Проходив минулого тижня. Сума під час замовлення так само не змінилась, але вже при отриманні замовленні і списанні коштів- все порахувало правильно, з врахуванням сертифіката.Подскажите, почему при заказе онлайн с сертификатом сумма к оплате не изменилась? Алкоголя, сигарет нет в заказе.
потрібно з головної сторінки дивитись магазини з підвищеним кешбеком, а не шукати саме Сільпо. Має бути. Або з анонімної клацнути активувати підвищений кешбек і після цього сайт запропонує авторизуватися, і тоді авторізуватисяIvaLen, мені на акк вже не дають, але з інкогніто видно що є. Відрізали свинорила
Ось це працює, крутоАбо з анонімної клацнути активувати підвищений кешбек і після цього сайт запропонує авторизуватися, і тоді авторізуватися
випіляли артикул, давненько вже.чи можна зараз он лайн купити подарунковий сертифікат
https://silpo.ua/gift-certificatesскажить будь ласка, не бачу, в переліку товарів, чи можна зараз он лайн купити подарунковий сертифікат
Товары соответствуют? В настройках списания установлено "автоматически" или по запросу кассира?При самовывозе не могу рассчитаться балобонусами
Така ж фігня. Через те що вимикав повзунок. Потім увімкнув (в додатку) але в системі він залишився вимкненим. Телефонував на гарячку.Товары соответствуют? В настройках списания установлено "автоматически" или по запросу кассира?При самовывозе не могу рассчитаться балобонусами
які товари? балобонусами за все можно рассчитаться, всегда так было. Стоит "по запросу".Товары соответствуют? В настройках списания установлено "автоматически" или по запросу кассира?
Так и я часто заказываю самовывоз. В настройках стоит "оплачивать автоматом". И при расчёте на кассе всегда снимает. Так же и при расчёте онлайн картой.які товари? балобонусами за все можно рассчитаться, всегда так было. Стоит "по запросу".Товары соответствуют? В настройках списания установлено "автоматически" или по запросу кассира?
Openpharmacist, в застосунку все включено. На обычной кассе оплатить можно. Но я последнее время заказываю самовывоз.
Є товари клацні знижкиУ них цены на сайте и магазине отличаются?