Це не дуже корисна їжа..))жарена картопля?
Кажуть, отруйних завезли...з авокадо
Підтримую, що кожна дивує чимось новим))Що вас здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Це не дуже корисна їжа..))жарена картопля?
Кажуть, отруйних завезли...з авокадо
Підтримую, що кожна дивує чимось новим))Що вас здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Здивувало, напевно те, що Аліна погодилась зустрічатись зі мною...здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше
Оце, до речі, взагалі якась окрема релігіяАбо, що я часто мию голову окремо від тіла, а коли в мене була чілка, то її мила інколи окремо від голови.
Так, я тому і питалаэти все приколы после первой /второй
зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Що тут дивного? )) Я теж так роблю, коли нема часу йти в душ, а волосся вже "нетоварного" вигляду.часто мию голову окремо від тіла
Я читав таку версію, що кишеньки на штанах для жінок не потрібні.Я пам'ятаю кумедні випадки, коли хлопець дивувався, що окрім джинсів (і то не на всіх) на жіночому одязі немає кишень.
Або, що я часто мию голову окремо від тіла, а коли в мене була чілка, то її мила інколи окремо від голови.
Що він знаходив моя волосся будь де на свому тілі, якось було намотане кругом його "бубенців". Доки, я йому не пояснила, що то через пралку.![]()
То стара історія. А все пішло від того, що у жінок колись була прислуга, яка допомагала защіпнути гудзики на одязі. І, щоб прислузі було легше це робити, то й зробили правило, що жіночий одяг запахується справа наліво (звісно, що це під правшу робилося).А ще до речі є фішка, яку я дізнався лище в 20-21 роках - у жінок сорочки та халати запахуються на ліву частину.
У чоловіків ліва йде внахліст на праву, у жінок навпаки.
...а чоловікам, щоб легше витягати меча/пістолю правою рукою з під лівого борту.То стара історія. А все пішло від того, що у жінок колись була прислуга, яка допомагала защіпнути гудзики на одязі. І, щоб прислузі було легше це робити, то й зробили правило, що жіночий одяг запахується справа наліво (звісно, що це під правшу робилося).А ще до речі є фішка, яку я дізнався лище в 20-21 роках - у жінок сорочки та халати запахуються на ліву частину.
У чоловіків ліва йде внахліст на праву, у жінок навпаки.
Це питання до всіх панів в цій темі ці лише хто вміє готувати яйца і пельмені , чи має прокачаний скіл і жарить стейки?)А як же жарена картопля?Тільки яєчню і пельмені
Канапки з авокадо і лососем, або яйцем пашот не складний рецепт на сніданок.
Доречі, питання до вас панове...Що вас здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Ну а про виточки, ти вже дізнався, чи ще ні?у жінок сорочки та халати
Про меча - так воно і є. А от з пістолем - не завжди....а чоловікам, щоб легше витягати меча/пістолю правою рукою з під лівого борту..
Не дивився взагалі. Не знаю, що це за аббатство таке.Пан @raptor, бачу, уважно дивився Аббатство Даунтон.
О, пиво! По пиво я завжди згодний підти! Пиво я обожнюю)) Навіть якщо добряче напоїти мене пивом звечора, а потім в дві години ночі розбудить і спитать, чи буду ще, то я радо погодився бколи я питала хлопця чи хоче він щось(пиво, морозиво/ ананас), то це тому, що я хочу, але чекаю відповідь "так", а потім, щоб він пішов і купив нам обом![]()
Та сама фігня)) Хоча через два місяці я зрозумів, чому: Крістіна дуже любила мої грошики) Не те щоб я тоді був олігарх, тільки почав після ПТУ працювати електриком, а вона ніхера не робила, одні гульки в компаніях та дискотеки її цікавили. Ну а я молодий-зелений був, на її зовнішність і на цицьки 3-го розміру запавЗдивувало, напевно те, що Аліна погодилась зустрічатись зі мною...здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше
Мабуть, якби було пиво від Nokia, я був би взагалі мегащасливим
Ггг..це у вас не змінюється не залежно від віку. Не розумію, чому саме 3 тій розмір? Вас чекає розчарування.молодий-зелений був, на її зовнішність і на цицьки 3-го розміру запав
Розмір грудей українських жінок зменшився, - дослідження експертів NowPatient
Середній розмір молочних залоз опустився з С (трійки) у 2016 році до А-В (одинички-двійки).
Лідерами за розміром принад стали мешканки Норвегії: C-D (трійка-четвірка).
Певно, одному ~55, а другому ~25, то в середньому 39Це зараз мені 39
Аліна погодилась зустрічатись