Сільпо

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
А что подробней? Неоднократно бывали глюки, что баллы не начислялись - полностью или частично. Чтобы потом начислили эти копейки - надо куда-то звонить, ожидать оператора, объяснять. Это время, которое тоже деньги.

И истинные "свинорылы" тратят на такие разборки свое время бескорыстно - чтобы компании не забывали, с кем имеют дело :)

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
А что подробней? Неоднократно бывали глюки, что баллы не начислялись - полностью или частично. Чтобы потом начислили эти копейки - надо куда-то звонить, ожидать оператора, объяснять. Это время, которое тоже деньги.

И истинные "свинорылы" тратят на такие разборки свое время бескорыстно - чтобы компании не забывали, с кем имеют дело :)
А понятно, думал, позвонил, ещё плюшек подкинули.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
из последнего на той неделе -10% на шматочки курицы и -25% на печенье тм "Ярыч" НЕ прошло
после звонка, лишь через пару дней начислили 40грн в виде баллов, это вместо скидки сразу в чеке:(

Останнє редагування:
Місто
Киев
На жаль, на акційний товар -30 не діє.
Я о сроке действия купона в двух периодах ЦН не зря написал, мне например только по акции и интересно мультикупон -30% использовать.

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
На жаль, на акційний товар -30 не діє.
Я о сроке действия купона в двух периодах ЦН не зря написал, мне например только по акции и интересно мультикупон -30% использовать.
Действует, вчера проверял.

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony
масло Рошен 200гр 72% по 36грн/пачка с этими -30% даст/дало бы купить? как раз, вроде, акционный товар, точнее был акционный товар...
это получится по ~25грн/пачка - халява

Місто
Львів
масло Рошен 200гр 72% по 36грн/пачка с этими -30% даст/дало бы купить? как раз, вроде, акционный товар, точнее был акционный товар...
это получится по ~25грн/пачка - халява
Сьогодні у Львові все ще було по даній акційній ціні, але мені не сподобалося. -30% дозволить застосувати, але мені більше Премія 82% і Молокія 82% сподобались.

Бурун

Заблокирован
Місто
Рівне
Зрозуміло, що 82% краще за 73% за смаковими властивостями, бо жиру більше, але водночас турбуйтесь про свою серцево-судинну систему. От я учора замість масла купив дві пляшки оливкової олії -30%.
Какие, товаропроизваодтель, цена?

Місто
Бровари
Відучора у застосунку 546 улюблених товарів. Нові акції уже хтось поклікав. Видалення не допомагає.
Оператор каже, я не один такий. Запропонував: перезавантажити тел, перевстановити застосунок.

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Місто
Бровари
На один купон - одна пляшка? Чи можна декілька?
Саме один вид товару (штрихкод), а кількість обираєте самі. Найбільша кількість, яку я пробував за купоном була 5 штук. При чому купівля теж може бути не одна.
Тому при зміні товарів подумайте, який товар буде останнім, бо змінити його вже не зможете, а купити за цим купоном ще зможете. Купони, після зміни товару, автоматично заміняються протягом 2 хвилин, навіть оновлювати нічого не треба.

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Дякую щиро. Дуже важлива інформація. Жінка в захваті, ввечері тягне до Сільпа, бо останній акційний день, а є ще три спроби. До того купувала по 1 товару на купон.

Місто
Львів
Вчора купив 5 мішечків по 2 кг борошна, акція -30% за купоном спрацювала.
Сьогодні акція в мене закінчується.
Ще щось піду потрібне куплю.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Держи нас в курсе, лучше прям канал в телеграме создать и постить туда каждую купленную еду
Для таких как я, у которых телеграма нет - ютуб канал! С анпакингом макарошек!

• Like
Реакції: drmz
Місто
Киев
Парни, подскажите, в Форе, также как и в Сильпо - оплата QR проходит как интернет-платеж?

• Like
Реакції: drmz
Зверху