Діє на постійній основі.Это до какого числа?50грн NELOSI50
10% NELOSI10
Діє на постійній основі.Это до какого числа?50грн NELOSI50
10% NELOSI10
Можна.При покупке полиса можно указать будущую дату? Или только текущая дата поставляется?
В межах розумного.При покупке полиса можно указать будущую дату? Или только текущая дата поставляется?
Деякі онлайн платформи дозволяють лише 1місяць вперед, хоча в процесі оформлення є можливість будь-якудату обрати.В межах розумного.При покупке полиса можно указать будущую дату? Или только текущая дата поставляется?
Здається, можна до 3 місяців вперед.
фінанс дозволяє 3 місяціЗдається, можна до 3 місяців вперед
покупку полиса надо оплачивать через приложение или можно через сайт?Бонусні 200грн в Hotline.financeесть вкусные предложения по страховке в этом месяце? или подождать следущий?
Тільки для нових користувачів додатку.
У мене вже є додаток, тому регався на лєву пошту.
Качати додаток потрібно по посиланню
Переглянути вкладення 54511Переглянути вкладення 54512Переглянути вкладення 54514
Чого це? Пише, що ваучер можна активувати до кінця 2023 року.PS: сьогодні останній день дії промокоду на finance
Чого це? Пише, що ваучер можна активувати до кінця 2023 рокуPS: сьогодні останній день дії промокоду на finance
Себастьян Перейро, що це за додаток? Я про ваучер за додаток hotline.finance, не воно?
Коли купив на hotline, з'являється лінк для додавання в GooglePay.Якполіс додати в гуглпей?
А після цього дадуть 3% кишмиша на АЗС?В Монобанку до кінця травня знижка на автоцивілку 15%
Нема зараз в моно 3 відсоткиА після цього дадуть 3% кишмиша на АЗС?В Монобанку до кінця травня знижка на автоцивілку 15%
Доброго. ранку. Підкажіть за ОСАГО до авто. При оформлені ОСАГО рахують по місту реєстраціі власника(прописка) чи по місту реєстраціі авто? Авто стоїть на обліку в Київі, прописка моя в м. Полтава.