У британця крові взагалі вистачить, щоб підняти його?))чи 12:00?
У британця крові взагалі вистачить, щоб підняти його?))чи 12:00?
Я взагалі підозрюю, що зламана в душі рука через падіння - то, так би мовити, пристойна версія. А насправді хотів підняти, а жінки поруч не було. Права ж зламана? Чи він шульга?У британця крові взагалі вистачить, щоб підняти його
Реально чел на первом свидании попросил чтоб Вы и за него заплатили?Тут часто згадувалися тарілочниці..., а як щодо тарічлоників? Ну чи як це зветься...
В мене от була схожа ситуація як на відео, от тільки мені не вистачило терпіння, то я оплатила своє замовлення і пішла.
В нас же фемки за рівні права, то чого прохання Ж про оплату її хавчика не є тупе?глупую просьбу
Если фемки и выступают за равноправие, то пусть и оплачивают все счета, мне то что) Но ведь не правильно грести всех женщин под одну гребёнку лишь из-за того что ультраактивное бушующее меньшинство топит за утопическое равноправие. Много я повидал женщин - весёлых и разных, ипанутых и нормальных - но ни одна мне втирала эту ерунду о феминизме и равноправии.В нас же фемки за рівні права, то чого прохання Ж про оплату її хавчика не є тупе?
Равно-правие, буквально про рівні права.ни одна мне втирала эту ерунду о феминизме и равноправии.
Зачем разговор о т.н. "фемках" переводить на моё отношение к женщинам в целом?Равно-правие, буквально про рівні права.ни одна мне втирала эту ерунду о феминизме и равноправии.
З твоєї точки зору жінки мають мати урізані права в порівнянні з чоловіками? Типу відібрати право голосувати, чи ходити в кіно? Чи просто використовуєш слова, не розуміючи її сенс?
Фемінізм і те в що він іноді перетворюється в радикальних випадках це одне. Ти використав слово "равно-правие".Зачем разговор о т.н. "фемках"
Шо в тебе за каша в голові, коли ти кажеш, що якщо, наприклад, я виступаю за рівноправність між мною і тобою, то це значить що я маю оплачувати всі рахунки.выступают за равноправие, то пусть и оплачивают все счета
А треба змусити вкладати асфальт і заборонити не голитися?не хотят работать асфальтоукладчицами, а хотят не брить подмышки
Чи волосня на чийомусь тілі тебе якось стосується?
Оце коли таку печерну єрєсь читаєш, легко зрозуміти, з чим ті фемки воюють
Я прихильник підходу, шо якщо мені треба шоб моя жінка була голена, то я оберу саме таку) А неголена хай ходить з тіпами в брудних шкарпетках. От чого в армію тільки чоловіків мобілізують, тут з рівноправʼям питання відкрите.Треба ж дотримуватися рівноправ'я в дрескоді!
Жінкам ніхто не забороняє йти на службу. Зараз дуже багато з молодих ломиться служити. В окоп не женуть, в декреті вислуга йде... Тобто права то рівні.От чого в армію тільки чоловіків мобілізують, тут з рівноправʼям питання відкрите
Не нужно вырывать слова из контекста и приписывать мне то чего я не говорил.Фемінізм і те в що він іноді перетворюється в радикальних випадках це одне. Ти використав слово "равно-правие".Зачем разговор о т.н. "фемках"
Причому, на відміну від цивільних, зараховується навіть декретна відпустка від 3 до 6 роківв декреті вислуга йде
А я колись був знайомий з кобітою, якак позіціонувала себе феміністкою, та навіть була функціонеркою у грантовій феміністичній організації, що займалася переважно юридичною допомогою жінкам, потерпілим від домашнього насильства.ни одна мне втирала эту ерунду о феминизме и равноправии.
ИМХО права не можуть бути рівні чисто фізіологічно. Точніше жінка може все, те, що чоловік, а чоловік ніколи не зможе народити дитину...Равно-правие, буквально про рівні права.
Мені здається що це все-ж таки якась вавка в голові, якщо пояснення саме таке. Частіше мається на увазі, що вона не хоче в даній ситуації комусь "бути винною" чи скоріше давати дебілу таке почуття.Бо просто не бажає в найменшій дрібниці бути залежною від представника іншої статі
Фейспалм за фейспалмом. Права на мають жодного відношення до фізіології. Права це про законодавство і суспільні норми.права не можуть бути рівні чисто фізіологічно.
Ну не знаю, возможно, ей так проще - не чувствует себя "должником") Хотя лично я никогда и не считал что какая-то мадам мне что-то должна за поход в кино/суши/пиццу - это всего лишь этикет, а не, прости-господи, какие-то обязательства)Так от вона сприймала буквально за особисту образу намагання хлопів розплатитися за неї на побаченнях і кожного разу тлумачила кожному, чому в неї таке сприйняття. Бо просто не бажає в найменшій дрібниці бути залежною від представника іншої статі.
Доходило, казала, далеко не до всіх. Більшість хлопів просто не могла повірити що таке у світі можливе!
При тому жодних ознак агресії чи упоротості у відстоюванні своїх переконань.
Не знаю як кому, а такий фемінізм мені до вподобиШкода лише що в наших краях вкрай рідко трапляється.
Та які закони не пиши, але коли приймаєш на роботу жінку, то завжди є ризик дектрету...Права це про законодавство і суспільні норми.
сцяти стоячи не може... Точніше жінка може все, те, що чоловік...