Сільпо

GAlexV

Добрый тролль, бєндєровєц
Місто
Луцьк
Телефон
Redmi Note 8 Pro

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
по 250-300 балів випадає?
Звичайно балів, помилився.

А взагалі, вересень з роздачею від МС виявився у мене рекордний, 20447 балів при загальній сумі купівель трохи більш ніж 4000 грн.

Останнє редагування:
Місто
Херсон
утром было сломано, 56 предложений светило, сейчас вроде подчинили, вернулось к 10. От мастеркарда еще попадаются предложения по +500 до +3000 но реже уже

Місто
Херсон
Asin, Без покупок это как? Обычно что-то мелкое заходил покупал, чтобы баллы получить

Місто
Херсон
хорошая идея, у меня в сильпо просто нет самокассы, а постоянно ходить с одними биопакетами на обычную кассу, боюсь засмеют кассиры)

nataba

Заблокирован
Місто
Львів

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Це як?
Максимум, що мені випадало в минулі місяці від кола фортуни разом з подібною сумою купівель - це 9000балів (мінімум - 6200).
Тобто десь 4000-4500 за реальні витрати + стількі ж від кола.
А у вересні від кола випало десь 16000 балів, тобто 11-12 тис. суто від MasterCard.

nataba

Заблокирован
Місто
Львів
Я стараюся купувати, коли не меньше 10%.
Я щось не дуже розумію що таке "стараюся купувати", якщо жінка майже кожного дня заходить з роботи по дорозі в Сільпо і купляє там частину потрібних продуктів.
Скільки з кола насиплють балів на той момент - стільки і виходить.

Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
Я щось не дуже розумію що таке "стараюся купувати", якщо жінка майже кожного дня заходить з роботи по дорозі в Сільпо і купляє там частину потрібних продуктів.
Скільки з кола насиплють балів на той момент - стільки і виходить.
Ну то ходи з жінкою (аби більше взяти), коли випадає х15-30 чи %15-30.

Asin

Slonorylʹstvo nashe vse
Місто
Київ
Телефон
Xiaomi

Post automatically merged:

Здивований. Випадало більше, ніж 3500?
Post automatically merged:

хорошая идея, у меня в сильпо просто нет самокассы, а постоянно ходить с одними биопакетами на обычную кассу, боюсь засмеют кассиры)

Останнє редагування:
Місто
Киев
Сьогодні помітив контроль асистента по групі фреш (авокадо, груша) на самокасі, по типу як алкоголь потребує підтвердження. Це вже скрізь чи на окремих магазах запроваджено?

Зверху