Сільпо

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
то це просто ні в які ворота .
Зачем что то импортировать, когда есть куча нераспроданых остатков, прстрадавших от блекаутов? Например, в Одессе 4 суток не было света нигде, и никакие мощные генераторы не потянут советские моризильные камеры. Это касается и Привоза и других.я сейчас не покупаю рыбу и морепродукты

kvv

Місто
Рівне
А есть покупатели тут их форели целой выпотрошенной, та что около 330 грн за кг по акции?
в цю акцію не купував(одного разу була досить мала до 1кг, іншого разу не було в наявності)

місяць тому брав то була і велика(2,5-3кг) і пружна, не липка, запах норм.

літом брав ніби і пружна, але липкувата і запах подгулявшої.

хайпу від тої форелі не розумію, беру тільки для рідних і не рідних мені людей, а для мене кращої риби ніж скумбрія/жовтохвіст немає.

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
прстрадавших от блекаутов? Например, в Одессе 4 суток не было света нигде, и никакие мощные генераторы не потянут советские
Так у них были акции ещё до блжкаутов этих сильнейших

Місто
Киев
А есть покупатели тут их форели целой выпотрошенной, та что около 330 грн за кг по акции?
Пол тик топа плюется, говорят что она плохая, вонючая
Я покупал много раз до этого(последний раз наверно с месяц назад), все норм было
Рекомендую короп на базарах у рыбников или в дары моря , такая тема , там ещё и почистят - выпотрошат и стейками нарежут , дома обжарил и уплетаем )

stas_k

Заблокований
Місто
Odesа
В дин@мике, я рыбу и в рыбных беру бывает, и в метро беру тоже
Короп не сильно люблю
Окунь розовый беру

Но последнее пару раз и в сильпо брал, поэтому по ним уточнить хотел

Місто
Ternopil
Скажіть, будь ласка, яка сьогодні пропозиція у Пряниколовах? Чи є сенс грати, бо то займає час. Буду вдячний, якщо хтось щодня буде ділитися такою інформацією.

Місто
Запорожье
Телефон
OnePlus 3T
Місто
Львів
В сенсі самовивоз?
Самовивіз не пробував, просто на самокасі задіював на неакційні товари.
Але якщо в додатку додавати в кошик при вказаному перед тим самовивозі, то -20% показує, хоча в умовах пропозиції написано що на самовивіз не діє.
Screenshot_20251219_125038.jpg

Місто
Ternopil
А оця фігня у всіх є?
Неідеальний адвент.

Переглянути вкладення 71666
О. Дякую. Не знав про ці "скарби" 🤭 (так Сільпо називає товари по 1₴, який фактично особливої цінності для домогосподарств немає). Але ж то лише на доставку чи самовивіз. Бачу що тільки 1 одиниця товару у наявності. Вже кілька разів було, що поки збирали замовлення "скарб" розбирали. Та й сьогодні там печиво Орео, яке я байкотую, бо спокійно платить податки у бюджет агресора.
Post automatically merged:

В сенсі самовивоз?
Самовивіз не пробував, просто на самокасі задіював на неакційні товари.
Але якщо в додатку додавати в кошик при вказаному перед тим самовивозі, то -20% показує, хоча в умовах пропозиції написано що на самовивіз не діє.
Переглянути вкладення 71673
З тиждень тому мав подібну пропозицію (два по -100₴) та теж умову на неакційні товари та безкоштовну доставку, то спрацювала навіть на товари ціна тижня (жодного товару по знижках "тільки онлайн" із синім кольором не брав), коли додав неакційну моркву по 9₴. Тому слід дивитися на практиці як воно спрацьовує

Місто
Львів
слід дивитися на практиці як воно спрацьовує
Ну так, неодноразово стикався з ситуаціями, коли в персоналці не було вказано що вона онлайн, а насправді тільки на самовивіз задіювалася, або як ця, написано що не діє на самовивіз, а насправді так.
Також вчора купляв за нею три позиції неакційних товарів, але на самокасі виявилося що на один з них знижки немає.
Причому ані в додатку, ані на полиці не було відмічено що він акційний.

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
Причому ані в додатку, ані на полиці не було відмічено що він акційний
Так сильпо известный наперсточник.Все эти акции, адвенты расчитаны на невнимательных покупателей

Місто
Львів
Сьогодні виникла забавна ситуація в Сільпі.
Купляв свинячий ошийок за акційною ціною 239 грн/кг і була у мене персоналка -20% на неакційні товари. Дай, думаю, просканую той зважений на 316 грн кавалок вільнокасою в додатку.
Несподівано там вискочила ціна зі знижкою ще -20% - 253 грн. Ну супер, - думаю, йду на самокасу, сканую, а там ніякої знижки немає.
Добре, прив'язав в додаток платіжну карту, обрав оплату в застосунку, на екрані смартфону штрих-код і ціна до оплати 253 грн, знижка 63 грн, сканую його на самокасі - знижки немає.

Цьоця, що за самокасами пильнує, кличе адміністратора, приходить інтелігентний і до болю ввічливий окулярник-хлопчисько, показую йому то все, каже, давайте спробуємо на іншій самокасі, пробуємо, то саме.
А давайте спробуємо самовивіз,- каже. Пробуємо, по нулях.
Потім він каже що "ще м такого не видів", фоткає на свій телефон сторінки з мого додатку зі знижкою з вільнокаси, штрих-код з номером мого акаунту і каже що мені повернуть 63 грн знижки балобонусами, якщо я заплачу ті 316.

На тому і розійшлися:)

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Сьогодні виникла забавна ситуація в Сільпі.
Купляв свинячий ошийок за акційною ціною 239 грн/кг і була у мене персоналка -20% на неакційні товари. Дай, думаю, просканую той зважений на 316 грн кавалок вільнокасою в додатку.
Несподівано там вискочила ціна зі знижкою ще -20% - 253 грн. Ну супер, - думаю, йду на самокасу, сканую, а там ніякої знижки немає.
Добре, прив'язав в додаток платіжну карту, обрав оплату в застосунку, на екрані смартфону штрих-код і ціна до оплати 253 грн, знижка 63 грн, сканую його на самокасі - знижки немає.

Цьоця, що за самокасами пильнує, кличе адміністратора, приходить інтелігентний і до болю ввічливий окулярник-хлопчисько, показую йому то все, каже, давайте спробуємо на іншій самокасі, пробуємо, то саме.
А давайте спробуємо самовивіз,- каже. Пробуємо, по нулях.
Потім він каже що "ще м такого не видів", фоткає на свій телефон сторінки з мого додатку зі знижкою з вільнокаси, штрих-код з номером мого акаунту і каже що мені повернуть 63 грн знижки балобонусами, якщо я заплачу ті 316.

На тому і розійшлися:)
Була також така ситуація, у вільнокасі «спрацьовують» пропозиції, які реально не мають спрацювати на касі. Добре, що вам хоч балобонуси нарахують :)

Шотам

Водитель
Місто
Белгород Днестровский
каже що мені повернуть 63 грн знижки балобонусами
Да, жду продолжения этой истории.то что сказал администратор, это он сказал. А как будет по факту, с начислением бонуса, интересно.При похожей ситуации, мне ничего не начислили.типа сбой системы, вы и так взяли по акции..

Місто
Львів
Шотам, я того адміністратора знаю, ймовірно і він мене запам'ятав, вже не так давно з іншого приводу спілкувалися. Якщо через тиждень не нарахують - буду його напрягати.

Зверху