ПотапаПапа
ОстапаПапа
а где она будет мужа искать? На работе?і тим більше - в жодному разі не для пошуків протилежної статі
а где она будет мужа искать? На работе?і тим більше - в жодному разі не для пошуків протилежної статі
Не можу тут погодитись- мене наприклад змусили батьки піти вчитися туди, куди я не хотіла. Але той диплом навіть допоміг отримати ту роботу, якою я і хотіла займатися. Та й в гуртожитку було класно- особливо тому, що вхід в хлопчачі душові був перед дівочими і можна було зиркнути,коли проходили повзвибір навчального закладу не заради кар'єри, і тим більше - в жодному разі не для пошуків протилежної статі - а щоб це було в кайф, вчитись
І на роботі це можливо. Не обов'язково в своєму колективі, а взагалі в колі спілкування по роботі. Але в основному (виходячи з величезного досвіда купи знайомих / родичів / друзів) - знаходять в спільних колах спілкування. Останнє місце, де треба шукати - це тіндери-шміндери.а где она будет мужа искать? На работе?
Просто пощастило. Часто після такого навчання йдуть зовсім не за спеціальністю, і навіщо таке? Особисто я йшов туди, куди хотів, і дякую батькам, шо не придумували і не тиснули, кудись на їх смак.змусили піти вчитися туди, куди я не хотіла.
Я вообще то не тіндери-шміндери говорилІ на роботі це можливо. Не обов'язково в своєму колективі, а взагалі в колі спілкування по роботі. Але в основному (виходячи з величезного досвіда купи знайомих / родичів / друзів) - знаходять в спільних колах спілкування. Останнє місце, де треба шукати - це тіндери-шміндери.
Я знаю, що ти не казав. Я взагалі. Раніше обговорювали, ось це - точно не місце для нормального знайомства.Я вообще то не тіндери-шміндери говорил![]()
Можно, якщо знайдеться. Але по факту - не дуже виходить. У нас в універі в групі було 2 дівчини, на потоці 5 чи 6 всього. Всі інші хлопці, зрозуміло. І не всі козли. Вибір дуже великий.. Але в результаті тільки одна пара зустрічались, і за пару років розбіглись. Всі, про кого знав потім, знайшли собі чоловіків/ дружин вже після закінчення навчання, і зовсім не з цього універу навіть. Така сама статистика по всім, кого я знаю за 30 років життя після повноліття. Є винятки, але дуже мало.почему нельзя на учёбе жениха искать то?
ещё раз повторюсь - потому что цели стояли не те.Можно, якщо знайдеться. Але по факту - не дуже виходить.
Т.е. если я всю жизнь жил и живу с родителями - то я чмоня?Не мені тобі розповідати що за один день можна втратити все. Покинувши свій бізнес та дім, от тільки переїхавши в Чернівці в тебе вже була Наташка, та Остап з Потапом. А тепер уяви що десь в Донецьку був хлопчина років 20-25 який тільки почав заробляти і йому теж довелось переїхати в Чернівці, грошей вистачило на аренду квартрири, і він тільки влаштувався на роботу. І тут від тебе такий посил, нашо тобі побачення ніщеброд, іди души одноокого змія. після такогозявляються люди з таким самим бачення життя як у Sanyok77 Як на мене то якраз про зрілого чоловіка можна що він чмоня якщо в 40 років продовжує жити з батьками, і найдорожче майно в нього самокат. А от чого досягне молода людина в майбутньому залежить також від дівчини.
Саньок, не починай...то я чмоня?
Звідки я знаю, які цілі ставили собі ті дівчата, і що вони взагалі забули на цій спеціальності?потому что цели стояли не те.
приколиТ.е. если я всю жизнь жил и живу с родителями - то я чмоня?
Ну так навчання це один із варіантів для пошуку пари, але не обов'язковий же.Саньок, не починай...то я чмоня?Чмоні - ті хто не йдуть вчитись виключно для пошуку собі пари.))
Тобі тільки 35, до цього статусу ще 5 років батрачити))Т.е. если я всю жизнь жил и живу с родителями - то я чмоня?Не мені тобі розповідати що за один день можна втратити все. Покинувши свій бізнес та дім, от тільки переїхавши в Чернівці в тебе вже була Наташка, та Остап з Потапом. А тепер уяви що десь в Донецьку був хлопчина років 20-25 який тільки почав заробляти і йому теж довелось переїхати в Чернівці, грошей вистачило на аренду квартрири, і він тільки влаштувався на роботу. І тут від тебе такий посил, нашо тобі побачення ніщеброд, іди души одноокого змія. після такогозявляються люди з таким самим бачення життя як у Sanyok77 Як на мене то якраз про зрілого чоловіка можна що він чмоня якщо в 40 років продовжує жити з батьками, і найдорожче майно в нього самокат. А от чого досягне молода людина в майбутньому залежить також від дівчини.
И да, самое дорогое моё имущество - 2 велосипеда (один остался в Николаеве, второй тут в Киеве со мной) и три смартфона Xiaomi.
може ви й у "Сімейних історіях" вірили, що то все взаправду?Вона зараз на 21 побаченні була, але аж сум бере, який контингент в тих тіндерах
Я намагався спілкуватись з дівчатами, але вони все одно мене відшивали або зливались.А тепер серйозно, бідність це не вирок і не щось страшне та не пристойне, а от не мати бажання її позбутися це вже значно гірше. Коли ти спілкуєшся з протилежною статтю особливо тим кому 35+ всі як один називають чоловіків що живуть з батьками значно гіршими словами. Не розумію чому в тебе за стільки років не виникло бажання зняти квартиру та пожити окремо, хоч на місяць-два. Ну просто уяви, завтра ти познайомишся з дівчиною, а скоріш вже жінкою, бо і ти не хлопчик, і дійде у вас до інтиму, готель знімати будеш, чи чекати поки батьки з квартири на дачу поїдуть? На мою субєктивну думку юнак стає чоловіком не коли вперше переспав з дівчиною, а коли почав жити самостійним життям, окремо від батьків.
Навіть на побутовому рівні - поступаєшся на вузьуому тротуарі місцем і жінки тобі не дякують.
Притримаєш двері в магазині - аналогічно.
Воно так, але реально так і є в тих тіндерах. Там про чоловіків, але і с жінками аналогічно, про тарілочниць я вже писав, а є ще просто дивні і неадекватні... Можливо тому, що це "так не працює", і щоб зацікавитись людиною, треба попередньо її в реальності бачити / відчувати, або в ті тіндери йдуть саме ті, хто по життю чомусь не може знайомитись, або з певними цілями (поїсти / перепихнутись).Тут реальна мета - знімати контент для ТікТоку
Можливо помиляюся, але припускаю що "тарілочницею" стає чи не кожна бажаюча перепихнутися у момент, коли розуміє, що побачений у реалі - не той, кому вона з фото планувала віддатисяз певними цілями (поїсти / перепихнутись)