Можеш трошки розкрити думку? Я казав що заплатити на побаченні за їжу жінки - це різновид норми (коли це не є суттю відносин, а ну, просто побачення), а називати це "тарілочниця розкрутила на ресторан" - ознака обіженого. Чому це - солдафонство?Таке солдафонство.
Побачим, як заспіваєш,
Точно? Я зазвичай з цього починаю знайомство, одразу натікає калюжа під стіл. Один раз розповів як сміливо картки роздаю, секс був прям на місці у вбиральні. Дуже раджу.Не сильно там в фаворі адмінство на ред-форумі.
Думаю, не менше ніж у хлопців.Але скільки ж корон у дівчат...
Зараз в тіктоках кажуть "мамина царапинка/ бусінка"ознака обіженого
Це взагалі що за думка?не завжди "подбають про тебе" в ліжку.
Нє, не обов'язково. Я мабуть неправильно висловилася.Ну ми доволі емоційні, трошки буває мінливі. Старатися ніхто не забороняє і це дуже приємно навіть, якщо не завжди доходить до логічного кінця.тільки собі за 2 мінути відстріляються і на бокову
Типу одна дівчина 3ка, а інша 6?А, як ти кажеш, 3-ка буде думати за жінку?
Це турбота, піклування. Такі речі чоловік робить автоматично, якщо у нього є почуття до жінки. Не знаю, як це можна назвати, навіть у вигляді "метафори" - "боротися"? Боротися - це наввиперед привертати увагу, конкуруючі із іншими самцями, а вона така собі спостерігає, хто ж переможе?є деякі речі по котрим ти бачиш відношення до себе чоловіка/ хлопця.
Все насмоктано з ... пальця, цифри можуть бути як в більший, так і в менший бік, особливо одяг, ще не зрозумів, до чого тут таксі, хавчик і ресторани до догляду?вартість доглянутої жінки
тролль-мужик писалще не зрозумів, до чого тут таксі, хавчик і ресторани до догляду?
А навіщо це сюди тягнути? Теж тролінг?тролль-мужик писал
Не жінці, а керівництву, здається, коли був у відрядженні десь.))чоловік у листі з курорта доповідає жінці про витрати:
Як сказати.. Безкоштовно != якісно і яскраво..дома можешь получить бесплатно.
ууууу..... А куда это тебя понесло то, Макс?Як сказати.. Безкоштовно != якісно і яскраво..дома можешь получить бесплатно.![]()
Скоріше простріл в спину..в ребро?
в уши тебе он сцявЯкби не жіноцтво (тобто коханки), я б сцяв у золотий унітаз".