А як прив'язувати? В мене лише віртуальна. Не бачила сенсу купляти фізичну, якщо я лише кладу на неї гроші. Мені на касі, не казали, що гроші за картку повертають.
Прив'язується в додатку бвр, фізична на випадок, якщо треба зняти гроші, за картку нараховують бонуси, які зразу можна використати.А як прив'язувати? В мене лише віртуальна. Не бачила сенсу купляти фізичну, якщо я лише кладу на неї гроші. Мені на касі, не казали, що гроші за картку повертають.
Дякую за деталі. У випадк її придбання віртуальна картка закривається і відкривається з номером фізичної? Чи типу дві картки на 1 рахунок?*** Hidden text: cannot be quoted. ***
буде активною та яку купили і її номер з'явиться в додатку (що буде з старою не знаю, маю на увазі чи буде вона оплачувати рахунки якщо була прив'язана наприклад як картка для оплати ютубу преміум)Дякую за деталі. У випадк її придбання віртуальна картка закривається і відкривається з номером фізичної? Чи типу дві картки на 1 рахунок?
частичная оплата сертификатом не канает ?Если кому надо
Ну як мінімум 1 працює на Героїв Станлінграду. Ну правда знаю і ще 3 інших що не працюють.Цікаво, чому Сільпо не ставить генератори в Києві? Новус працює, Ультрамаркет, АТБ (може не всі), а тут блекаут..((
часть работает, просто не все. На сайте или где-то я видел инфу с адресами, по которым Сильпо точно работают когда нет света.Цікаво, чому Сільпо не ставить генератори в Києві? Новус працює, Ультрамаркет, АТБ (може не всі), а тут блекаут..((
Вот такой интересный сайтик мне попался. Понятно, что инфа не полная, но для начала неплохо.часть работает, просто не все. На сайте или где-то я видел инфу с адресами, по которым Сильпо точно работают когда нет света.Цікаво, чому Сільпо не ставить генератори в Києві? Новус працює, Ультрамаркет, АТБ (може не всі), а тут блекаут..((
Коли світло відключене але магазин відкритий і працюють генератори, але звязку з сервером нема ((В мене сьогодні картку з додатка не розпізнавало. Касир сказала "картку не розпізнано". В когось таке було? Версія додатку поновлена. Андроїд версія також. Прикро, що не змогла використати ні балів, ні сертифікатів.
От паскудство! А я ж бо подумала, що знайшла Сільпо яке працює тоді, коли в мене світла нема. Ото зраділа дарма.Коли світло відключене але магазин відкритий і працюють генератори, але звязку з сервером нема ((В мене сьогодні картку з додатка не розпізнавало. Касир сказала "картку не розпізнано". В когось таке було? Версія додатку поновлена. Андроїд версія також. Прикро, що не змогла використати ні балів, ні сертифікатів.