Сільпо

Місто
București-Запорожье
Але здивувало, як цей контролер від сільпо халатно це все перевірив. Просто глянув на пакет (товару було десь на 1000 грн), і сказав добре. Я ще уточнив, чи я маю ставити його на вагу кас чи як? Він просто візуально глянув.
Возможно они считают, что это такой способ оплаты, при котором фрод минимально возможен. Клиент идентифицируется, приложение собирает кучу телеметрии, есть история взаимодействия с магазином (новорегам скорее всего это недоступно). Плюс там привязаны карты - а востоковские они наверняка могут сопоставить на предмет совпадения владельца карты и владельца учётки сильпо. Т.е. информации про клиента (плательщика) у них немало, и некий антифрод есть - но он просто незаметен (как и должно быть)
Логика приблизительно такая, как МПС пропускают без ПИНа под-пороговые бесконтактные операции ("риск берут на себя").
Или как у "магазинов без персонала", где клиент создаёт учетную запись сдавая биометрию (лицо, палец)

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
там привязаны карты - а востоковские они наверняка могут сопоставить на предмет совпадения владельца карты и владельца учётки сильпо. Т.е. информации про клиента (плательщика) у них немало, и некий антифрод есть - но он просто незаметен (как и должно быть)
Логика приблизительно такая, как МПС пропускают без ПИНа под-пороговые бесконтактные операции ("риск берут на себя").
Или как у "магазинов без персонала", где клиент создаёт учетную запись сдавая биометрию (лицо, палец)
Гестапо у БВР/Востока еще тот.

kvv

Місто
Ровно
хочете сказати, що привязавши чужу бвр в мастерпас я не зможу нею розрахуватись застосунком Сільпа?

Місто
București-Запорожье
хочете сказати, що привязавши чужу бвр в мастерпас я не зможу нею розрахуватись застосунком Сільпа?
Сможете, но возможно такая связь где-то отметится. Кстати, перерегистрировать карту в разные мастерпасы - нельзя

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Як приєднати картку до додатку сильпо?
якщо додаток і карта на одному фін-му номері автоматом пр-ся, нічого робити не треба.
В моем случае пришлось добавить карту с неистекшим номером, через нову пошту, но все равно мимо, акция -10% от мастеркард уже оказалась истекшей.

drmz

Місто
Гуляйполе

Post automatically merged:

Цілком можливо, що код насправді діяв до 05/05
Деякі суттєві знижки на кількість товару 2+ також діяли до 05/05
Таки да - промики инфлюэнсерам раздавали со сроком 5-5-2023.

Похоже зазывали-тестировали обратно на свою доставку, тех, кто подружился с Loko.
Наверное у них своей доставке что-то поменялось: ко мне приезжал доставщик со штурманом. Штурман - Glovo.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Не знаю як вам а я вже став забувати що у мене та карта сільпа є і якісь пропозиції. Таке враження що вони ті пропозиції спеціально вибирають щоб було те що я не купую. Ну ніколи я мед не купую, я його не їм, чи пергамент, я не випікаю! І дітей нема, нашо мені ваші пюрешки? А вони мені ті пропозиціі пхають. І ніколи - просто макарошки чи кефір.

drmz

Місто
Гуляйполе
горіх, это все поколение Z, каждый месяц объявляют какие-то конкурсы/слёты/коворкинги по редизайну кнопочек, баннеров, миниатюр для колеса фортуны, стикеров и прочей лабуды. Потом, чтоб обновить этот "стикерпак", они отключают юзеров от центрального сервака, загружают "стикерпак" и от 3 дней до недели подключают обратно юзеров. Если на этот промежуток попались сроки обновления персоналок, то можно остаться без персоналок вообще.
А учесть, как часто еще и Мистеркрад начал свои промо в Сильпе проводит(которые внедряются еще пожестче, чем стикерпаки), то количество похеренных персоналок увеличивается.

Останнє редагування:

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Таке враження що вони ті пропозиції спеціально вибирають щоб було те що я не купую
Зазвичай всі акції знижки відштовхуються від того що їм треба продати, а не від того, що тобі треба купити.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
plebis, звісно так. Але ж навіть і тип товару якийсь дикий. Це ж наче не спеціалізований магазин а "універсам". Чи розрахунок у них на те що заохотять мене знижкою на памперси і я куплю їх по акції навіть якщо у мене нема немовлят?

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
навіть якщо у мене нема немовлят?
А ти хочеш, щоб в Сільпо знали, є у тебе діти чи ні, і пропонували персоналізовані акції? Збирали повну інфу, будували твій психологічний профіль - що ти їси, який алкоголь вживаєш, і яким папером підтираєш сраку? :ROFLMAO: То запропонуй їм, може очолиш такий проект, ШІ задіяти можна.. Але я щось не в захваті від цього.. Простіше класти болт на ці всі акції, купляти тупо що тобі треба і хочеться, і не економити ті срані копійки. (тут в сільпо і атб говноакції шукають, і за копійку вдавляться, а в сусідній темі автомагнітола дешевше 500 баксів не може бути... Ред, такий Ред - "країна контрастів" :LOL: )

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
А ти хочеш, щоб в Сільпо знали, є у тебе діти чи ні, і пропонували персоналізовані акції?
Чому б і ні? По кошику покупця це не складно дізнатися. Можна зробити ще простіше: додати в профілі опцію діти, як то зроблено на розетці

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Не знаю як вам а я вже став забувати що у мене та карта сільпа є і якісь пропозиції. Таке враження що вони ті пропозиції спеціально вибирають щоб було те що я не купую. Ну ніколи я мед не купую, я його не їм, чи пергамент, я не випікаю! І дітей нема, нашо мені ваші пюрешки? А вони мені ті пропозиціі пхають. І ніколи - просто макарошки чи кефір.
Як почали насипати акції на БВР то в додатку сільпо теж помітив зменшення "цікавих" пропозицій. Але в парі з БВР поки для мене все одно ок.

• Like
Реакції: drmz
Місто
Закарпатская обл.
Телефон
Redmi Note 8 & 11 Pro
Кочевник, В приложении где именно заполнить? В персональной информации только ФИО, год рождения, адрес. Вот у Розетки точно заполняла о своих интересах и хобби в профиле.
upd. Нашла в веб-версии.

Причина: нашла

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Чи розрахунок у них на те що заохотять мене знижкою на памперси і я куплю їх по акції навіть якщо у мене нема немовлят?
Розрахунок на те, шо їм треба продати 1000 штук, умовно. Для цього вони це додадуть в спецпропозиції для 1000 релевантних людей, що їм дасть продати 500 штук і ще на 3000 не релевантних і це продасть ще 500 штук. Тобі воно може не треба, але на 10 людей знайдеться хтось, хто на подарунок купує, або купляю в іншому місці.
А ще, може в них інша ціль - не зробити це дешевше тим, хто й так купує, а зробити так, щоб ті хто з якихось причин не купує, купував саме у них.
Якщо б вони хотіли зробити щоб своїм клієнтам було дешевше, вони б просто зробили 5% знижки на все всім власникам картки.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кочевник, В приложении где именно заполнить? В персональной информации только ФИО, год рождения, адрес. Вот у Розетки точно заполняла о своих интересах и хобби в профиле.
upd. Нашла в веб-версии.
На сайті

Зараз трохи менше пунктів, коли я реєстрвувався (більше 8 років тому), було більше варіантів персоналізації.

drmz

Місто
Гуляйполе
Але ж навіть і тип товару якийсь дикий. Це ж наче не спеціалізований магазин а "універсам". Чи розрахунок у них на те що заохотять мене знижкою на памперси і я куплю їх по акції навіть якщо у мене нема немовлят?
Там всьо по-дэбильному реализовано:в твоем постоянном магазине, например, новооткрытом в с. Крюковщина, кто-то из клинетов вчера в своих любимых промтоварах сменил товар на "пакет майка" по 0,22грн,
а у тебя сегодня обновление персоналок и тебе, как раз, залетает 3 сменных любимых промтовара.
Угадай, какой промтовар в любимых у тебя будет, пока ты не сделаешь первую смену товара :sneaky: ? - вжух🪄 "пакет майка за 0,22" !!

Останнє редагування:
Зверху