Стосунки між чоловіком і жінкою

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Саме тому є чоловіча дружба, а не тимчасовий серпентарій.
Як на відомій горі з фільму?😀

правда більше на машині але як когось впустиш - то бабоньки одна з 1 блимне. Онажедєвочка, їй по факту наявності вторинних статевих органів винні.
Не завжди. Дєвочкі часто не блимають не тому, что не поважають, а просто не можуть відволіктись від водіння, особливо початківці, або хто все життя "учениця" і "туфєлька".

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Maxxx, у тебе в житті нема прикладу звичайної дружби між мужиками, лише нетрадиційні статеві зносини?

• Like
Реакції: drmz

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
когось впустиш - то бабоньки одна з 1 блимне.
В гєйропі взагалі всі - або баби, або прирівняні до них, тому мабуть гєйропою і зветься. Ніхто нікому не блимає, ані баби, ані членоносці, просто пропускають. Повбивав би

• Dislike
Реакції: xnyl
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
plebis, ну Європа різна, тут справа у звичках. У мене в локації Київ то я за Київ і пишу. Пожив трохи у Франківську, так там (ну і взагалі у західних областях) теж не прийнято блимати. Думаю через те що трафік там все-таки у загальній масі поменший, у Києві якщо не вщемишся-не впросишся, то на роботу приїдеш під вечір:)
А от на Кріті пригадую наприклад нормально посунутися вправо коли є широка обочина і пропустити. Бо траси неширокі, багато гір - суспільна традиція... В Італії дуже прекрасно і блимають, в кращому випадку сядуть на задній бампер з увімкненим лівим поворотником.
В Німеччині крізь суцільну справа проїдуть або турки або коли вже машина горить або двигун стуканув :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
у тебе в житті нема прикладу звичайної дружби між мужиками
Звичайної - є, але не ідеалізованої, як ти пишеш. І жінки між собою товарищують по різному, і чоловіки можуть товарищувати зі школи, а потім шляхи розійдуться і вже нічого нема. Як підберуться особистості і складуться обставини, я би не розділяв по статі. Є різні приклади з особистих спостережень по життю.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Maxxx, так я ж наче і не писав про ідеалізовану. Звичайна дворова теж підійде :)

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
тому мабуть гєйропою і зветься.
Зветься На каналі соловйова, чи де так все погано? Щось у мене купа знайомих виїхала і ніхто на гейропу не жаліється.
Дєвочкі часто не блимають не тому, что не поважають, а просто не можуть відволіктись від водіння, особливо початківці, або хто все життя "учениця" і "туфєлька".
Мочити всяку муйню у них часу вистачає, а жмакнути аварієчкою то треба гонучу часу витратити мабуть, ось і не встигають. Авжеж 😂
Так само, коли треба щоб тебе пропустили в ряд, то частіше пропускають чоловіки ніж жінки, думаю це факт доведений. Плюс частіше пропускають на дорогих машинах, ніж на корчах за ціною двох айфонів

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Тара, точно, як по телефону триндіти - у всіх час є, навіть хто вчора з автошколи :) Зверніть увагу в потоці кожна друга чи третя триндить, і де вони тільки теми для розмов знаходять.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Так само, коли треба щоб тебе пропустили в ряд, то частіше пропускають чоловіки ніж жінки, думаю це факт доведений. Плюс частіше пропускають на дорогих машинах, ніж на корчах за ціною двох айфонів
Немає ніяких закономірностей.
Бува і молода дівчуля з наколотими губами пропустить на битому американськму Хундаї, а бува бородач на Лексусі. А бува такі самі не пропускають.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Є. Колись прямо спеціально рахував, коли на роботу довго добирався кілька місяців. Відсоток жінок що впустить або подякує коли впустили - в рази менший.

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
В принципі чоловіки більш соціалізовані, я вважаю. Бо з дитинства на підкорку є - якщо що може і в табло прилетіти, треба уважно і ввічливо до соціума. В якомусь соціумі обматюкають, а в якому і дев'ять грамм прилетить. А бабоньки - ну посваряться і розійдуться :) Саме тому є чоловіча дружба, а не тимчасовий серпентарій.
ППКС, їхня неадекватність обшелушується десь після 40. А достатньо було в дитинстві отримати досвідом по пиці. Щоб розуміти, що окрім позитивного мислення є ще і негативний зворотній зв'язок і береги потрібно відчувати.
Post automatically merged:

все время доначу как и компания в которой работаю. Говорю же, деньги на данный момент вообще не проблема . Но одиночество наверное душит. Ноут 24/7, после поехал в спортзал, покатался на машине по городу и все. День сурка
Если это не очередная попытка даркнетовской школоты залететь на форум, набив постов про онлифанс, вред блютуз-наушников и проч. бабуйню, то..
Alexandrqq, хотя бы неделю-другую просматривай на ютубах разборы писем Дивертито.
А потом возвращайся в тему.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Кочевник, я кажу зі свого досвіду. Мене чомусь якраз частіше пропускають на тих самих лексусах 570х, аніж на логані чи Бусику 20-річному.
але у інших може бути інший досвід

Если это не очередная попытка даркнетовской школоты залететь на форум
+1

Тара, точно, як по телефону триндіти - у всіх час є, навіть хто вчора з автошколи :) Зверніть увагу в потоці кожна друга чи третя триндить, і де вони тільки теми для розмов знаходять.
Особливо чогось полюбляють триндіти тримаючи телефон ні на гучномовці, а просто у себе перед пикою. Хз чому так зручно людям. Не коло вуха. А саме перед обличчям 😂

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Особливо чогось полюбляють триндіти тримаючи телефон ні на гучномовці, а просто у себе перед пикою.
Особливо в тачках, в яких абсолютно точно є блютуз з завода. Бісять.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
plebis, є блютуз, є навушники, є в решті решт ручний звʼязок, вруби його і поклади млять телефон на торпедо чи підлокітник. Ні мля, тримають перед клювом
а просто у себе перед пикою. Хз чому так зручно людям. Не коло вуха. А саме перед обличчям
Так ещё и держут же как блюдце с чаем. Бесит.
Цікаве порівняння 😂 точно, как блюдце блін

Місто
Днепро
самих лексусах 570
Если бы я имел такую тачку, то первые 2 года тоже никого не пропускал, у меня же лакшери.
Спустя 2-3 года может и начал по нормальному ездить .
Если у нищего резко появляется крутая тачка , то он хочет повыпендриваться

• Haha
Реакції: drmz
Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Сержи, у ніщего крута тачка раптом з'являється коли вона не його :) Десь водієм взяли. Ну або купив некруху з пробігом до Сонця і назад 1991 року, від лухарі там тільки шильдік лишився. Власник нового лухарі зазвичай пересідає на потроху дорожчу.

Зверху