Стосунки між чоловіком і жінкою

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Selianka, я регочу з відео. Бо несподівано. Теж вважаю, що усе через центр тяжіння
Мене дивує, що хтось цього незнає. У чоловіків довші кінцівки, тому наприклад для вас норма стягувати футболку шарпнувши з заду на плечах. Тоді як дівчата перехрещують руки спереду і тягнуть з боків.
Чоловіки, наприклад, менше застрягають у "важко доступних" місцях- плечі не пройдуть, знач не пролізе. А дівчата застрягають дупою. 🤦‍♀️

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Це не через довжину стопи, а через центр тяжіння.
Та який там центр тяжіння? Там, на відео, видно, що жінки відступають від стіни на розмір 1 плитки на підлозі. А чоловік відступив на розмір 1,5 плитки, тому коли він притулив голову до стіни, то зразу ж завалився в стіну. В такому положенні не те, що крісло, а й себе важко підняти. А достатньо було б поставити ноги ближче до стіни на розмір 1 плитки (так, як це робили дівчата), то все у нього вийшло б без зусиль. Але ж його взули у здоровенні кроси, щоб він відступив від стіни подалі, бо ж "сенсації" не буде. А Ви про центр тяжіння тут говорите. Там елементарний обман зору для неуважних.
Точно так навряд. Ви шось неправильно робили.У нас таз важче, а у вас плечі.
Можете не вірити і видумувати для себе будь-які заперечення. А як воно є насправді, я вже написав вище.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
У чоловіків довші кінцівки, тому наприклад для вас норма стягувати футболку шарпнувши з заду на плечах. Тоді як дівчата перехрещують руки спереду і тягнуть з боків.
Люто протестую. В даному випадку - це звичка. Чоловіки не так шанують речі одягу, як жінки. Я теж колись так знімав футболки, бо ніхто не вчив по іншому це робити. Поки не помітив, що у такому випадку футболки з часом сильно розтягуються в області шиї і стають схожими на розтягнуту шмату. Тому, тепер знімаю футболки ощадливо - схрещуючи руки. При такому способі футболка довго служить, не розтягується.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Там, на відео, видно, що жінки відступають від стінина розмір 1 плитки на підлозі. А чоловік відступив на розмір 1,5
🤦‍♀️ ну ось вам таке саме відео де чоловік і жінка одного зросту і відступають на однакову відстань. Шукала для вас спеціально з лінійками/ плитками на підлозі
Post automatically merged:

Ну, це ще може бути через груди, бо бачила що декотрі качки теж так роблять. А у вас груди є?😁

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Там, на відео, видно, що жінки відступають від стінина розмір 1 плитки на підлозі. А чоловік відступив на розмір 1,5
🤦‍♀️ ну ось вам таке саме відео де чоловік і жінка одного зросту і відступають на однакову відстань. Шукала для вас спеціально з лінійками/ плитками на підлозі
Відео ні про що. Там мужик - якийсь каліка. Він, навіть, не може нахилитись до стіни перпендикулярно.
Ги-ги. Я тільки-що знову це повторив, але ускладнив процес: в одну руку взяв табуретку, в іншу - 5-літрове відро з водою. Без проблем виконав цей трюк кілька разів підряд. :)
А ви кажете центр тяжіння... центр тяжіння...
Можу закластись на ящик коньяку і продемонстувати свій центр тяжіння. Можу такий трюк зробити, навіть із ящиком коньяку, замість табуретки і відра з водою. :)
Post automatically merged:

Ну, це ще може бути через груди, бо бачила що декотрі качки теж так роблять. А у вас груди є?😁
Я не качок, але груди є. Я ними дихаю. На повні груди. :)

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Можу закластись на ящик коньяку і продемонстувати свій центр тяжіння. Можу такий трюк зробити, навіть із ящиком коньяку, замість табуретки і відра з водою. :)
raptor а ви добре плаваєте? 😁

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Хоче запропонувати безпечний маршрут через Тису.
Нє. Не то. Був я біля берега Тиси в Солотвині 10 днів тому. Там зараз води по коліна. Уміння плавати не пригодиться.

Мєня тєрзают смутниє сомненія...

exdvag

Ненавиджу росію а вона мене.
Місто
some time in any city EU.Permanently from Lutsk
Телефон
Iphone from China
Най байдаркою пливе на зустріч проти течії,-підібрати коханого. *була жінка що вплав першою перепливла. Навіть фільм зняли недавно. Евакуація з Dunkirk again. :)) мені напевно пливти немає сенсу..вона хіба веслом по лобі мені дасть, в нас були геополітичні і лінгвістичні суперечності.

ГлавБухАрик

Осінт-профанатор
Місто
Kyiv
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Отож той так. @Dawn мабуть не зумів здолати водні перешкоди, тому і цікавляться Вашою фізпідготовкою..
Та ні, тут щось не те. Не можу зрозуміти, як поєднати уміння плавати із умінням підняти ящик коньяку вищеобговорюваним способом. Хм... Може, коньяк десь у воді лежить?

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
Тільки нирнути за ним у ла манш. За ящиком коньяку. Кожну пляшку бережно прив'язати до троса а там на верху уже вірна подруга обережно все спакує.
І от якщо запитавши в чат джпт, скільки мога стоїти ті бутелькі з дна, вона, обраниця, не заведе мотор і не шмигне у бірмінгем як анонімний продавець лота на аукціоні, залиштвши тільки обіцянки і плавці акул..вони там є...в ла манші.. то можна брати за дружину. Як людина яка розбирається в коньяку, географії, має уявлення про акул бо бачив їх і с'бував від них і трохи в жінках точно раджу. ПС. Серед жінок також ще є такі акули що самі ласі і на мужиків і на коньяк, особливо якщо Ви його оплатите. Від таких я тоже втікав, але самі дорогі напої на столі забирав з собою. Інколи краще забраьи пляшку з столу і най компанія проклинає і купує собі нову ніж якась дівка забере з компанії і тоді вона тридцять років з мамою питиме що захоче за мій рахунок. No way.. ;)
Тому кавальєро, через жінок у Ла манш дурість. А от до леді, якщо вона на оглядини запросить maybe should i be go.. ;)

exdvag

Місто
Телефон
Iphone from China
От і правильно. Нехай афродіти на пляжі виринають з пляжів оплачуючи тур 50/50.
* Не моє відео, і не моя жінка. Я неодружений, незахоплений, майже не займаний, 5 раз за 35 то майже те саме. Коли мені кажуть старші Ти ще не бачив....саме на цю критику легендарною фразою я на людей не ображаюсь. Зачитався книжок напевно десь колись..також такий що може сказати що жодного разу не злапаний на чужомі полі битви бо в полон не здавався жіночій хтивості, і чужий генерал за маршальшу мені носа не бив, бо себе контролюю потоком ієрогліфів..після них тяне тільки на коньяк. Але раптом таки стану потужним? Дні ідуть і результати приходять.
А по відео то колись було краще. Імхо.
Саме відео Тут
Надибав випадково з ютьюб рекомендацій коли телефон чужий по роботі опинився у мене.

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Капець, raptor , то був жарт. Ти (можу на ти?) себе так нахвалив, що я типу підкотила. ;)Що тут гадати хлопці тобі вже все розписали і про Тису, і про Ла-Манш. 😁
Що так погано в тебе з натяками, га? Як ви з жінкою розумієтесь...

П.С. Брити ненавидять, що ми кажем Ла-Манш. То Брітіш ченнел має бути :ROFLMAO:

Зверху