У мене вчора просто крутилось безкінечно коло посередині, і згорає ця спроба. Дві згоріло, на третю дали якісь копійкивискакує "щось пішло не так".
У мене вчора просто крутилось безкінечно коло посередині, і згорає ця спроба. Дві згоріло, на третю дали якісь копійкивискакує "щось пішло не так".
Незгорають, гляньте в пропозиціях, від колеса буде три. У мене так само вже третій день помилки або колесо просто крутиться, але потім з'являються три пропозиції від колеса, але фактично 10, 15, 25 і 35У мене вчора просто крутилось безкінечно коло посередині, і згорає ця спроба. Дві згоріло, на третю дали якісь копійки
В моїх друзів жодне жирне начислення від МС не зникло. В одного з них максимум начислення за 2 дня був 10500 балів.В чеках с 5 по 8 октября исчезли жирные начисления от МС.
Спеціальна пропозиція від Mastercard і «Сільпо».
Даруйте близьким подарункові сертифікати, а за оплату карткою Mastercard® ми збільшимо їхні номінали.
Як скористатися пропозицією:
- Завітайте на сайт silpo.ua і виберіть акційний електронний сертифікат на 500 або 1000 грн.
- Оплатіть сертифікат карткою Mastercard.
- Отримайте додаткові 50 грн до сертифікату на 500 грн або 100 до сертифікату на 1000 грн.
Не дійшли руки перевірити "людиною посередині", очікував побачити, що дрібнота береться з сільпошного сєрвака, а МС - з окремого сєрвака. Отже яєшня - погана ознака, квиток зіграв, але вхолосту. ІМХО.Мені здається, там запрограмовано, як випадає нормальний, то видає яєшню з язиком, потім міняють на копійчаний.
Відключив, поки що насолоджуюсь працюючою старою версіюGoalez, ну шо, відключав автооновлення, чи можна поздоровляти?
Вчора (31.10) посилання ще відкривалось та підписка оформлювалась.Підписка «Власний Рахунок Плюхс | Сільпо
З підпискою вигідніше купувати ⏩ Оформлюйте підписку Власний Рахунок Плюхс та отримуйте додаткові знижки на покупки в магазинах і доставку з онлайн-супермаркету «Сільпо» ❤️shop.silpo.ua
Поки ще тестують, може і не запустять бо вона буде в мінус магазину.Вчора (31.10) посилання ще відкривалось та підписка оформлювалась.Підписка «Власний Рахунок Плюхс | Сільпо
З підпискою вигідніше купувати ⏩ Оформлюйте підписку Власний Рахунок Плюхс та отримуйте додаткові знижки на покупки в магазинах і доставку з онлайн-супермаркету «Сільпо» ❤️shop.silpo.ua
Сьогодні (1.11) вже 404 помилка при переході за лінком.
Цікаво, чи запустять програму в промислову експлуатацію?
Може виконують "роботу над помилками" перед релізом? Бо поки що не видно згадувань про неї на сайті.
пляшка горілки не може коштувати менше 89,4 гривні, коньяк – не менше 128,32 гривні, ігристе вино – не менше 89 гривень за пляшку
Кумпель місяць тому розплачувався за горілку електронним сертифікатом (QR-кодом) вартістю 100 грн.можливо тому вони вимкнули застосування бонусів, сертифікатів на алкоголь
Тільки що просив перевірити чи спише за алкоголь бонуси в іншої знайомої, а якої бали переважно за живі покупки - сказала що списує.бонусами не дасть розрахуватись за алко/циг.
Ну, не знаю.списує тільки частково, наче максимум в розмірі акцизу