Супутниковий Інтернет

Місто
Київ
Гарна альтернатива старлінк з абонкою 100$
Для України діють тарифи від 50$ і умови суттєво кращі "гарній альтернативі".
Ну дивись, він нафіг зараз непотрібен , але якщо зараз тушать всіх, і для мінімальних потреб вогонь
На старлінку на паузу не поставиш надовго, все одно плати, тут я так розумію умови краще, да і умовна тисяча для резервного каналу це дешевше, якій там для нас тариф 75$ мінімальний, за 50$ навіть не чув таких тарифів

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ну дивись, він нафіг зараз непотрібен , але якщо зараз тушать всіх, і для мінімальних потреб вогонь
На старлінку на паузу не поставиш надовго, все одно плати, тут я так розумію умови краще, да і умовна тисяча для резервного каналу це дешевше, якій там для нас тариф 75$ мінімальний, за 50$ навіть не чув таких тарифів
Штукарь за нещасних 10Гб з пінгом в 500+ms?)

Місто
Germany
Місто
kiev
Штукарь за нещасних 10Гб з пінгом в 500+ms?)
більш цікаво як я буду ті 10 гб відслідковувати, що вони дійсно на швидкості до 25 мбіт були, бо 56 кбіт гарантованих то зовсім не той інтернет який потрібен.

Вкладення

• Screenshot_20251110_194157.jpg
    Screenshot_20251110_194157.jpg
    74.6 КБ · Перегляди: 19
Зверху