Сільпо

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
А як прив'язувати? В мене лише віртуальна. Не бачила сенсу купляти фізичну, якщо я лише кладу на неї гроші. Мені на касі, не казали, що гроші за картку повертають.

Місто
Київ
Телефон
Samsung M12 (Life, Lyca)
А як прив'язувати? В мене лише віртуальна. Не бачила сенсу купляти фізичну, якщо я лише кладу на неї гроші. Мені на касі, не казали, що гроші за картку повертають.
Прив'язується в додатку бвр, фізична на випадок, якщо треба зняти гроші, за картку нараховують бонуси, які зразу можна використати.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Дякую за деталі. У випадк її придбання віртуальна картка закривається і відкривається з номером фізичної? Чи типу дві картки на 1 рахунок?
буде активною та яку купили і її номер з'явиться в додатку (що буде з старою не знаю, маю на увазі чи буде вона оплачувати рахунки якщо була прив'язана наприклад як картка для оплати ютубу преміум)

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Цікаво, чому Сільпо не ставить генератори в Києві? Новус працює, Ультрамаркет, АТБ (може не всі), а тут блекаут..((

• Like
Реакції: Inn@
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Цікаво, чому Сільпо не ставить генератори в Києві? Новус працює, Ультрамаркет, АТБ (може не всі), а тут блекаут..((
Ну як мінімум 1 працює на Героїв Станлінграду. Ну правда знаю і ще 3 інших що не працюють.

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
АТБ далеко не всі з генератором, ультрамаркетів та їх колишніх братів мегамаркетів не так багато, я думаю зараз проблема закупити таку кількість тих генераторів.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
часть работает, просто не все. На сайте или где-то я видел инфу с адресами, по которым Сильпо точно работают когда нет света.

Pahan2k

Заблокирован
Місто
Запоріжжя
Телефон
Xiaomi Redmi Note 7
часть работает, просто не все. На сайте или где-то я видел инфу с адресами, по которым Сильпо точно работают когда нет света.
Вот такой интересный сайтик мне попался. Понятно, что инфа не полная, но для начала неплохо.

kvv

Місто
Ровно
Київстар підігнав х15 балів на улюблений товар(крім вагових і алкоцигарок), діє до 08.12.

Перевіряйте розділ СуперСила у своєму МКС.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава
что- то у меня в декабре как-то туго с персоналками, на одном акке 2 из 4, на другом 0 и т.д.
хотя в ноябре было по 4 ...

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
В мене сьогодні картку з додатка не розпізнавало. Касир сказала "картку не розпізнано". В когось таке було? Версія додатку поновлена. Андроїд версія також. Прикро, що не змогла використати ні балів, ні сертифікатів. :cautious:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
В мене сьогодні картку з додатка не розпізнавало. Касир сказала "картку не розпізнано". В когось таке було? Версія додатку поновлена. Андроїд версія також. Прикро, що не змогла використати ні балів, ні сертифікатів. :cautious:
Коли світло відключене але магазин відкритий і працюють генератори, але звязку з сервером нема ((

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Коли світло відключене але магазин відкритий і працюють генератори, але звязку з сервером нема ((
От паскудство! А я ж бо подумала, що знайшла Сільпо яке працює тоді, коли в мене світла нема. Ото зраділа дарма.
Спробую через гарячку шось з цим зробити. Чек зберегла.

gen

Місто
Київ
Було. Сказали: це через вимкнення електрики. Платив картою на терміналі, при цьому жодні бали (спецпропозиції, колесо фортуни) не зарахувались, хоча картка власного рахунку була відсканована

• Like
Реакції: cat
Зверху