Стосунки між чоловіком і жінкою

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Це не дуже корисна їжа..))

Кажуть, отруйних завезли...:oops:

Що вас здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Підтримую, що кожна дивує чимось новим))

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Взагалі, я мала наувазі щось із серії, чого ви не знали. Наприклад: коли я питала хлопця чи хоче він щось(пиво, морозиво/ ананас), то це тому, що я хочу, але чекаю відповідь "так", а потім, щоб він пішов і купив нам обом :)

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Selianka, ну тоді, напевно, циклічність характеру, що в одній дівчині може вживатись 3-4 особистості, які по черзі перемикаються протягом місяця.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Я пам'ятаю кумедні випадки, коли хлопець дивувався, що окрім джинсів (і то не на всіх) на жіночому одязі немає кишень.
Або, що я часто мию голову окремо від тіла, а коли в мене була чілка, то її мила інколи окремо від голови. :ROFLMAO:
Що він знаходив моя волосся будь де на свому тілі, якось було намотане кругом його "бубенців". Доки, я йому не пояснила, що то через пралку.:ROFLMAO:

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Місто
Odesa-Romania
protoss, сплит? Там кажется 21 личность была 😁😁😁
Selianka, эти все приколы после первой /второй уже не приколы, а обыденность.
Как я и сказал ранее.
Как и голова /челка

Місто
Odesa-Romania
Selianka, так елки палки, кто ж вспомнит уже.
Ну просто все в первый раз было, все как то неожиданно. Все непредвиденно.
Че не произойдёт - то и было в первый раз
А потом - все уже по накатанной

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Я пам'ятаю кумедні випадки, коли хлопець дивувався, що окрім джинсів (і то не на всіх) на жіночому одязі немає кишень.
Або, що я часто мию голову окремо від тіла, а коли в мене була чілка, то її мила інколи окремо від голови. :ROFLMAO:
Що він знаходив моя волосся будь де на свому тілі, якось було намотане кругом його "бубенців". Доки, я йому не пояснила, що то через пралку.:ROFLMAO:
Я читав таку версію, що кишеньки на штанах для жінок не потрібні.
Бо всі повинні бачити чарівні ніжки панночки, а не "багажний відділ" (кишені).
А у чоловіків немає потреби виставляти ноги як взірець краси, зате є потреба в зберіганні дрібних речей. (Тому і є кишеньки)
А ще до речі є фішка, яку я дізнався лище в 20-21 роках - у жінок сорочки та халати запахуються на ліву частину.
У чоловіків ліва йде внахліст на праву, у жінок навпаки.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
А ще до речі є фішка, яку я дізнався лище в 20-21 роках - у жінок сорочки та халати запахуються на ліву частину.
То стара історія. А все пішло від того, що у жінок колись була прислуга, яка допомагала защіпнути гудзики на одязі. І, щоб прислузі було легше це робити, то й зробили правило, що жіночий одяг запахується справа наліво (звісно, що це під правшу робилося).

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
То стара історія. А все пішло від того, що у жінок колись була прислуга, яка допомагала защіпнути гудзики на одязі. І, щоб прислузі було легше це робити, то й зробили правило, що жіночий одяг запахується справа наліво (звісно, що це під правшу робилося).
...а чоловікам, щоб легше витягати меча/пістолю правою рукою з під лівого борту.:p.
Пан raptor, бачу, уважно дивився Аббатство Даунтон.:)

Місто
Kyiv
Тільки яєчню і пельмені
А як же жарена картопля?:sneaky:
Канапки з авокадо і лососем, або яйцем пашот не складний рецепт на сніданок.

Доречі, питання до вас панове...Що вас здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше?
Це питання до всіх панів в цій темі ці лише хто вміє готувати яйца і пельмені , чи має прокачаний скіл і жарить стейки?)

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
...а чоловікам, щоб легше витягати меча/пістолю правою рукою з під лівого борту.:p.
Про меча - так воно і є. А от з пістолем - не завжди.

Пан @raptor, бачу, уважно дивився Аббатство Даунтон.
Не дивився взагалі. Не знаю, що це за аббатство таке.
В Гугла колись питався про гудзики і зброю.

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
коли я питала хлопця чи хоче він щось(пиво, морозиво/ ананас), то це тому, що я хочу, але чекаю відповідь "так", а потім, щоб він пішов і купив нам обом :)
О, пиво! По пиво я завжди згодний підти! Пиво я обожнюю)) Навіть якщо добряче напоїти мене пивом звечора, а потім в дві години ночі розбудить і спитать, чи буду ще, то я радо погодився б :) Мабуть, якби було пиво від Nokia, я був би взагалі мегащасливим (ну а шо, робили ж вони колись туалетний папір; між іншим теж би не відмовився - заходиш такий в магазин: дайте мені два рулона Nokia Lumia! :D ).

Морозиво теж файна штука, але рідко купую, бо, бляха, всі гроші на пиво ідуть... Ананас їв лише раз у житті, фігня якась, не сподобалось. От зовсiм iнша річ пиво...

Між іншим, знаєш, як у Новгороді називають наше пиво? "Піііво". Повбивав би! :ROFLMAO: (мій улюблений жарт, хоч і баян)

здивувало, коли ви почали зустрічатися з дівчиною/жінкою вперше
Здивувало, напевно те, що Аліна погодилась зустрічатись зі мною...
Та сама фігня)) Хоча через два місяці я зрозумів, чому: Крістіна дуже любила мої грошики) Не те щоб я тоді був олігарх, тільки почав після ПТУ працювати електриком, а вона ніхера не робила, одні гульки в компаніях та дискотеки її цікавили. Ну а я молодий-зелений був, на її зовнішність і на цицьки 3-го розміру запав :D Це зараз мені 39 років і я не лох, а от у 19 все було інакше..)

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Мабуть, якби було пиво від Nokia, я був би взагалі мегащасливим
:rolleyes: 🤦‍♀️
молодий-зелений був, на її зовнішність і на цицьки 3-го розміру запав
Ггг..це у вас не змінюється не залежно від віку. Не розумію, чому саме 3 тій розмір? Вас чекає розчарування.
Розмір грудей українських жінок зменшився, - дослідження експертів NowPatient

Середній розмір молочних залоз опустився з С (трійки) у 2016 році до А-В (одинички-двійки).

Лідерами за розміром принад стали мешканки Норвегії: C-D (трійка-четвірка).

Певно, одному ~55, а другому ~25, то в середньому 39:LOL:
Post automatically merged:

Аліна погодилась зустрічатись

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Третій бо береш в руку маєш вещь))
Більше розмір то на старісь вуха спаніеля, якщо дівчина без зайвої ваги і з трієчкою чудово виглядає, та ви і самі пушапи та інші методи використовуєте для візуального збільшення.
з 0-1 інтрамамарний секс особливо не попрактикуєш. А стосовно того що середній розмір сменшився, то все ваші дієти, фітнес марафони, і інші методи знущання над собою))

• Like
Реакції: Dawn

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
В час тоски, утомленья, недуга,
В час неведомой грусти любой
Ни лекарства, ни помощи друга
Не хочу. Это полный отстой.
Не нужны ни кальвадос, ни виски,
Ни нудеж многомудрых врачей,
А нужны только cиcечки, cиcьки!
Только cиcечки, мать их взашей!
Приголубить, погладить, потрогать,
Посмотреть, да прижаться щекой.
И с души злополучная копоть
Улетучится в дымке ночной.
Эти cиcьки, cиcяндры, cиcюли.
Это как же вас Бoг сотворил!
Не нужны ни коньяк, ни пилюли,
Чтобы я в небеса воспарил!
Вылью пиво я, выброшу виски.
Пусть бухает всю ночь воронье.
Только cиcьки, волшебные cиcьки.
Только cиcьки лекарство моё!

© Сергей Зхус

Решивший жениться мужчина долго думал, какую из трех влюбленных в него девушек взять в жены. Он решил каждой дать по 5000 долларов и выяснить, как они ими будут распоряжаться.

Первая накупила дорогой одежды, лучшей косметики, сходила в элитный салон красоты – в общем, сделала все, чтобы выглядеть идеально, и сказала:
– Я очень люблю тебя и хочу, чтобы все знали, что у тебя самая красивая жена в городе.

Вторая истратила все деньги на своего потенциального мужа, купив ему новые костюмы, рубашки, инструменты для автомобиля, и сказала:
– Ты – самое главное для меня, поэтому я истратила на тебя все деньги.

Третья пустила 5000 долларов в оборот, заработала еще 5000 и все вернула мужчине:
– Я очень люблю тебя. Я сделала это, чтобы ты понял, что я умна и нерасточительна.

Мужчина подумал и женился на той, у которой грудь была больше.

Selianka, а в тебе який розмiр, якщо не секрет?))

Останнє редагування:
Зверху