Сільпо

Місто
kiev
можливо вона спрацьовує вже при друці чеку?
andriy_z, такого бути не може! Перед прикладанням картки до терміналу завжди пише суму, яку покупець погоджується оплатити, ніяк інакше воно не працює.
не зовсім, в АТБ касир каже одну суму і при сплаті атбшною картою чек вже інший, так само в Форі (акція 3% для ОТП мастер) - на терміналі одна сума, чек вже інший.

Місто
Львів
в АТБ касир каже одну суму і при сплаті атбшною картою чек вже інший
Точно, про це я забув, тому що перед покупкою в АТБ завжди дивлюся чи то в додатку. чи на полицях яка ціна буде при оплаті карткою АТБ і це не виглядає несподіванкою.

Місто
Львів
magodzec , у вівторок при самовивозі корму для тварин- касир каже з вас 260 грн., кажу що оплата карткою на сайті- запускає оплату, друк чека і там 130 грн. і відповідно знімає.
Завтра можливо вдасться скористатись знижкою в Сільпо, відпишусь як воно буде.

Місто
Львів
Так а що висвітлювалося на табло терміналу після того, як вона запустила оплату?
Мені літом так само казали, але після запуску я бачив на терміналі що знижка застосувалася і тоді платив.
В якби не побачив - то б точно розвернувся й пішов.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Так а що висвітлювалося на табло терміналу після того, як вона запустила оплату?
На терміналі повну суму без знижки, знижка в чеку тільки можна побачити. Вже не один раз так купляв картою бвр. Наприклад, недавно була знижка -30% при сплаті картою бвр на торти. До оплати повна ціна, в чеку вже знижена фінальна ціна.

Але як правило в умовах акції прописується при оплаті якою картою буде застосована знижка. Може бути не обов'язково бвр, а мастеркард.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Можливо допоможе зниження ліміту по картці до суми приблизного платежу зі знижкою. Якщо сума буде більше очікуваної (знижка не застосується), то платіж не пройде.

Зверху