Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Львів
веришь в эту постную муйню?
Я ж тобі реальну історію з життя написав, свідком якої був особисто! :)
Ну добре, з блювотиною трохи на 1 квітня приплів, Міша тоді просто густо почервонів і миттєво вискочив з лабораторії зі словами: "як ви можете спокійно на тих збоченців дивитися, він же язика в брудне місце пхає?" 😀

У всьому решті 100% правда!
До речі, є відомий югославський фільм 80-х років, де був показаний секс в той час в якомусь їхньому гірському селі.
Жінки все життя ходили там в чорних сукнях до п'ят, які задиралися ззаду, накриваючи їм голови під час процесу.
Таким чином вони жодного разу в житті не бачили чоловічого інструмента :)

P.S. Згадав, фільм Краса пороку 1985 р., рейтинг IMDb 8.0.

Останнє редагування:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, доводилось мені бути в гостинах у мусульманок. Навіть якщо вони покриті на людях, це не значить що й вдома. А фільми на то й фільми
Post automatically merged:

Загуглила я тут про Вашу "Любовь"...
Сплошной разврат...
Для меня это прежде всего фильм о саморазрушении мужчины. Видите, как "разврат" можно воспринимать по разному. Атмосфэра....

Останнє редагування:
Місто
Львів
доводилось мені бути в гостинах у мусульманок. Навіть якщо вони покриті на людях, це не значить що й вдома
Та ясен пень що люди різні бувають!
Я стверджую що навіть зараз в центрі Європи можна знайти пари, які практикують шлюбний секс під ковдрою та при вимкненому світлі, а демонструвати одне одному свої оголені тіла для них табу.

Просто умовному "продвинутому" любителю інтиму Потапапапі це видається настільки маразмом, що навіть повірити у то відмовляється :)

Щодо мусульманок - дружина кузена мого знайомого азера - жителька Ірану. І вона любить хильнути.
Так той кузен ризикує мало не життям, час від часу привозячи їй контрабандою горілку з Азербайджану. При тому сам до спиртного байдужий.

Останнє редагування:

EvgenyTar

наблюдатель
Команда форуму
Місто
Харьков
Телефон
Cubot KingKong X pro
шлюбний секс під ковдрою та при вимкненому світлі
У каждого свои подходы. Кого-то заводит визуал, видеть части тела, как входит и выходит, выражение лица партнера. А кто-то прислушивается к ощущениям, их приоритет - тактильность, а свет отвлекает. Ну есть конечно и люди с соответствующим воспитанием, стыдящиеся показывать срамные места.

Місто
Львів
есть конечно и люди с соответствующим воспитанием, стыдящиеся показывать срамные места.
Також легко гуглиться що:
Асексуал - це людина, яка не відчуває сексуального потягу до інших людей або відчуває її дуже рідко/слабко (асексуальний спектр). Це сексуальна орієнтація, а не хвороба, не вибір чи помірність. Асексуали можуть вступати в романтичні відносини, займатися сексом заради партнера, але не мають внутрішнього потягу до сексуальної близькості.
Але ж місцеві іксперди на то відразу, - неправда, "хочуть всі", або, - бро, невже ти в ці дитячі казки віриш? :ROFLMAO:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
местные эксперты не прослеживают связи между асексуальностью и способом осуществления случки "под одеялом".

и, кстати, раз уж на то пошло, то я со своей стороны хочу отметить что за всю жизнь НИ разу не только не встречал женщин которые не хотят, но даже от знакомых о таких не слышал ни разу. Считаю что это как то связано с тем что я стараюсь подбирать адекватный круг общения. Но допускаю что ВНЕ этого круга могут существать особи которые блюют от вида секса, трахаются 20 лет не видя друг друга, не пукают, и какают зефиром.

Місто
Львів
Но допускаю что ВНЕ этого круга могут существать
Ну вже добре що це допускаєш.
Залишилося ще допустити що розповсюдженість життя ПОЗА твоїм колом може виявитися ніяк не меншою, ніж всередині :)

Це як мураха ніколи не побачить слона.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
как часто такое встречается?

По данным исследований в сексология и психология:
  • около 1% людей — классическая оценка (часто цитируется по крупным опросам)
  • в более новых опросах — 1–3%, в зависимости от методики
  • среди молодых (Gen Z) иногда фиксируют до 4–5%, но это включает тех, кто ещё не определился
Почему разброс:
  • люди по-разному понимают вопрос
  • часть путает с временным отсутствием либидо
  • не все готовы так себя обозначить
Итог: явление редкое, но не единичное — примерно 1 человек из 100–50.

Це як мураха ніколи не побачить слона.
Вот именно, мне-слону, за вами-мухами следить не пристало.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Також легко гуглиться
Таке не гуглиться, а ставиться діагноз сексопатологом й тільки ним. Звісно такі стани бувають, часто лікуються зміною партнера інколи просто дослідженням свого тіла. Якщо жінка не хоче тебе, це не говорить, що вона не захоче твого кумпеля. А компліменти яка жінка говорить твоїй техніці володіння інструментом далеко не завжди щирі

Місто
Львів
слону, за вами-мухами
Я припускав що ти за типом сприйняття більше не до мухи подібний (яка постійно літає, відповідно й має змогу багато чого надивитися), а до мураха, життя якого чітко окреслене лише власним мурашником :)
Зрештою, слони теж не знають що коїться поза межами їхнього стада.

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
Жінка дуже не часто хоче сексу в розумінні чоловіка, але коли вона закохана то все змінюється. Це аж ніяк не має стосунку до асексуальності

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Таке не гуглиться
то у тебя гугл нетакой. У человека правильной системы гугл, там недотрах - в норм, и им в совершенстве владеет БОЛЬШИНСТВО. Так что тебе надо сменить провайдера или комп, ну чтобы гугл правильно заработал :Olen:

Місто
Львів
ставиться діагноз сексопатологом й тільки ним. Звісно такі стани бувають, часто лікуються зміною партнера інколи просто дослідженням свого тіла.
Буквально на днях дивився на ютубі Ланькова про народжуваність в Південній Кореї.
В Сеулі коефіцієнт на жінку 0.52, в середньому по країні 0.72.
І це за мінімуму для реплікації популяції на тому ж рівні - 2.1.

При тому що ще 30 років той коефіцієнт був 6 і діяла урядова кампанія проти багатодітності (щоправда, лайтовіша, ніж в Китаї).

Що ж сталося? А просто молоді дівчата масово повиїздили зі сел та райцентрів у мегаполіси, здобули там ВО, працюють самодостатніми клерками і масово практикують асексуальність з чайлд-фрі.

І ця тенденція спостерігається в усьому розвиненому світі.
Навіть місцева Селянка звалила від свого рідного села у Британщину замість того, щоб там вийти заміж і народити онуків на радість татові з мамою.

А в розумінні місцевих слонів родом зі совка всі жінки і надалі "хочуть і хочуть"! :ROFLMAO:

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
magodzec, інколи чоловік може роками жити й вважати себе самцем, у жінчиній голові все буде навпаки. Вона може бажати домінаціі, сексу в трьох, якихось фантазій. Ось це головна проблема, а не асексуальність з гуглу!

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
працюють самодостатніми клерками і масово практикують асексуальність з чайлд-фрі.
Якщо це не "практикувати", то ти тупо підеш на дно в Сеулі. Відповідно бездітність і відсутність отношалок - запорука так-сяк "успішного життя в місті".

Зверху