volk_dorog заведи собі жінку. Буде дорожче, також в твоєму будинку, замовлення можно робити в будь-який час зручним способом, доставка безкоштовна та пакет не потребує. Але набагато смачніше!
Не тільки по грошах, ще із виносом мозків, а потім з'являться паразити, яким жінки полюбляють давати імена та наряджати у різноманітний одяг (с) House M.D.дорожче
Ценник фиксирован. Скидка в чеке.volk_dorog, шотонето, ценник должен фиксироваться на момент заказа. Т.е. без вечерних -30%.
Я ж говорю лайфхак.volk_dorog, шотонето, ценник должен фиксироваться на момент заказа. Т.е. без вечерних -30%.
Ой не факт, що смачніше ніж в Сільпо вміє готувати, або буде готувати, а в Сільпо вєрняк..Але набагато смачніше!
Так уже давно так.Со вчерашнего дня, в приложении, под каждой покупкой нормальный чек, идентичный бумажному, можно глянуть, скачать(правда скачивание TXT).
Я би взагалі заборонив народжувати дітей. 99,9% з них опиняються на цвинтарі.Я бы вообще бумажные чеки не выдавал, ибо 98% из оказывается в мусорке
Як подивитись в додатку сільпо на iPhone?Так уже давно так.Со вчерашнего дня, в приложении, под каждой покупкой нормальный чек, идентичный бумажному, можно глянуть, скачать(правда скачивание TXT).
С месяц точно.
Я бы вообще бумажные чеки не выдавал, ибо 98% из оказывается в мусорке
Могли б додати опцію в додатку - не друкувати чеки, отримувати всі в додатку.Я би взагалі заборонив народжувати дітей. 99,9% з них опиняються на цвинтарі.Я бы вообще бумажные чеки не выдавал, ибо 98% из оказывается в мусорке
Робили колись повернення у Сільпо, або коли ціна не відповідала ціннику?бумажные чеки не выдавал
Перший чек типу "elKasa" у Львові почав відображатися 2023-04-13 після 16 години, але тільки в магазі Сільпо на Південному, а з 29 - ще в двох інших (Привокзальна та Наукова), що я закупаюся.все, что до 29-04-23 без чеков
Примерно год назад в некоторых сильпо так и делали. Сразу предупреждали, что касса бумажные чеки не выдаёт, ищите чек в приложении. Но тогда то ли дефицит чековой ленты был, то ли ещё что...Я бы вообще бумажные чеки не выдавал
Саме через це. А ще для економії стрічки зробили шрифт дрібнішим за обов'язковий текст в рекламі.дефицит чековой ленты был
У себя в приложении вижу первый чек за 20.11.2022, но только в одном экспериментальном магазине.Певно тестували на окремих
Вже реалізовано у «Форі», тому у «Сільпо» це лише питання часу.Могли б додати опцію в додатку - не друкувати чеки, отримувати всі в додатку.
Сільпо вже не платник ПДВ? Раніше в чеках у них було ПДВ 20%Так уже давно так.Со вчерашнего дня, в приложении, под каждой покупкой нормальный чек, идентичный бумажному, можно глянуть, скачать(правда скачивание TXT).
С месяц точно.
Я бы вообще бумажные чеки не выдавал, ибо 98% из оказывается в мусорке