Сільпо

Місто
kiev
Не завжди, залежить від товарів у кошику.
Можно детальней за какой товаров из дерут за сервис ?)
як на мене, то це не від товару залежить, а від магазину. спочатку в одному брав без 9 грн, а в іншому аналогічний товар але вже з 9 грн.

Місто
Львів
Використовував сьогодні персональну пропозицію «-100 грн. на чек при онлайн замовленні», вдалось скористатись аж на 2му замовленні. На першому замовленні знижка спрацювала, замолення склали, але зрештою фінальна сума знову стала повною, підтримка сказала, якщо в чеку є хоча б один товар акційний- знижка не спрацює.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
На першому замовленні знижка спрацювала, замолення склали, але зрештою фінальна сума знову стала повною
А стала повною, коли вже склали замовлення, до оплати на касі чи вже під час оплати?

Місто
Київ
В мене таке було. Потрібно при замовленні одразу обирати оплата онлайн, і вводити дані карти, в не оплата в магазині. Тоді спрацьовує коректно і на акційний

Місто
Львів
А стала повною, коли вже склали замовлення, до оплати на касі
Так, до оплати на касі. Помітив, що 135 грн. знов перетворились в 235 грн. і вирішив перепитати в підтримки.
Але разом з тим залишили заяву в тех.підтримку, щоб по-перше змінили формулювання умов акції і по-друге, не вводили в оману покупця, коли спершу ціна зменшується і пропозиція наче срацьовує, але після складання замовлення знов ціна стає повною.
IvaLen, а давно робили замовлення? При оплаті онлайн там блокується 0 грн., а як там потім відбудеться зняття- хіба знов пеевіряти в розділі замовлень після складання.

Місто
Київ
Якщо вже в оформленому замовленні змінювати способ сплати з оплати в магазині на онлайн оплату, не допоможе. Допомогло прямо в магазині відмінити замовлення і замовити знов те саме зі сплатою онлайн. Теж побачила, що знижка не спрацювала вже на касі при отриманні.

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Я зробив онлайн, але вже на завтра, бо піздно побачив цю пропозицію. Подивимось чи змінеться ціна після складання замовлення.

Місто
Львів
зрештою фінальна сума знову стала повною, підтримка сказала, якщо в чеку є хоча б один товар акційний- знижка не спрацює.
А оплачували на касі?
View hidden content is available for registered users!

Місто
Львів
magodzec, так, при замовленні обрав «оплата на касі». Не хотів перевіряти долю і надіятись що зніме меншу суму, просто зробив ще одне замовлення без жодного акційного товару.

Місто
Львів
andriy_z, а у чому проблема перевірити? Ну не задіється знижка - ніхто ж не змушує оплачувати.:) Пропозиція при тому не зникне, потім можна буде використати її для інших товарів.
Я, власне, емпіричним шляхом і дійшов до того, пробуючи.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ну що, закупились вчора по мега-знижкам, хвостики поросячі? :LOL: Я так розумію, просрали кому, хтось норм втрапив))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
IvaLen, купа товарів з категорії "тільки онлайн" була аж за занадто акціними цінами - на один порядок нижче, ніж треба. Наприклад, 1,99 грн за 100 грам м'яса замість 19,9 грн. Хто встиг - той отримав)

Місто
Львів
Maxxx, м‘яса по дешевій ціні вчора зранку не помітив, але рулети з маком справді вдалось замовити по 16 грн. замість 65 грн. :cool:

Причина: орфографія.
Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Зранку були ніштяки типу готових продуктів: салати, картопля по-селянськи, плов, шашлик за копіки. Кому на м'ясо "просрали" вже ближче до вечора :LOL: "Вікно можливостей" було не дуже довге, пофіксили, але воно було)

Зверху