Точно. І з провокативними намірами...Ще надвечір тікають з хати.
Певно те відео теж зняте чоловіками...Було гарне відео, де ці емансиповані "дівчата" через 10 років, не досягнувши мрій, або повертаються додому, або стають самотніми в мегаполісах нікому не цікавими......перечитав 2 рази. Вдумався. Охрінів. Без жінок іноді дуже непогано - но не отак... В наявності у ліпшому випадкові - "старі більшовички". Навіть стерви підуть на ура. Кабзда.
Ви ж не можете не розуміти, що в цих мусульманських країнах жінки безправні, тому народжують багато- їх просто ніхто не питає.Европейцы доумничались, теперь муслимов выводками завозят.
Конкуренция за женщин? Вы серьезно? В Украине(и многих других странах) такого понятия, мне кажется, даже не существует.Це і основною проблемою сучасності: більшість чоловіків програють в конкуренції за жінок не іншим чоловікам, а віртуальним принцам (самотності).
Дюрі-бачі певно "Холостяк" не дивиться. А це,доречі, надзвичайно популярне шоу майже у всіх цивілізованих країнах.Конкуренция за женщин? Вы серьезно? В Украине(и многих других странах) такого понятия, мне кажется, даже не существуетЦе і основною проблемою сучасності: більшість чоловіків програють в конкуренції за жінок не іншим чоловікам, а віртуальним принцам (самотності).
Ну це прям класична маніпуляшка... )Певно те відео теж зняте чоловіками...
А, то це про Японію конкретно? Ну тут ще може бути пояснення через їхню культуру гейш та ролі жінки в сім'ї, яка, як на мене подібна до той їж ролі в арабських/мусульманських сім'ях. Просто Японія за короткий період відійшла, скоріше стрибнула, від ролі гейш до сучасної жінки.піднімалося питання якраз самотності японської молоді. І як їх криє від цього
Так киньте лінк, я гляну.Ну це прям класична маніпуляшка... )![]()
Дискусія відбувалася про Японію. Звісно ж я про Японію мовив.А, то це про Японію конкретно?
Дивився більше півроку тому. Нашвидкоруч не знайду. Можливо й тут ділився тим відео.Так киньте лінк, я гляну.
Киску гладят.Угу. Котів собі заводять.або стають самотніми в мегаполісах нікому не цікавими...
Конкуренция за женщин? Вы серьезно? В
Нащо холостяку дивитись на холостяка?певно "Холостяк" не дивиться.
Серед колегинь сприйняття дітей, переважно, як якихось паразитів, які тільки заважають в життіщоб реалізувати себе має посадити дерево...ну і тп. Так от, чого ви думаєте, що в жінок таких цілей немає?
А чпокаются они с кем простите за вопрос ?дівчат віком від 12 до 50 років чекають поки їх помітить принц, а звичайних чоловіків навколо не помічають.
Чего млять? (С)Серед колегинь сприйняття дітей, переважно, як якихось паразитів, які тільки заважають в житті
Статистика показує, що майже половина залишається без дітей на все життя, а більше 1 дитини тільки в 10%. Це я про доценток і професорок пишу..Женщины считают детей паразитами ?
Это какие то извините долбонутые женщины
Можливо й драйва, але зазвичай фільтрація кандидатів відбувається на етапі "приїхав на Dacia Logan, а не на білому Мерседесі" , привіз "3 рози, а не 101" чи "висота 178 см, а не 190"..., всі хочуть драйва, постійного драйва
Госпаді та який драйв? Не сидіти в хаті, а пару разів в тиждень вибратись кудись? Невже важко сходити в кіношку чи чи десь погуляти?всі хочуть драйва, постійного драйва, щоб не було щоденною рутиною
Так передмістя, то не село, то міська англомерація. І, доречі, я Лондон не настільки люблю, щоб в ньому жити. Мені більше до душі Кардіф, Единбург , або все узбережжя Девону з маленькими містечками і шикарними видами на океан.Selianka , а якщо село буде десь в предмісті Лондона? Хай і не те з якого дівчина виїхала, але все ж село.В реалі серед дівчат, які хочуть реалізувати себе в кар'єрному плані я не знаю жодної, яка б передумала і повернулася в село![]()
З точки зору фізіології, плід і є паразитом. Але це ж механізм розмноження виду, який декомпенсується відповідними гормонами. Але це не відміняє факту, що виношування дуже сильно впливає на тіло жінки. А особливо на ті частини тіла, що так подобаються чоловікам.Серед колегинь сприйняття дітей, переважно, як якихось паразитів,
Щоб побачити як 20 дівчат конкурують за 1 бажаного чоловіка.Нащо холостяку дивитись на холостяка?