я тупанув.вообще не догоняю, почему я это обязан делать.
прорахувався на 5 банок кукурудзи і щоб не втратили обличчя хочу йому віддячити.
я тупанув.вообще не догоняю, почему я это обязан делать.
Більшість закладів(і всі адекватні що я знаю), беруть на себе комісію за обробку платежу і виконавець отримує 100% оплаченого вами.Ці "чайові" які ви сплачуєте в терміналі юрособи нібито для конкретного виконавця, ви сплачуєте на рахунок юрособи. Скільки відсотків від того, що ви сплатили дійде безпосередньо до конкретного виконавця?
Певно після перегляду колесної програми зменшилося кількість покупців. Ось і заманюють їх взад.тут прям видно что поменяли что-то. Млдцы
Тупо шаряться і шукають знижки офлайн.подавляющее большинство покупателей
Врядли какое-то колесо способно серьезно повлиять на продажи. Уверен, что подавляющее большинство покупателей о нем даже не знают. Как и о спецпредложениях.
В мене, і залежність від суми в чеку зникла.В Колесо фортуни повернулись мастеркард і хБалів
Аналогічно. Один раз написав в підтримку, але надалі просто зніс додаток (по колесу все одно нічого толкового для покупок до 200грн)В мене те ж саме - вже третій раз при покупці звичайні пропозиції зараховує, а від Mastercard ні (оплата GPay в різних магазинах). При зверненні в підтримку просто добавляють бали. Сказали "чомусь на касі не зчитало що саме мастеркард". Пообіцяли передати проблему в техвідділ.
Авжеж, і пропозиції від МС при купівлі на будь-яку суму тежвсе одно нічого толкового для покупок до 200грн