Діставайте найяскравіші помаранчеві одежі, взувайте оранжеві чобітки, беріть жовтогарячі шапки і рукавиці – «Сільпо» святкує День помаранчевого кольору!![]()
7 лютого у «Сільпо» на вас чекає особливо сяйлива пригода. Що ж це буде?![]()
Завітайте до нас у будь-якому помаранчевому вбранні або з помаранчевим аксесуаромКрасуйтеся між поличками та рядами, щоб вас точно помітили всі-всі. А після – отримуйте сюрприз від власного виробництва «Сільпо».![]()
І не забудьте поділитися у сторіс своїм помаранчевим настроєм та подарунком!![]()
Адреси «Сільпо», за якими можна долучитися до помаранчевої активності, дивіться за посиланням: https://lnk.ua/aV7B8Exe1
Ні, навіть важко уявити, що то повинен бути за сюпрайз (гарантований, а не просто обіцянки-цяцянки), щоб змусити мене припертися до Сільпо (та й взагалі вийти в люди) у своїх помаранчевих штанях типу "Abibas"... так, є ще пара помаранчевих футболок, але якби ж то влітку було...Сільпо в суботу буде робити помаранчевий двіж:
Припускаю що каву нахаляву наллють. Можливо з якою вафелькою.сюпрайз (гарантований
Оце теж таке подумав... ну то, дякуюПрипускаю що каву нахаляву наллють. Можливо з якою вафелькою.сюпрайз (гарантований![]()
Нема там такого. Хіба що ваш телефон сам вміє "модифікувати" додатки в темну тему (деякі китайці)"Сiльпо" для андроид, где включается тёмная тема
У меня Poco и он это делать умеет, но против "Сiльпо" он оказался бессилен )хіба що ваш телефон сам вміє "модифікувати" додатки в темну тему

andriy_z, У мене через годину на кількох акаунтах нараховано, але чомусь лише за один день, хоча назбирано було за два.прийшли балобонуси через годину після покупки.
Під кількістю бб на головному екрані - моя вигода - шестерня - керування накопиченнями.при онлайн замовленні на сайті Сільпо списати балобонуси? Не бачу кнопки.
Якщо я застосовую додатково сертифікат, то він спочатку спишеться чи спочатку спишуться балобонуси, а потім сертифікат?Andrоid, якщо встановлено автоматично то вони спишуться при оплаті збиральником у Сільпо