LiquidStrm, круть. А мне еще выдали 50 грн купон в приложении на следующую покупку. И смс об этом скинули. Шото ваще прям глямур.
Купон то в них класичний бонус, а от повернення грошима, без вимоги товару - шось новеньке, раніше не пропонували. Ростуть в очах клієнта.
Знижка, не бонус.Купон то в них класичний бонус,
В мене завжди спрацьовує, якщо я його хоча б за 5хв увімкнув, бо по дефолту він "прилітає" вимкненим.котик на касі не спрацьовує
В апдейте анонсировали, что теперь из карточки товара, наканецта третье тысячелетие насВ последних версиях в избранном цены только для онлайн-заказа? Или можно как-то увидеть цену "на полке" в магазине?
У меня 3.8.0, в избранном тянуло цены в магазине "на полке". Несколько дней уже половина товаров "нет в наличии" и не отображает фото товара.Наблюдаются цены чужих магазинов?
Таке замовлення після доставки саме пропонує поставити оцінку/відгук, а якщо цього не зробили/провтикали, то в переліку покупок (не замовлень) буде то саме замовлення, і там буде потрібна кнопка.оцінити інет замовлення з адресною доставкою?
З 8 покупок.LiquidStrm, в мене з 4-ьох покупок ні на одній не спрацювало.
так і зробив.А можна просто слідувати передбаченню з чека і розслабитись.
Тоді хіба що через "написати в підтримку".немає кнопки
Сам на ті ж грабельки свого часу наступивпровтикав бо не відповідність в чеку побачив пізніше
х30 балобонусів за всю свіжу свинину!
Дійсна до 11 липня включно.
«Сільпо» – онлайн-супермаркет | Доставка продуктів і їжі до дверей по всій Україні
ᐉ Купити продукти в інтернет-супермаркеті «Сільпо» 🚚 Доставка їжі і продуктів 🇺🇦 Знайдіть свій супермаркет поруч • Замовляйте онлайн, отримуйте вдома ᐉ Збираємо як для себеsilpo.page.link
х30 балобонусів за всі фрукти!
Дійсна до 11 липня включно.
х30 балобонусів за всі йогурти!
Дійсна до 11 липня включно