Сільпо

Місто
Львів
20% балобонусами за всі вагові цукерки! Пропозиція діє з 29.09 по 05.10 включно. Взято звідси:

Місто
Львів
Хтось нещодавно запрошував друга в додатку Сільпа, скільки часу тривало нарахування по 20 балобонусів рефереру та рефералу за сповнення умов купівлі другом на 100+ грн протягом 7 діб?

Робили все за інструкцією, друг за моїм реферальним посиланням скачав з GP додаток, зареєстрував новий номер тлф, сьогодні купив на понад 300 грн зі свого акаунту, але вже півдня жодних балобонусів ані йому, ані мені.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Місто
Херсон
Хтось нещодавно запрошував друга в додатку Сільпа, скільки часу тривало нарахування по 20 балобонусів рефереру та рефералу за сповнення умов купівлі другом на 100+ грн протягом 7 діб?

Робили все за інструкцією, друг за моїм реферальним посиланням скачав з GP додаток, зареєстрував новий номер тлф, сьогодні купив на понад 300 грн зі свого акаунту, але вже півдня жодних балобонусів ані йому, ані мен
обычно через 2-3 дня начисляют

Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
Сьогодні, 03.10, 1+1 на дитячі товари при замовленні онлайн з оплатою MasterCard.

Цікаво що при виборі способу оплати карткою MasterCard прив'язаної через гаманець MasterPass, все одно в замовленні відображає повну суму.

Місто
Київ
Сьогодні, 03.10, 1+1 на дитячі товари при замовленні онлайн з оплатою MasterCard.

Цікаво що при виборі способу оплати карткою MasterCard прив'язаної через гаманець MasterPass, все одно в замовленні відображає повну суму.
Там в умовах написано, що знижка спрацює при оплаті.

kvv

Місто
Рівне
сьогодні помітив покращення.
підняли поріг для безкоштовної доставки(в моєму селі) з ~750 до ~1250₴ 😕

Місто
Львів
Сьогодні останній день знижки на цибулю в Сільпо, 6.99₴/кг, доволі непогана. А в понеділок буде знижка на шампуні та гелі для душу, мило, вологі селфетки. Друга одиниця за 50%, схоже 1+1 пропозиції вже в минулому…

Причина: Додав посилання на «суперпонеділок»
Останнє редагування:
Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Zte Blade A7 2020
Сьогодні останній день знижки на цибулю в Сільпо, 6.99₴/кг, доволі непогана. А в понеділок буде знижка на шампуні та гелі для душу, друга одиниця за 50%, схоже 1+1 пропозиції вже в минулому…
Так цибуля має бути на акції до 08.10, так в них вказано на сайті.

Місто
Львів
Так цибуля має бути на акції до 08.10, так в них вказано на сайті.
До 08.10 вона буде по цінотижиках 8.99₴/кг, а вчора і сьогодні по 6.99₴/кг

Місто
Львів
Lolipop, у мене місяць тому теж при зібранні замовлення знижка в додатку зникала, але в кінцевій сумі віднімало 100 грн коли касирша натискала на свому терміналі "оплату". Вище в темі писав про то.
А сьогодні вже в додатку при зібранні залишалась сума зі знижкою, тобто пофіксили баг.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Подошел охранник в сильпо, и с таинственным видом спросил, видя, что я рассматриваю чек, типа что случилось. Говорю, что то бонусов маловато.Говорит "а хотите,говорит бонусов в 4 раза больше?".Ну, я в этом не разбираюсь, кто ж не хочет.Типа зайдите в программу сильпо, я вам все покажу. Я зашел в программу, говорит вот подписка плюх, включите. Ну как бЫ, я не разбираюсь а раскажите что это такое.Говорит,всего за 1 грн. Будете иметь х4. Говорю ему,это очень интересно,а какую надо карту,чтобы 1 грн заплатить ? Власный рахунок, можно прямо сейчас загрузить)). Ну как бы мне очень интересно, спрашиваю его , а можно вашу карту подключить и будете ежемесячно 150грн платить вне зависимости пользуетесь или нет, при этом отвязать эту подписку, надо пройти целый квест, а пока гроши будут снимать. И эти ваши х4, работают только на безакционые товары.? Что то ему не очень подошел мой ответ, быстро пошел по делам.Итог
сильпо уже не гнушается и низовым маркетингом

Зверху