У Львові також запропонували заплатити Кастельману на сервіс.sldpt, забагато в Вінниці Сільп, Фор, от і сервісний збір.
У Львові також запропонували заплатити Кастельману на сервіс.sldpt, забагато в Вінниці Сільп, Фор, от і сервісний збір.
А міксовати можна? наприклад 1 кг лимонів + 1 кг апельсинів?Там куча консервации 1+1. Но считают они хитро: не второй товар в чеке за 19 коп, как обещано - нет.
Более дорогой - полная цена, более дешевый - по 19 коп )) пришлось разбить на 3 чека ))
И еще цитрусовые сегодня - 100 балобонусов на счет за покупку 2 кг любых цитрусовых. Два кило апельсинов - 136 грн, и 100 вернут на счет.
от тільки в моєму селі мінімальне замовлення 199 грнИ еще цитрусовые сегодня - 100 балобонусов на счет за покупку 2 кг любых цитрусовых. Два кило апельсинов - 136 грн, и 100 вернут на счет.
не знаю, не уточнял. На теплую звякните имміксовати можна? наприклад 1 кг лимонів + 1 кг апельсинів?
Черкаси також.Historiker, офлайн також. але там товару вже немає
Post automatically merged:
от тільки в моєму селі мінімальне замовлення 199 грнИ еще цитрусовые сегодня - 100 балобонусов на счет за покупку 2 кг любых цитрусовых. Два кило апельсинов - 136 грн, и 100 вернут на счет.
в моем Сільпо все нужное мне было. Только что вернулся.товару вже немає
и у меня так же. Но я ответил выше, решение есть )) это если вы про минимальный заказ.Черкаси також
Тобто знижку 1+1 можна отримати просто купуючи в магазині без замовлення через додаток?в моем Сільпо все нужное мне было. Только что вернулся.товару вже немає
и у меня так же. Но я ответил выше, решение есть )) это если вы про минимальный заказ.Черкаси також
так.знижку 1+1 можна отримати просто купуючи в магазині без замовлення через додаток?
з моїх трьох замовлень забрав тільки одне, решту скасувалив моем Сільпо все нужное мне было. Только что вернулся.товару вже немає
в мене оплата сертом, якщо відмовлюсь від частини то не оплачу, а додати потрібного товару вже не можна - немає в наявностіделаешь заказ на 200+ грн, приходишь, отказываешься от части заказа ))
Ці люди, свого часу, петляли від КГБ, купували з під прилавка, гнали/купували (шифруючись) самжене, і багато чого іншого.навіть люди поважного віку
Вони свій скілл в чергах за гуманітаркою прокачували, поки ви\ми всі "лінились".Ці люди, свого часу, петляли від КГБ, купували з під прилавка, гнали/купували (шифруючись) самжене, і багато чого іншого.
Тк шта...![]()