Ох яка розумна ідея))) І шо я буду робити з тою партією поки вона буде продаватись?Купи гуртову партію, а потім на один менше продай.
Ох яка розумна ідея))) І шо я буду робити з тою партією поки вона буде продаватись?Купи гуртову партію, а потім на один менше продай.
Володіти.І шо я буду робити з тою партією
А шо там интересного?а мені 1 треба.
Залежить від магазину. Біля мене є три Сільпа, в двох збирають протягом 20хв після створення замовлення, хоча в запасі в них є ще година-півтори, а в третьому стабільно тягнуть до останнього і кілька разів навіть мусив чекати на місці хвилин до 15-ти доки зберуть та принесуть замовлене.практику собирания заказа для самовывоза за 15-30 минут до указанного времени только в нашем магазине ввели?
Часто дають персональні пропозиції від -10 до -20% на замовлення зі самовивозом на максимальну суму чеку 1000 грн. Причому знижка діє також і на товари зі знижками, хоча в умовах пропозицій пишуть що ні.или там скидки акции при такой форме покупки?
То як бронь в інших магазах, гарантує, що поки ти прйдеш в магаз, товар не розберуть. Окрім того, не завжди весь товар на залишку знаходиться на полицях.забрать готовый заказ
Хм... Ось щойно
Так делают чтобы замороженые продукты не размерзлись.Сейчас заказанное на шесть начинают собирать не раньше половины шестого и собственно уже дважды не успевали.
До речі, наявність, зазвичай, від балди у них зазначена. Вже багато разів доведено.
Не совсем так. Кол-во подтягивается исходя из наличия на данный момент в системе учета. По факту, могли сделать ошибку при переучете, товар куда-то "закатился" на складе и не нашли, находится уже в корзинке у покупателя который еще бродит по торговому залу, либо на момент начала обработки заказа товар уже продан. Поэтому возникают: "Вибачте, немає в наявності". Но это не "от балды", Балда не причастен.До речі, наявність, зазвичай, від балди у них зазначена.