны быть Рабами как при Ост Индийской компании и ранее!

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
😂😂😂 в расисти мене записали)
Ну ви приколісти, ну йомайо 😂
У мене не було афро американок, але всі кажуть що в них просто трохи є запах свій специфічний. І справа не в митті, чи парфумах. Ну ось шкіра ж в них темна, ви ж це не заперечуєте? В когось біла, в інших темна. Це ж не расизм? Це факт
І так і запах.
Наприклад в Кореї кажуть що дезодорантами не особо користуються, бо корейці пітніють по іншому і не смердять як ми 😂 тут теж дискримінація?

Зверху