Сучасні кнопкові телефони

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
вже давно пройшли ті часи коли було актуально
ех ...
колись були в мене кс_проф/мтс_партнер/бі_своїЛюди/голден_нашіЛюди і все в одному телефоні ,або в двох двохсімниках ,а ще й амбаЛайф
:nded:

Bubblegum

Мимо проходил
Місто
Сумщина
Хто має досвід користування сучасними 4-х чи 3-х сімочниками, є серед них нормальні безглючні моделі, що не відсилають sms-ки бозна куди?

Hibiskus

Заблокований
Місто
Kiev
Хто має досвід користування сучасними 4-х чи 3-х сімочниками, є серед них нормальні безглючні моделі, що не відсилають sms-ки бозна куди?
Имею такой, брал еще за 359 гривен. Телефон не идеальный, есть причуды. Но смс ни куда сам не шлет.
https://rozetka.com.ua/ua/tecno_t372_triple_sim_black/p158362170/

Місто
Germany
Kseniya, 4 - это уже перебор. 3 - с головой. ИМХО.

нормально, а вот с ценой реальный перебор...
Post automatically merged:

Fly ts107 пользовался, у него ещё есть запись разговора...

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Єдине, чим були хорошi кнопочнi нокії останніх 11.5 років, то це красивим дизайном. Власне тому і було мені цікаво спостерігати за ними, бо по функціоналу ці телефони на чіпах спочатку MediaTek, а потiм Unisoc нічим не відрізняються від своїх набагато дешевших ноунейм-братів китайського походження)

romrom

телеграмм- romrom777
Місто
Харьков

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Компанія Unihertz представила Titan 2 — оновлений смартфон із QWERTY-клавіатурою, що поєднує ретро-дизайн у стилі BlackBerry з сучасним залізом. Новинка працює на Android 15, підтримує 5G та оснащена двома дисплеями.
Unihertz — це китайський виробник, відомий своїми нестандартними Android-пристроями. Компанія випускає надкомпактні смартфони, апарати з посиленим захистом і моделі з фізичними клавіатурами. Свої пристрої Unihertz зазвичай фінансує через краудфандинг, орієнтуючись на нішеву аудиторію.

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Мужчины, как вы по этим кнопочкам попадать умудряетесь? 😀
У меня, скажем так, далеко не самые крупные пальцы и я таки не смогла...
Неудобно же жутко. Все такое крохотное.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Kseniya, не зрозуміти тих кнопкодрочерів... :LOL: Звісно, що незручно. Ще й корисна площа девайсу зайнята постійно.

Місто
Kyiv
Мужчины, как вы по этим кнопочкам попадать умудряетесь? 😀
У меня, скажем так, далеко не самые крупные пальцы и я таки не смогла...
Неудобно же жутко. Все такое крохотное.
на вашому смартфоні кнопочки більші? навряд чи...
в ті часи, коли нарід користувався аналогічними кнопками - 15-20 років тому на BB та Palm і деякі на Samsung - це була найкраща яльтернатива набору текстІв ніж стилусом на 3" екранах і нарід ой як натренувався це робити.
Зараз звичайно, це дуже дивно виглядає, та ще й губиться купа робьочого простору екрану.

• Like
Реакції: fnm
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
на вашому смартфоні кнопочки більші? навряд чи...

Можно их увеличить (я про клавиатуру для написания), а тут-нет...😛

Я кнопочные тоже застала и пользовалась. У меня даже была Нокиа 95 😎
Но вот именно с такой, полной клавиатурой, как на фото, это перебор. Максимально неудобно.
И это при учете моих не самых длинных ноготков.
Каково же мужчинам с крупными пальцами или девушкам с длинными ноготками...даже страшно представить.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Мужчины, как вы по этим кнопочкам попадать умудряетесь?
Ха... Особисто бачив, як років 15 (може й більше, вже не пам'ятаю точно) тому Alex зі швидкістю світла набирав тексти на такому апараті ;)

Dawn

Nokia - Connecting People
Місто
Київська область
Телефон
Nokia 515 Black
Квертi клавiатура i справдi мала. I не тiльки на моделі зi статтi, а взагалi на всiх "блекберрi-стайл" телефонах. Ось менi, як любителю кнопок, родичка подарувала кiлька рокiв назад Ашу 200, то я не те що не навчився юзати квертi (навiть на смарт я завантажив "звичайну" Т9-клавiатуру), а ще й банально не попадав по клавiшах, настільки вони малі. Тож вiддав телефон бабусi - їй з дідами знайомитись не треба було, в "камєнтах срать" теж, отже клавіатура не грає ролі, а щоб почитати новини і подзвонити - цілком добре підходить))

Ну і, як завжди, з мене фоточка описуваного девайса та власноруч зібрана інфа про нього:

Asha 200 — двухсимочная модель, Asha 201 — односимочная

рейтинг: 6.8/6.5; конкуренты: Samsung C3222 Duos, Fly Q400

Параметры
Kласс: фичерфон, молодежный, бюджетный
Год выпуска: 2011, октябрь
Аккумулятор: Li-Ion (BL-5J) 1430 mAh
Время работы: 7 ч/888 ч
Время работы в режиме музыки: 52 ч
Размеры/вес: 115x61x14 мм/105 г
Форм-фактор: моноблок с qwerty-клавиатурой

Связь
GSM 900/1800
GPRS сlass 12 (32-48 kbps)
EDGE сlass 12 (236.8 kbps)
WAP 2.0/xHTML, HTML
Браузер Nokia Xpress
SMS/MMS, E-mail (POP3/IMAP4/SMTP), SMS-chat, T9
Bluetooth v2.1 +EDR c A2DP, microUSB, Audio Jack 3.5 mm, SyncML

Дисплей
2.4" TFT, 320x240, 256 тыс. цветов
5 строк текста + 2 служебные

Камера
2 Мп, 1600x1200 - zoom4x
Видео: 176x144 (10 fps, 3GP) - zoom4x
Эффекты, таймер

Система
Версия ОС: Nokia OS 6.1
Платформа: Series 40 6th Edition, Feature Pack 1
Процессор: ARM9
Частота: 208 MHz
ROM: 64 Mb/10 Mb доступно
RAM: 32 Mb
Карты памяти: microSD, microSDHC (до 32 Gb, 2 Gb в комплекте)

Мультимедиа
Java MIDP 2.1
Макс. размер JAR: 1 Mb
Размер heap: 2 Mb
Аудио: MP3/AAC/WAV/WMA, MIDI/AMR/MXMF
Полифония 64 тона
Видео: 3GP/H.264 (AVC)/MPEG-4/WMV
Flash Lite 3.0
Медиаплеер
FM-радио
Браузер фотографий
Фоторедактор
Приложения: Converter, Nokia Communities (интеграция с Facebook, Twitter, Orkut и Flickr), Ovi Store, Size Converter, World Clock, Shazam

Дополнительно
Телеф. книга: 1000 контактов
Громкая связь
Будильник
Калькулятор
Календарь
Органайзер
Список дел
Заметки
Таймер
Секундомер
Диктофон
Поддержка двух SIM-карт, которые работают поочередно (в Asha 200)
Цвета корпуса: графитовый, светло-зеленый, синий, морская волна, жемчужно-белый, светло-розовый, розовый, оранжевый

Місто
Одеса
Підкажіть, які сучасні кнопкові телефони мають функцію прийому дзвінків тільки с білого списку, або списку контактів?

Місто
Kyiv
Підкажіть, які сучасні кнопкові телефони мають функцію прийому дзвінків тільки с білого списку, або списку контактів?
у sigma mobile купа моделей, в яких працюють Білий список, Чорний список, Блокування невідомих абонентів (тих, що відсутні в в адресній книзі). Здається, всі що з тайп-с вже мають цей функціонал. Білий і Чорний список взагалі на всіх моделях.

Зверху