Сільпо

Місто
Одесса
я ещё на вес заказа обращаю внимание, если там кило другое, то одно, если 7 пива по 2,5 литра, то поболее...

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
Ці "чайові" які ви сплачуєте в терміналі юрособи нібито для конкретного виконавця, ви сплачуєте на рахунок юрособи. Скільки відсотків від того, що ви сплатили дійде безпосередньо до конкретного виконавця?
Може я занадто архаїчний, але для мене точно зрозумілі чайові це готівка яку отримає в свої руки кур'єр / автомийник / офіціант / інша особа яка виконує сервісну послугу. Твої гроші - це ті гроші які лежать в твоїй кишені, а не в банківському терміналі рітейлера.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Ці "чайові" які ви сплачуєте в терміналі юрособи нібито для конкретного виконавця, ви сплачуєте на рахунок юрособи. Скільки відсотків від того, що ви сплатили дійде безпосередньо до конкретного виконавця?
Більшість закладів(і всі адекватні що я знаю), беруть на себе комісію за обробку платежу і виконавець отримує 100% оплаченого вами.
Конкретно із сільпо замовляв давненько, але останій раз коли замовляв - кур'єр дякував за чайові, тобто знав що вони оплачені і скільки.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
Сильпо вторую неделю как стал предлагать нормальные купоны в приложении - на товары, которые я не так давно покупал. Раньше они очень редко угадывали, а тут прям видно что поменяли что-то. Млдцы.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
  • Like
Реакції: drmz
Місто
Херсон
Телефон
Samsung note 20.
Врядли какое-то колесо способно серьезно повлиять на продажи. Уверен, что подавляющее большинство покупателей о нем даже не знают. Как и о спецпредложениях.

Місто
Херсон
Телефон
Samsung note 20.
Это да, некоторые буквально висят над продавцами, которые печатают стикера с уценкой. В последнее время правда, где раньше было 50%, клеют 25, 30.

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Врядли какое-то колесо способно серьезно повлиять на продажи. Уверен, что подавляющее большинство покупателей о нем даже не знают. Как и о спецпредложениях.

Я би сказав більше - досить багато хто взагалі не париться з картками лояльності та оцими всіма персональними пропозиціями. Є знижка - ок, класно, немає - ну ладно (тільки потім деякі з них кажуть що все навколо дорого і куди ж це гроші діваються). І не тільки в Сільпо, а навіть на АЗС типу Окко де по дисконту насипають кешбеками по кілька гривень бонусів за кожний залитий літр, люди все одно ігнорують програми лояльності, "бо це ж все запам'ятовувати треба" :) Та власне й банківскі кешбеки навіщо, якщо можна шуршащіми банкнотами платити :ROFLMAO:

А от сільпошне колесо останнім часом не радує. Така політика по мотивації до великих чеків була зрозуміла на свята, а зараз якось дивно виглядає, при тому що січень і без того найменш активний місяць по продажам, що вже про підвищення середнього чеку казати.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
В неділю купив дрібничку, бали за мастеркард - зарахували, а сьодня після розрахунку, бали за мастер не зарахувалися автоматом. В сапорті глянули чек, пропозиції і сказали, що сталася якась помилка і бали донарахують. То ж, як завши, оплатив - пильнуй за балами сам.

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Сапорт донарахував 27 балобонусів за покупку з МС в додачу до 0.12 за чек на 12грн, єдине вони якось дивно відобразилися, типу завтрашнім числом ...
silpo-20240214.jpg

Місто
Луцьк
В мене те ж саме - вже третій раз при покупці звичайні пропозиції зараховує, а від Mastercard ні (оплата GPay в різних магазинах). При зверненні в підтримку просто добавляють бали. Сказали "чомусь на касі не зчитало що саме мастеркард". Пообіцяли передати проблему в техвідділ.

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
В мене те ж саме - вже третій раз при покупці звичайні пропозиції зараховує, а від Mastercard ні (оплата GPay в різних магазинах). При зверненні в підтримку просто добавляють бали. Сказали "чомусь на касі не зчитало що саме мастеркард". Пообіцяли передати проблему в техвідділ.
Аналогічно. Один раз написав в підтримку, але надалі просто зніс додаток (по колесу все одно нічого толкового для покупок до 200грн)

Місто
Луцьк
Останні декілька днів (десь так з 10.02) регулярно почали випадати по 3-7 грн при оплаті мастеркард на будь-яку суму та просто по 1-2 грн при оплаті на будь-яку суму (як було колись по 10-80 коп). Натомість зникли пропозиції 1,99-5,99 грн при оплаті на 399-599 грн. Це все на декількох акаунтах.

Зверху