Я ще зрозумів би, якби ти їй після сексу перевів. А так, взагалі не розуміюЯ ей чучуть перевёл
А потом пусть работает
Я ще зрозумів би, якби ти їй після сексу перевів. А так, взагалі не розуміюЯ ей чучуть перевёл
А потом пусть работает
Без образ. Але ти кажеш що ти взагалі ні в кого не суєшЯ не сую в замужних
В 29 років з двома дітьми ?)Если бы она была невридимка
Верновзагалі ні в кого не суєш
Тобі 28 років і ти чекаєш целку, при чому не мавши жодної жінки?Если бы она была невридимка,то ещё покувыркался , а так
Ось ти попробуй, гляди сподобаєтьсяА в кого сувать? если никто не нужен
Так вона хоч сама пропонувала секс? Чи може хоч натякала?А мне никто и не нужен.
Она спросила- я ответил
То есть она должна сама всё взять в свои руки!Сам я не инициирую ничего!
Ну чо в руки? Можна і не в руки)То есть она должна сама всё взять в свои руки!Сам я не инициирую ничего!
Може з душа в трусах виходилаЧи може хоч натякала?
Пусть перед мужем так ходитМоже з душа в трусах виходилаЧи може хоч натякала?
але це вважати намеком, чи ні?![]()
Ты все сделал не так, так что не переживай, пусть переживает ее мужЯ хоть не буду переживать что не так что-то сделал
Чекай. Так вона й досі у тебе живе?Я броюсь её мужа. Вот и всё!
Пусть зп получит и шурует уже .
З ким жінка живе - з тим так і ходить. Як мінімум з тим. А може ще з кимось. Тут вже варіантиПусть перед мужем так ходит
Навіть якби ти і спав з нею. То не твоя проблема. А проблема її і її чоловіка. Не ти ж в їх дім прийшов. Вона прийшла. І ти йому точно не докажеш, що у вас нічого не було. Ну не повірить мужик, що баба прийшла жити до якогось чувака і йому не дає. Не буває такого в нормальному світіЯ хоть не буду переживать что не так что-то сделал
Вот и буду знать, что бабы это зло.Навіть якби ти і спав з нею. То не твоя проблема. А проблема її і її чоловіка. Не ти ж в їх дім прийшов. Вона прийшла. І ти йому точно не докажеш, що у вас нічого не було. Ну не повірить мужик, що баба прийшла жити до якогось чувака і йому не давє. Не буває такого в нормальному світіЯ хоть не буду переживать что не так что-то сделал
О боже, как ты пришел к этому выводу? Ты с ней не спал, твои попытки подложить ее под других мужиков она отмела... То есть она спит только с мужем, и шлюха?Она оказалась шл*xa