Стосунки між чоловіком і жінкою

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
а шо, кроме меня тут никого нету кто живёт много лет в браке счастливо, без всего вот этого бреда?... :unsure:
Мой знакомый со своей будущей женой, в садике на соседних горшках сидели. Потом всю школу за одной партой. Потом свадьба. Сейчас им сильно за семьдесят.
Тобто досі не побили горшки. Респект. Але що це доводить? У мене багато знайомих щасливо живуть другим шлюбом, люблять дітей і від першого, і другого шлюбів, допомагають
колишнім. А є такі, що розбіглися і щасливі. І не думають про довгі стосунки. Взагалі, є різні сприйняття шлюбу.

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
luytel, пригадав анекдот. Ти його точно знаєш, але твоя історія навіяла:
Дід (100 років) та бабця (100 років) приходять до Рагсу та подають на розлучення.
Усі здивовані, питають, через що?
І дід, і бабця вголос - не переносимо один одного, терпець давно урвався, ще на весіллі!
-Та ви ж 80 років разом живете?! Чому саме зараз?!
- Дітей шкода було. Чекали, поки вони помруть.
Post automatically merged:

Почитав спілкування. Висновки такі. У дівчини гарне фізичне здоровля , бо добрий зір. Або великий смартфон. А хлопець ходив по лезу ножа. Чому?
Тому що, кажуть, ревнощі очі туманять, і оце останнє виправдання хлопця:
- Який статевий зв'язок? Я в лісі
Дівчина на ревнощах, зі сльозьми на очах, може прочитати як "Я в пісі".
І тоді таке почгеться....:)

Останнє редагування:

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+

Romalegri

Дідусь з ковінькою
Місто
Київ
Телефон
Прихильник Самсунгів

Бронзових жінок ображати теж нізззя... :cool: Тобто мацать лапами.
Це тільки тому, що мацають нерівномірно по поверхні, і блискучими стають лише окремі місця суспільного інтересу. Аналогічна історія щорічно відбувалася за радянських часів з конем відомого "Мідного вершника".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Місто
Запоріжжя
Телефон
realme
Не розумію я жінок взагалі: плачуться, що "всякі козли об них витирають ноги, б'ють, бухають ", а потім "вибач, але ти вже 3 місяці не даєш приводів для сварки, так жити не можна"
Ох, моїй жінці приводів давати не треба, вона їх знайде. Іноді хочеться взяти за тоненьку шийку і натовкти, але я не можу собі дозволити піднімати руку на жінку, отож якщо сильно доведе, то я як гаркну і все, її попускає, сидить потім плаче і сама вибачається за свою поведінку.
Піднімати руку на жінку це низько, можливо є і виключення, але це точно не з рідними.

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Romalegri, колись, на початку 80х я бачив дещо цікавіше. Траса з Константинівки до Дружковки й далі на Краматорськ йде через місто. І от ще у Констасі, біля путепроводу, справа (якщо дивитися на північ) був собі клуб чисто радянського гатунку 50х років. І біля входу до нього стояли 2 статУї - спортсмен і спортсменка. Бронзові. У спортивних трусах і т.і. Ну, вгадай, що блищало у спортсменки? А одного разу, літом, у спеку, хтось помазав оте саме місце у бідолашної чимсь липучим та солодким... Коли злетілися мухи - стала не радянська "дівчина з веслом", а відома картина Курбе, тільки не лежача, а стоячи. Хе, хе, хе...

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
хтось помазав оте саме місце
Можливо, адміністрація клюбу, щоб запобігти мацанню, сама й намастила, не подумавши.

Уявив, як біля статуї метушаться працівники закладу і щосили шльопають мухобійками по скупченню мух
Або тикають зволоженою шваброю, щоб відмити "солодке місце".

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
У Китаї чоловік потрапив до лікарні після того, як наречена три години била його струмом, щоб він відчув біль жінок під час пологів.

Чоловік погодився пройти імітацію пологів, аби довести свою любов, але внаслідок ушкоджень втратив частину тонкої кишки, пише South China Morning Post.

За даними видання NetEase News, жінка з провінції Хенань (центральний Китай) привела свого хлопця до "центру симуляції пологового болю", щоб перевірити його перед заручинами.

Її мати та сестра вважали, що хлопець повинен відчути труднощі, з якими стикаються жінки, щоб у майбутньому краще ставитися до своєї дружини.

Спочатку хлопець відмовлявся, але зрештою погодився. Електричний струм стимулював шкіру та м’язи, імітуючи біль від скорочень матки під час пологів.

РЕКЛАМА:

Play Video

У перші 90 хвилин наречена вручну збільшувала інтенсивність удару, але потім інтенсивність залишалася на максимальному рівні до кінця "процедури".

"Мій хлопець почав кричати й труситися на рівні 8, лаявся та плакав на рівні 10, а наприкінці ледве дихав. Ми з сестрою витирали йому піт", – цитують жінку ЗМІ.

Після симуляції він був повністю мокрий, виснажений, корчився від болю в животі та блював.

Жінка каже, що вона та її родина не хотіли завдати шкоди чоловіку – лише показати, через що доведеться пройти його майбутній дружині.

Проте за тиждень чоловік потрапив до лікарні з сильним болем у животі. Лікарі виявили незворотне пошкодження частини тонкої кишки, і її довелося видалити.

Мати хлопця заборонила майбутній невістці відвідувати його в лікарні та повідомила, що заручини скасовано. Сім’я потерпілого планує звернутися до суду.

Тим часом наречена потерпілого заявила, що "готова взяти на себе всю відповідальність, якщо він одужає".

Якщо експертиза підтвердить зв’язок між симуляцією пологів та пошкодженням кишківника, жінку можуть притягнути до відповідальності.

Також її змусять покрити витрати на лікування, догляд, транспорт, харчування та реабілітацію потерпілого.
Нагадало:

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
У Китаї чоловік потрапив до лікарні після того, як наречена три години била його струмом, щоб він відчув біль жінок під час пологів.

Чоловік погодився пройти імітацію пологів, аби довести свою любов, але внаслідок ушкоджень втратив частину тонкої кишки, пише South China Morning Post.

За даними видання NetEase News, жінка з провінції Хенань (центральний Китай) привела свого хлопця до "центру симуляції пологового болю", щоб перевірити його перед заручинами.

Її мати та сестра вважали, що хлопець повинен відчути труднощі, з якими стикаються жінки, щоб у майбутньому краще ставитися до своєї дружини.

Спочатку хлопець відмовлявся, але зрештою погодився. Електричний струм стимулював шкіру та м’язи, імітуючи біль від скорочень матки під час пологів.

РЕКЛАМА:

Play Video

У перші 90 хвилин наречена вручну збільшувала інтенсивність удару, але потім інтенсивність залишалася на максимальному рівні до кінця "процедури".

"Мій хлопець почав кричати й труситися на рівні 8, лаявся та плакав на рівні 10, а наприкінці ледве дихав. Ми з сестрою витирали йому піт", – цитують жінку ЗМІ.

Після симуляції він був повністю мокрий, виснажений, корчився від болю в животі та блював.

Жінка каже, що вона та її родина не хотіли завдати шкоди чоловіку – лише показати, через що доведеться пройти його майбутній дружині.

Проте за тиждень чоловік потрапив до лікарні з сильним болем у животі. Лікарі виявили незворотне пошкодження частини тонкої кишки, і її довелося видалити.

Мати хлопця заборонила майбутній невістці відвідувати його в лікарні та повідомила, що заручини скасовано. Сім’я потерпілого планує звернутися до суду.

Тим часом наречена потерпілого заявила, що "готова взяти на себе всю відповідальність, якщо він одужає".

Якщо експертиза підтвердить зв’язок між симуляцією пологів та пошкодженням кишківника, жінку можуть притягнути до відповідальності.

Також її змусять покрити витрати на лікування, догляд, транспорт, харчування та реабілітацію потерпілого.
Нагадало:
Періодично люди дуркують, граючись зі струмом...
Screenshot_20250404-160950.jpg

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

drmz

Місто
Гуляйполе
Місто
Жовті Води

Гудзак

Місто
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
...я не раз казав - і жінці, і у компаніях при нагоді: життєві обставини та необхідність діяти гуртом (починаючи з охоти на мамонта) розвинула у чоловіків раціональність, злагодженість у колективних діях, інтелект врешті-решт... В той же час жінки сварились у печері одна з одною за місце та чергу у багаття - та вихвалялись подарованними шкурами та довжиною "хобота" чоловіка. Хєр там феміністки здолають генетику та біохімію жінки. Бо хєра нема. :cool: І мізків - у більшості жінок.

drmz

Місто
Гуляйполе
. :cool: І мізків - у більшості жінок.
От чого-чого, а мізків у них вистачає.
Завдяки щоденній дискримінаційній діяльності в мозку прокачується "м'яз" вибору. "мозолисте тіло"(сполучення поміж півкуль).
Коли Джобси з Цукербергами переходять на мінімалізм, щоденно страхуючи ризики перенапруження, мінімізуючи відволікання ресурсів на вибір(щодо їжі, одежі, тощо),
рандомна мамина принцеса за день зробить стільки виборів(підходів на цей мозковий "м'яз"), скільки Джобси з Цукерергами за рік(разом).
Корочше кажучи "шина пам'яті" в них товста, але ганяют дівки в турбо-бейсік.

А для більшості задач(ігрових) ще донедавна, року до 2018, все ж таки грала роль частота CPU, а не кількість ядер, чи ширина шини.

Зверху