Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
вибір навчального закладу не заради кар'єри, і тим більше - в жодному разі не для пошуків протилежної статі - а щоб це було в кайф, вчитись
Не можу тут погодитись- мене наприклад змусили батьки піти вчитися туди, куди я не хотіла. Але той диплом навіть допоміг отримати ту роботу, якою я і хотіла займатися. Та й в гуртожитку було класно- особливо тому, що вхід в хлопчачі душові був перед дівочими і можна було зиркнути,коли проходили повз ;)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
а где она будет мужа искать? На работе?
І на роботі це можливо. Не обов'язково в своєму колективі, а взагалі в колі спілкування по роботі. Але в основному (виходячи з величезного досвіда купи знайомих / родичів / друзів) - знаходять в спільних колах спілкування. Останнє місце, де треба шукати - це тіндери-шміндери.
Post automatically merged:

змусили піти вчитися туди, куди я не хотіла.
Просто пощастило. Часто після такого навчання йдуть зовсім не за спеціальністю, і навіщо таке? Особисто я йшов туди, куди хотів, і дякую батькам, шо не придумували і не тиснули, кудись на їх смак.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
І на роботі це можливо. Не обов'язково в своєму колективі, а взагалі в колі спілкування по роботі. Але в основному (виходячи з величезного досвіда купи знайомих / родичів / друзів) - знаходять в спільних колах спілкування. Останнє місце, де треба шукати - це тіндери-шміндери.
Я вообще то не тіндери-шміндери говорил 🤦‍♂️

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
почему нельзя на учёбе жениха искать то?
Можно, якщо знайдеться. Але по факту - не дуже виходить. У нас в універі в групі було 2 дівчини, на потоці 5 чи 6 всього. Всі інші хлопці, зрозуміло. І не всі козли. Вибір дуже великий.. Але в результаті тільки одна пара зустрічались, і за пару років розбіглись. Всі, про кого знав потім, знайшли собі чоловіків/ дружин вже після закінчення навчання, і зовсім не з цього універу навіть. Така сама статистика по всім, кого я знаю за 30 років життя після повноліття. Є винятки, але дуже мало.

Місто
тимчасово Київ (раніше Миколаїв)
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Не мені тобі розповідати що за один день можна втратити все. Покинувши свій бізнес та дім, от тільки переїхавши в Чернівці в тебе вже була Наташка, та Остап з Потапом. А тепер уяви що десь в Донецьку був хлопчина років 20-25 який тільки почав заробляти і йому теж довелось переїхати в Чернівці, грошей вистачило на аренду квартрири, і він тільки влаштувався на роботу. І тут від тебе такий посил, нашо тобі побачення ніщеброд, іди души одноокого змія. після такогозявляються люди з таким самим бачення життя як у Sanyok77 Як на мене то якраз про зрілого чоловіка можна що він чмоня якщо в 40 років продовжує жити з батьками, і найдорожче майно в нього самокат. А от чого досягне молода людина в майбутньому залежить також від дівчини.
Т.е. если я всю жизнь жил и живу с родителями - то я чмоня?
И да, самое дорогое моё имущество - 2 велосипеда (один остался в Николаеве, второй тут в Киеве со мной) и три смартфона Xiaomi.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Саньок, не починай... :LOL: Чмоні - ті хто не йдуть вчитись виключно для пошуку собі пари.))

потому что цели стояли не те.
Звідки я знаю, які цілі ставили собі ті дівчата, і що вони взагалі забули на цій спеціальності? :LOL: Може якраз ті самі цілі, але не досягли..

Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
Саньок, не починай... :LOL: Чмоні - ті хто не йдуть вчитись виключно для пошуку собі пари.))
Ну так навчання це один із варіантів для пошуку пари, але не обов'язковий же.
Там головне отримати знання і диплом, а знайомства і кохання це скоріше приємний бонус.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Не мені тобі розповідати що за один день можна втратити все. Покинувши свій бізнес та дім, от тільки переїхавши в Чернівці в тебе вже була Наташка, та Остап з Потапом. А тепер уяви що десь в Донецьку був хлопчина років 20-25 який тільки почав заробляти і йому теж довелось переїхати в Чернівці, грошей вистачило на аренду квартрири, і він тільки влаштувався на роботу. І тут від тебе такий посил, нашо тобі побачення ніщеброд, іди души одноокого змія. після такогозявляються люди з таким самим бачення життя як у Sanyok77 Як на мене то якраз про зрілого чоловіка можна що він чмоня якщо в 40 років продовжує жити з батьками, і найдорожче майно в нього самокат. А от чого досягне молода людина в майбутньому залежить також від дівчини.
Т.е. если я всю жизнь жил и живу с родителями - то я чмоня?
И да, самое дорогое моё имущество - 2 велосипеда (один остался в Николаеве, второй тут в Киеве со мной) и три смартфона Xiaomi.
Тобі тільки 35, до цього статусу ще 5 років батрачити))
Може в тебе велосипеди по 10 тисяч долярів кожен я ж не знаю))

А тепер серйозно, бідність це не вирок і не щось страшне та не пристойне, а от не мати бажання її позбутися це вже значно гірше. Коли ти спілкуєшся з протилежною статтю особливо тим кому 35+ всі як один називають чоловіків що живуть з батьками значно гіршими словами. Не розумію чому в тебе за стільки років не виникло бажання зняти квартиру та пожити окремо, хоч на місяць-два. Ну просто уяви, завтра ти познайомишся з дівчиною, а скоріш вже жінкою, бо і ти не хлопчик, і дійде у вас до інтиму, готель знімати будеш, чи чекати поки батьки з квартири на дачу поїдуть? На мою субєктивну думку юнак стає чоловіком не коли вперше переспав з дівчиною, а коли почав жити самостійним життям, окремо від батьків.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Дивлюся в Тіктоці блогершу, яка страждала, що не може нікого собі найти і вирішила зробити челендж 30 побачень за 30 днів. Вона зараз на 21 побаченні була, але аж сум бере, який контингент в тих тіндерах. Рельно може 1 нормальний попався. Інші щось типу такого

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Selianka, базова логіка підказує, що треба дивитися на справжню мету, а не на пояснення для публіки. Тут реальна мета - знімати контент для ТікТоку, розкручувати свій акк, все інше - лише засоби її досягнення. Нема мети когось знайти, а є мета робити хайп, гра на публіку, щоб було що дивитися і причмокувати - яй-ай-яй, який жахливий контингент. :LOL:

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
Місто
Телефон
Redmi5Plus,RedmiNote8T
А тепер серйозно, бідність це не вирок і не щось страшне та не пристойне, а от не мати бажання її позбутися це вже значно гірше. Коли ти спілкуєшся з протилежною статтю особливо тим кому 35+ всі як один називають чоловіків що живуть з батьками значно гіршими словами. Не розумію чому в тебе за стільки років не виникло бажання зняти квартиру та пожити окремо, хоч на місяць-два. Ну просто уяви, завтра ти познайомишся з дівчиною, а скоріш вже жінкою, бо і ти не хлопчик, і дійде у вас до інтиму, готель знімати будеш, чи чекати поки батьки з квартири на дачу поїдуть? На мою субєктивну думку юнак стає чоловіком не коли вперше переспав з дівчиною, а коли почав жити самостійним життям, окремо від батьків.
Я намагався спілкуватись з дівчатами, але вони все одно мене відшивали або зливались.
Я псіханув та закипів як чайничок :draznilka: Та вирішив, що мені від жінок треба триматися якомога далі, або ж взагалі не думати про них.
Знімати квартиру дорого. Краще бабки на депозит кидати. Я до війни так і робив, і навіть доволі успішно.
Також у мене є вагомі аргументи не знайомитись - те, що багато сучасних жінок мають проблеми із вдячністю.
Я вже писав про це. Навіть на побутовому рівні - поступаєшся на вузьуому тротуарі місцем і жінки тобі не дякують.
Притримаєш двері в магазині - аналогічно.
Про що з дівчатами/жінками розмовляти я теж не знаю, тому я про знайомства чи стосунки навіть не мрію. Не дано це мені, та й не треба.

Гудзак

Хатуль мелумад - тварина типу кіт, що йде ланцюгом
Місто
Шахтарське (Першотравенськ) на Січеславщині
Телефон
Moto G9+; Moto G5+
Sanyok77, не може бути, щоб усі дівки тобі дулі крутили. "На кожен товар є свій покупець" - хтось з них таки був, з ким можна було б сподіватися на е-е, спілкування. :cool: Осада - діло нудне, але ж не усе ж штурмом на "уря-уря!". Рано ти вирішив закінчити мужчинську кар'єру, рано. Ти ж не вважаєш, що усі інші хлопці - усі як один Ален Делони та Ілони Маски? :cool:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Навіть на побутовому рівні - поступаєшся на вузьуому тротуарі місцем і жінки тобі не дякують.
Притримаєш двері в магазині - аналогічно.
:oops: А мені дякують, і навіть посміхаються у відповідь. Але, блін, до чого саме це до стосунків, коли двері людині притримав?? Саньок, спочатку налаштуй свої думки вірно, може в цьому причина?

Тут реальна мета - знімати контент для ТікТоку
Воно так, але реально так і є в тих тіндерах. Там про чоловіків, але і с жінками аналогічно, про тарілочниць я вже писав, а є ще просто дивні і неадекватні... Можливо тому, що це "так не працює", і щоб зацікавитись людиною, треба попередньо її в реальності бачити / відчувати, або в ті тіндери йдуть саме ті, хто по життю чомусь не може знайомитись, або з певними цілями (поїсти / перепихнутись).

PS: але це вже не нове. Колись у дитинстві дуже малим я читав "савєцкіє газєти", там були розділи "олх", де щось продавали / здавали / міняли, та "тіндер", ті самі знайомства. Від жінок практично всі повідомлення містили фрази "состоявшийся" та "автолюбитель".)) А ви кажете, сучасна молодь меркантильна)))

Останнє редагування:
Місто
Львів
з певними цілями (поїсти / перепихнутись)
Можливо помиляюся, але припускаю що "тарілочницею" стає чи не кожна бажаюча перепихнутися у момент, коли розуміє, що побачений у реалі - не той, кому вона з фото планувала віддатися ;)
Мабуть, зрідка трапляються і зворотні ситуації - коли побачений настільки перевершує очікування, що від нього і не вимагається оплати трапезування - тоді "бери мене відразу і вже"!:D

Зверху